infa.lt

Lidžita Kolosauskaitė. Antivakserės laiškas Sveikatos apsaugos ministrui

17 liepos
17:23 2021

Lidžita Kolosauskaitė

Kaip arši „antivakserė“, nenorinti skiepytis eksperimentiniu skiepu nuo ligos, nuo kurios daugiau nei 99 proc. susirgusiųjų pasveiksta, jau kuris laikas girdžiu, kokios sankcijos manęs už tai laukia.

Vieną dieną grasinama mesti iš darbo, kitą – uždrausti lankytis kavinėse, vėliau postringaujama esą, jei bus paskelbtas karantinas, turėsiu mažiau teisių už pasiskiepijusius, taip pat bauginama neva už testus turėsiu mokėti pati.

Pasirodo, prigimtinės teisės, kurias įgijau gimdama, buvo įsodintos į traukinį ir išvežtos prie Laptevų jūros, psichiškai ir fiziškai sveiką žmogų paverčiant objektu, už kurį valdžia sprendžia, kaip rūpintis sveikata ir kokias „privilegijas“ jis gali gauti, jei uoliai vykdys komandas.

Informuotas paciento sutikimas, kūno ar privataus gyvenimo neliečiamybė, apskritai principas, kad valdžia į žmogaus gyvenimą kišasi tik tiek, kiek būtinai reikia, be jokių formalių teisinių procedūrų pakeisti autoritarinių valstybių principu „galima tik tai, kas neuždrausta“.

Tad ar verta stebėtis, jog vyriausybės taip nenori atsisakyti karantinų bei ekstremalių situacijų ir vis gąsdina nepaliaujamai „blogėjančia“ situacija? Per pirmąją „bangą“ mums turėjo atimti žadą gatvėse negyvi krentantys kinai, o dabar, per „ketvirtąją“, siaubą turėtų sukelti bėganti nosis ir kiti šienligės simptomai.

Paskiepytieji gali platinti virusą, tačiau būtina pasiskiepyti, jog nebeplistų virusas. Skiepas neveikia pavojingesnės delta atmainos, tačiau reikia kuo greičiau skiepytis, kad neplistų delta atmaina. Skiepas neapsaugo nuo susirgimo, tačiau apsaugo nuo sunkesnių ligos formų bei mirties – tiesa, statistiškai daugiau miršta paskiepytieji. Tokias ir panašias nesąmones kasdien kartoja Sveikatos apsaugos ministras ir jam pritariantys fašistai, pasiryžę panaudoti visas gerąsias Hitlerio praktikas, diegiant „mokslo pažangą“ į svetimus kūnus.

Visgi, nei tokie „racionalūs“ argumentai, nei nuolatinis gąsdinimas apie numatomas sankcijas, nei atviras visuomenės pjudymas, visus nenorinčius skiepytis įvardijant „antivakseriais“, „zuikiais“ ir kitokiais menkystomis, kol kas neduoda trokštamo rezultato – dalis žmonių atsisako būti vyriausybės marionetėmis ir nepardavinėja savo kūno už „laisvę“ išgerti puodelį kavos kavinės viduje ar galimybę laimėti paspirtuką.

Visgi, Ruandos istorija kaip niekas kitas įrodė, kad per radiją sėjama panieka greitai gali virsti kraujo upėmis, kad iki „tarakonų“ nužemintus visuomenės narius kiti naikins lyg tikrus tarakonus, o neapykantos užvaldytas fanatikas net mažą vaiką suvoks kaip priešą.

Kadangi neapykanta „antivakseriams“ tampa oficialia valstybės politika, be užuolankų transliuojama iš oficialių tribūnų, o aš pati iš pilietės mutuoju į „tarakonę“, siūlau žengti tolesnį žingsnį. Gana mus gąsdinti, kad atimsite darbus, nepriimsite vaikų į mokyklas ar uždrausite užeiti į kavinę.

Gąsdinkite, kad nesiskiepyjantieji bus suvaryti į dujų kameras arba sustatyti gyva eile, kur juos lyg javus spragilais kuls tikrieji žmonės. Tokia agitacija neabejotinai bus sėkmingesnė ir paskatins didesnę visuomenės dalį „savanoriškai“ susileisti vakciną.

šaltinis: lidzita.lt

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 18 343

Žymos:

Atsiliepimų 39

  1. močiutė    -  2021-07-17, 17:51

    Jūsų pastebėjimai teisingi. Vakcinuoti jaučia neapykantą neskiepytiems. mane net pavadino ,,potencialia žudike”, nors užkrėsti gali ir jie.

    Atsakyti į šį komentarą
  2. hmm    -  2021-07-17, 18:10

    tikra tiesa, prie ko priejo valdzia,tai nusikaltimas.

    Atsakyti į šį komentarą
  3. Anonimas    -  2021-07-17, 18:50

    100%

    Atsakyti į šį komentarą
  4. Ignas    -  2021-07-17, 18:58

    Pritariu, mane tėvai mokė vengt adatų, o dabar bandys narkomanais paverst, baikit juokus, kovosim už savo sveikata ir givybes, nei darbas nei kavines kovai nereikalingos

    Atsakyti į šį komentarą
  5. Olga    -  2021-07-17, 19:20

    Čia patarimas valdžiai kaip suprantu. Jai klystu tai pataisykite mane.

    Gąsdinkite, kad nesiskiepyjantieji bus suvaryti į dujų kameras arba sustatyti gyva eile, kur juos lyg javus spragilais kuls tikrieji žmonės. Tokia agitacija neabejotinai bus sėkmingesnė ir paskatins didesnę visuomenės dalį „savanoriškai“ susileisti vakciną.

    Atsakyti į šį komentarą
  6. Hm    -  2021-07-17, 20:29

    Gerai sudėliota, šaunuolė. Pagalvojau gal tikrai laikas pradėti rašyti laiškus sveikatos ministrui asmeniškai??? Kiek gi galima taip tyčiotis? Pvz. asmeniškai man iki pensijos 7 metai, gyvenu sveikuoliškai, nesu nei karto ėmęs biuletenio, greičiausiai ir pensiją sulauksiu nepraleidęs nei vienos darbo dienos. Sąmoningai nesiskiepinau nuo erkinio encefalito, nes pasitikėjau savo imunitetu (nesugadintu). Pasitikrinus pasirodo persirgau ir laimo liga ir encefalitu, bet be jokių simptomų – tai ar man reikia skiepytis nuo covid19?

    Atsakyti į šį komentarą
    • Nemo    -  2021-07-19, 09:45

      Tamsybininkės demagogija ir tiek. Už agitaciją netikėti mokslu, raginti nesisaugoti baisios užkrečiamos ligos reiktų antivakserius izoliuoti nuo sveika norinčios būti visuomenės – jie sau, mes sau.

      Atsakyti į šį komentarą
      • Romas    -  2021-07-23, 16:30

        Saulius Veržikauskas „Turiu atvirkštinę iniciatyvą: reiktų įstatymo, kad pasiskiepiję, tačiau bijantys užsikrėsti ir bijantys kontaktų su kitokiais žmonėmis, būtų priverstinai atleidžiami iš darbų. Jie bijo kontakto su sveikais žmonėmis, tad, kodėl atleisti reiktų tuos sveikuosius, o ne liguistai įsibauginusius?Manau, kad verslui ir, apskritai, šaliai, daug naudingiau būtų, kad liktų dirbti tik sveiki ir drąsūs, nemežantys į kelnes, žmonės. Bailiai ir ligotieji gali pasilikti namuose, ar saugiai tupėti miškeliuose bei parkuose, ramiai ir saugiai kvėpuoti grynu oru, savo mintimis ir baimėmis neteršdami aplinkos bei visuomenės. Taip pat jie gali nešioti po dvi, net tris kaukes, skiepytis iki valiai, ir ne tik į petį, verkti bei ūbauti (bet tik toliau nuo žmonių), iki valiai žiūrėti LRT bei skaityti delfį su 15min.O laisvę veikti ir gyventi privaloma duoti tik sveikiems, drąsiems ir mąstantiems. Tokiu būdu mūsų tautos genofondas pasiektų aukštumas.”

        Atsakyti į šį komentarą
  7. sss    -  2021-07-18, 09:20

    jau du metai. dirbu tarpt. reisų vairuotoju. išmaišius visą europą. nemanau kad per tą laiką nesugebėjau kur nors susitikti to covid19. iki šiol nesusirgau. arba gal persirgau net nezinodama. apskritai nesergu ir gripais. biuleteniu irgi neimu. tai pogalais. kodėl aš turiu leistis tą vakciną ir rizikuoti gyvybe ir sveikata. aš nenoriu gelbėti žmonių. nes kai aš tapsiu invalidu, jie man nepadės. o liksi patvory kažkur su savo problemom. nes kaltų nebus. nes tipo pats susileidai. bet bjauriausia, kad nėra kur dėtis. vienas nepakovosi, o tauta tyli. o mane jau darbas pruivertė. taigi teks nuodytis. bet nuodysiuos viena vakcina, jansen. kam man ten du kartus rizikuoti. jei tik del popieriu. bet dar blogiau suvokti, kad net kai pasiskiepysi tuo viskas nesibaigs. nes prasides kita dainele. kad jau neuztenka tiek doziu, reikia daugiau. bet jau reikes moketi. ir dar galiu plestis. ir jauciu viskas pildysis.

    Atsakyti į šį komentarą
  8. Nuomonė    -  2021-07-18, 11:59

    Taigi esu vairuotojas.Nors važinėju danija -švedija kurioje nebuvo jokio karantino ir maski šou,nesugebėjau per tuos du metus pasigauti tos karūnos.Gal kas žinote kur jinai pasislėpus norėčiau pasigalinėt?!

    Atsakyti į šį komentarą
    • ...    -  2021-07-18, 16:06

      Jūs tikrai turėjot virusą, tiesiog turite ir puikų imunitetą su kuo ir sveikinu. Per du metus, bent jau pasaulinė istorija taip nurodo, pandenimjos baigiasi, nes perserga daugiau nei 80 proc. poluliacija . O čia kas vyksta tai tikrai pandemija pavadinti neina, cia vyksta kazkoks nusikaltimas prilygstantis fašizmui.

      Atsakyti į šį komentarą
  9. Arturas    -  2021-07-18, 15:53

    Tikrai taip,pritariu.

    Atsakyti į šį komentarą
  10. taigi    -  2021-07-18, 16:02

    Manau jau daugelis susiskiepijusių supranta, kad būtent jie yra tikrasis pavojus ir ne tiems , kurie nepasiskiepijo, o sau patiems. Turiu tokių nemaza draugų ir jie patys jau skaiciuoja pazistamus mirusius ir su sunkiom komplikacijom po skiepu, kai tuo tarku tu paciu pazistamu tarpe nei vieno mirusio nuo viruso

    Atsakyti į šį komentarą
    • Anonimas    -  2021-07-18, 16:40

      Nesiremiate jokiais tyrymais ir nerašykite nesamonių

      Atsakyti į šį komentarą
    • Danutė    -  2021-07-18, 19:09

      būtent, ir faktas tai, kad mutacijos atsiranda iš… paskiepintų asmenų! Tad šventai tikiu, kad tie murziai, kurie gasdina, riboja ir t.t., jei nesusipras ir toliau lenks lazdą – gritai sūpausis ant gediminkės stulpų.

      Atsakyti į šį komentarą
  11. Aidas    -  2021-07-19, 10:34

    Tikra tiesa. Aš turiu antikūnų virš 1600 pagal BAU/ml (vakcinuoti praktiškai nepasiekia tokio skaičiaus) bet neturiu JOKIŲ teisių. Klausimas: KAM TADA VAKCINA?

    Atsakyti į šį komentarą
  12. tas pac    -  2021-07-19, 11:25

    “Paskiepytieji gali platinti virusą, tačiau būtina pasiskiepyti, jog nebeplistų virusas”

    wrong. ir tu tą, autere, puikiai žinai

    “Skiepas neveikia pavojingesnės delta atmainos, tačiau reikia kuo greičiau skiepytis, kad neplistų delta atmaina”

    dar vienas bullshit pavyzdys. autore, išsiplauk galvą.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...
A5

"Lietuva be miškų, be kelių, be mokyklų, be smulkaus verslo ir be ateities !" su...

Jei tikėti tik tuom ką matei, tai(nerandu žodžių, padėk)...

Gal paspringai bevardindamas kad iki Lietuvos nedasikasei......

Apie totalinę rusofobinę LT šizofreniją: lebionka.blogspot.com/2023/10/valdas-anelauskas-zombiu-lietuva.html...

Mes stojom i nato kad būtume apginti o db jau ir pulti norime)))...

Ginklų pramonė labai pelninga, kas turit pinigų ir galit - investuokit, daug uždirbsite. Tik nereikia...

Fu

Jei prievartauja nes neturi merginos tai sprendžiama labai paprastai, neturės kuo prievartauti tai ir merginu...