infa.lt

Istorija: „Didysis Šeimos Gynimo Maršas 2021″ – Tiesioginės transliacijos ištrauka. 1 dalis

09 birželio
12:35 2021

„Didysis Šeimos Gynimo Maršas 2021″ prasidėjo gegužės 15 dieną visoje Lietuvoje. Tolimiausiuose Lietuvos kampeliuose 8 valandą ryto suriaumojo tūkstančiai automobilių ir motociklų variklių, o jų vairuotojai pasirinko kursą į sostinę – Vilnių.

Šimtai tūkstančių žmonių, kurie negalėjo asmeniškai dalyvauti proteste „Didysis Šeimos Gynimo Maršas 2021″ įsijungė savo kompiuterių ir telefonų ekranus – nuo ankstyvo ryto per youtube kanalus, taip pat Facebooke – startavo tiesioginė „Maršo” transliacija, kurią peržiūrėjo apie 700 000 žmonių. Vien tik infa.lt kanale ją žiūrėjo 90 000 žmonių.

Mes nutarėme šiuos visus įrašus iš protesto „Didysis Šeimos Gynimo Maršas 2021″, kartu su įrašais iš mūsų šalies rajonų iš kur išvyko „Maršo” automobiliai, pradėti skelbti  infa.lt YouTube kanale, kad su laiku tai virstu svarbia mūsų istorijos dalimi, kuo iš tiesų tai ir yra.

Vaizdo seriją pradėjome birželio 6 dieną  valandos trukmės dalimi, kai Vilniaus Vingio parko aikštėje prieš pat mitingo pradžią (prasidėjusio 18 val) jau yra susirinkę nemažai žmonių ir jau antroje dalyje prasideda mitingas. Nuoroda: https://www.youtube.com/embed/utqfTre0oK8

Šiandien įkeltoje dalyje matysite tiesioginės transliacijos iš Vingio parko ištrauką, kur scenoje pasirodo kariuomenės kapelionas A. Valkauskas, atlikėjas R.Dambrauskas, visuomenininkas D. Trečiakauskas, profesorė R. Čepaitienė, M. Čekavičius, mitingo vedančioji N.Nekrašiūtė, smuikininkas virtuozas V.Čipinskis, taip pat kalbą sako Latvijos atstovai.

Plaikstosi vėliavos, šviesūs šeimų veidai, scenoje vyksta veiksmas, o Vingio parko takais į protesto „Didysis Šeimos Gynimo Maršas 2021″ mitingą vis dar eina jau palikę aikštelėse automobilius pėstieji.

Tai buvo galingas protestas (jis vis dar tęsiasi) ir tuo pačiu didžiulė šventė Lietuvos piliečių širdyse – juk per tiek dešimtmečių pažeminimų ir tyčiojimosi iš savo valdžios pusės MES supratome, kad mūsų daugybė – mes ne vieni, mes vieningi ir kaip ir anksčiau turime tą Tautos suvereno galią, kuri kuria šią valstybę ir nori gyventi joje pagal savo pačių nustatytą tvarką.

Ir Vilniaus savivaldybės meras to nesustabdys.

Mes vieningi, mūsų širdyse D-vas, šviesa ir tiesa. Susitikime birželio 15-16-17 dienomis mitinge prie Seimo.

PAREMKITE - infa.lt išsilaiko tik iš jūsų paramos, kurios nėra daug. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 219

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Mano manymu, ji visiška idiotų. Va kas įvyksta, jai prie valdžios prileidžiamos bevaikės senmergės. Jai...

Kad sankcijos yra ne Rusijai, bet tiems durneliams, kurie jų laikosi......

A5

Klaunui pradejo demesio trukti :)...

A5

Dabar Vakarai kelia gamybos pramone i Vietnama, Malazija vel lipdami ant to pacio greblio bet...

A5

Vakaru gobsumas ir dabar niekur nedingo net sustiprejo plus dasidejo moraline degradacija ir trumparegiskumas. Vakaru...

Referendumo biuletenyje nė žodžio apie dvigubą pilietybę!...

Nepainiokit Dambrauskaitės su Katunskyte. O visa kita taikliai. Aplodismentai....