infa.lt

Potencialūs teroristai turi naują Dievą: Mantą Adomėną

31 liepos
10:35 2021
Mantas Adomėnas

reklaminė foto

infa.lt  dalinasi su savo skaitytojais komentaru, kurį Raimondas Šimaitis paskelbė savo Facebook asmeninėje paskyroje. Tekstas neredaguotas ir netaisytas:

Dr. Mr Pyzdukas Adomėnas, kai ir visa debiliausybė, palaiko tą patį aukštą protinį lygį, kurio nebegali suprasti net geriausi šalies psichiatrai. Taigi, Admonėnas pareiškė, jog, kai susirinks 5000 potencialių teroristų, visi bus paleisti į laisvę t.y. į Europa.

Tokiu pareiškimu Dr. Mr Pyzdukas Adomėnas sudavė mirtiną smūgį žmonių kontrabandai, nes beveik niekas nebenori mokėti po 4-5000 eurų už kelionę iš Baltarusijos iki Vokietijos ar Nyderlandų t.y. tik vienetai renkasi greitą kelią į pasirinktą Europos šalį, o visi kiti, ragina vienas kitą paskubėti ir užpildyti nelegalų stovyklas Lietuvoje tam, kad Adomėnas visus paleistų į laisvę. Kaip žinia musulmonai vieningi, čia ne kerpamos Lietuvos avelės…

Vokietija irgi patikėjo tokiais Dr. Mr Pyzduko Adomėno pareiškimais, kadangi ans jau turi patirties galimai (teismas Masiulo bylos dar nebaigė) korupciniuose reikaluose ir balsavo MGB naudai. Tad kas galėtų paneigti, jog jis nesurinks iš kiekvieno nelegalo po kokius 500 eurų į partijos kasą ir nepaleis visų velniop, kaip pažadėjo…

Taigi, Vokietija atnaujins sienos su Lenkiją kontrolę. Lenkija, tikėtina irgi pradės saugoti sieną. tad visi naujieji lietuviai bus gražinti namolio, į Lietuvą.

O mūsų Šlovingoji, Nenugalimoji kariuomenė, nepavykus atsikratyti visų nelegalų, turi paruošusi super slaptą planą: Teiks socialines paslaugas nelegalams, statys jiems modulinius namelius (jau stato) kad galėtų tilpti iki 20 000 potencialių teroristų, derins rudens sezono meniu, kad įtikti svečiams, pristatys rudens sezono madas, kad visi būtų šiltai ir madingai apsirengę, bei, pradės juos mokyti kaip integruotis Lietuvoje.

Kad nelegalų atsikratyti nepavyks tą visi žino, nes Irakas nepriims prievarta grąžinamų piliečių, Tumba Jumba gentys iš Afrikos, pametusios dokumentus irgi neišvažiuos, taigi, mieli sveteliai liks Lietuvoje. Tiesa, nepavykus ištrūkti į Europą, keletas jų gali pasiprašyti namo, kiti lauks to mistinio 6 mėnesių termino, po kurio bet kokiu atveju bus paleisti į laisvę, ganytis po plačiąsias Lietuvos pievas ir miškus. Oi, šliaužioti po miestus ir gąsdinti mus

Visi turės teisę reikalauti būsto ir pašalpos ir privalės visa tai gauti, nes juk Lietuvos pasirašytos sutartys tai įpareigoja daryti. Jei atmintis neapgauna, nelegalams siūlė nuo 600 eurų per mėnesį, nemokamą mediciną, socialines, teisines paslaugas ir vertėją/padėjėją. Taip pat, buvo proto balsų, tikinančių jog 600 eurų nelegalui neužtikrins tinkamo orumo ir reikia mokėti daugiau.

Suteik moterims daugiau jėgų! Daugiau jėgos Lietuvai!

P.s. Primenu, jog mūsų Išmintingoji, niekada neklystanti, pati geriausia pasaulyje VRM ministrė preliminariai susitarė su ES dėl 10-12 mln paramos potencialių teroristų integravimui į Lietuvos visuomenę. Grubiais paskaičiavimais 5000 naujųjų lietuvių išlaikymas, iki išleidimo į laisvę kainuos po 4 50 000 eurų per mėnesį. Po to, kainuos daugiau.

P.s.p.s. Irakas dvigubina skrydžių skaičių, tad tikėtina, iki žiemos jau turėsime kokius ~60 000 svečių, kurie kainuos tik po 54 000 000 per mėnesį. Pirmus 6is mėnesius, paskui kainuos daugiau.

Daugiau bl. jėgos Lietuvai! Kas nėjo balsuoti, tas paukštis (su skiautere).

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 522

Žymos:

Atsiliepimų 2

  1. Op    -  2021-07-31, 13:56

    Balsavimas senai būtų uždraustas, jegu jis ką nors reikštų(keistų sistemoje)!

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Myndė    -  2021-07-31, 15:40

    Paukščiai su skiautere tie, kurie vis dar tiki, jog laimė Vakaruose, o priešai Rytuose.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...
A5

"Lietuva be miškų, be kelių, be mokyklų, be smulkaus verslo ir be ateities !" su...

Jei tikėti tik tuom ką matei, tai(nerandu žodžių, padėk)...

Gal paspringai bevardindamas kad iki Lietuvos nedasikasei......

Apie totalinę rusofobinę LT šizofreniją: lebionka.blogspot.com/2023/10/valdas-anelauskas-zombiu-lietuva.html...

Mes stojom i nato kad būtume apginti o db jau ir pulti norime)))...

Ginklų pramonė labai pelninga, kas turit pinigų ir galit - investuokit, daug uždirbsite. Tik nereikia...

Fu

Jei prievartauja nes neturi merginos tai sprendžiama labai paprastai, neturės kuo prievartauti tai ir merginu...