infa.lt

Visai rimtai. Valstybės pasidavimo kronikos

02 rugpjūčio
12:59 2021
Arvydas Anušauskas

KAM nuotr.

„Sunku likti nuošalyje nuo politikos”, savo Facebook paskyroje rašo Linas Bitvinskas. „Chronologija šitos fantasmagorijos gal kiek netiksli, bet bendras vaizdas šiurpinantis”.

Užrašiau, kad paskui nesakytų, jog niekas nieko nematė ir nesusigaudė….

Taigi, buvo maždaug taip – paskelbiamos sankcijos Lukašenkai. Lukašenka pasako, kad nebestabdys nelegalių migrantų.  Mūsų politikai pasako – ohoho. Migrantai pradeda eiti. Dešimtimis.

Ministrai išeina atostogų. Migrantai eina naktimis. Bilotaitė žada atsaką. Landsbergis skrenda į Bagdadą, po to skrydžių skaičius į Baltarusiją padvigubėja.

Ištiesiama 1,5 kilometro vielos koncertinos užtvara, viela baigiasi. Padėti atvažiuoja 10 estų ir 10 vokiečių. Migrantai eina toliau.

Bilotaitė grįžta iš atostogų, Šimonytė pareiškia, kad mes visi turim ginti valstybę. Žmonės susiburia gintis Rudninkuose nuo migrantų centro, Bilotaitės pajėgos naudoja dujas ir vėzdus išvaikyti susibūrusius, Lietuviškos televizijos rodo reportažus apie provokatorius ir agresyvius protestuotojus, ministrai reikalaujančius valdžios priimti sprendimus ir imti veikti vadina durniais, Kremliaus agentais ir idiotais.

Bilotaitė reikalauja pradėti bausti dalyvavusius proteste ir nepaprastosios padėties įvedimo, Skvernelis sako, kad tokią padėtį reikia įvesti pasienyje, Dobrovolska pareiškia, kad net tada jėgos prieš migrantus naudoti nebus galima, Raškevičius pataria migrantui lgbt nariui, kaip prašytis prieglobsčio, Lansbergis grįžta iš atostogų, ima bėgti kaliniai (migrantai)

Povilionis švenčia medaus mėnesį ir žarina šašlykus Armėnijoje, migrantai eina per parą po šimtą naktimis, Anušauskas sako, kad kariuomenė prisidės saugant migrantų apgyvendinimo vietas, migrantai eina toliau, Gražulis inspektuoja sieną ir neranda nė vieno pasieniečio.

Nausėda iškelia iniciatyvą, kad verslas savo lėšomis statytų sieną, politikai kreipiasi į vakarus prašydami pinigų ir pagalbos, migrantai eina toliau, pradedamas statyti miestelis migrantams apgyvendinti.

Bilotaitė pareiškia, kad daugiau gyventojų neinformuos, kur apgyvendins migrantus, migrantai ima skųstis maistu ir apgyvendinimo sąlygomis, Šimonytė grįžta iš atostogų, Lukašenka pagrasina, kad pradės leisti ginkluotus migrantus.

Anušauskas važiuoja nusifotografuoti prie 1,5 kilometro vielos užtvaros, pačiupinėja vielą, brautis į Baltarusiją nebando, Nausėda ir pasieniečiai susirinkę iškilmingai mini Medininkų aukas, migrantai pradeda eiti ir dieną ir jau per visus ruožus, net ir skaitmenizuotus.

Politikai kalba, kad prieš mus vykdomas hibridinis karas, migrantai eina toliau, politikai sako, kad galima priimti tik iki 15 tūkstančių migrantų, koncertinos toliau nebetiesia.

Politikai koreguoja įstatymus, kad neskiepyti piliečiai bus nušalinami nuo darbų, jiems būtų nemokamas atlyginimas, gydomi už savo pinigus, neįleidžiami į daugelį vietų. Pasiekiamas paros rekordas – sieną kirto 289 migrantai, politikai toliau kalba apie hibridinį karą, Nausėda kreipiasi į Vakarus prašydamas pagalbos apsaugoti išorinę ES sieną.

Migrantai eina toliau…

šaltinis: Facebook

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 430

Žymos:

Atsiliepimų 2

  1. pilietė    -  2021-08-02, 13:10

    na tikrai.Bendras vaizdas šiurpinantis…….((((

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Gal tai karo uz demokratija viena is priežasčių?...

Rusija, net linkėdama blogo Lietuvai (o tai netiesa), neturėtų daryti nieko. Mes patys tarpusavyje gerkles...

Tai mes bet kuriuo atveju ten liksim :) Klausimas tik kokio dydžio šukės bus ir...

Niekas nenori mirti...

Vakarai nurodo Kiniją ir Rusiją kaip savo strateginius priešininkus, tačiau ekonominiai Vakarų rodikliai kur kas...

Išpuoselėtas šunsknukis, už jo interesus mėsai tinka bet kokio amžiaus....

Ateis laikas ir mes turėsime kompensuoti Rusijai tuos mažvaikių sprendimus. Tik jų pėdsakai bus ataušę....