infa.lt

Buvusi B. Clintono patarėja Naomi Wolf užblokuota Twitteryje dėl pasisakymo apie Covid-19

08 birželio
07:27 2021

Naomi Wolf paskyra Twitter blokuojama

Buvusi Bilo Clintono patarėja ir knygų autorė Naomi Wolf, kritiškai vertinanti vakcinos pasus ir žiniasklaidos pranešimus apie COVID-19 pandemiją, buvo užblokuota Twitter, už „klaidingą pranešimą apie koronavirusą, pranešė kompanija.

„Twitter“ kompanija pranešė žiniasklaidai, kad knygos „Grožio mitas“ (“The Beauty Myth,”) autorė Naomi Wolf buvo užblokuota, nes, pasak bendrovės, ji pasidalijo klaidinga informacija apie COVID-19 vakcinas.

Bandant prisijungti prie „Wolf“ paskyros „Twitter“ tinkle, joje rodomas įprastas pranešimas: „Paskyra suspenduota … „Twitter“ blokuoja paskyras, kurios pažeidžia „Twitter“ taisykles. Per tuos metus ji surinko daugiau nei 140 000 sekėjų.

Kai kurie žinomi „Twitter“ naudotojai pritarė šiam žingsniui ir tvirtino, kad jis reikalingas, nes Wolf tariamai stūmė „antivakcinines“ pretenzijas, kiti teigė, kad „Twitter“ žingsnis yra dar vienas įrodymas, kad socialinės žiniasklaidos platformos pažeidžia žodžio laisvės principus.

Sausio mėnesį „Twitter“ ir „Facebook“ po sausio 6 d. Kapitolijaus šturmo ėmėsi blokuoti buvusį prezidentą Donaldą Trampą (Donald Trump) ir kitus konservatyvius politikus, kas iššaukė kritiką iš kai kurių tarptautinių lyderių pusės, įskaitant Vokietijos kanclerę Angelą Merkel ir Meksikos prezidentą Andrésą Manuelį Lópezą Obradorą.

„Kiekvienas mylintis laisvę, įskaitant Naomi Wolf, turi suvokti, kad kairieji dabar yra laisvės priešai“, – „Twitter“ parašė konservatyvus režisierius Dineshas D’Souza.

Kovą Naomi Wolf kritikavo planus sukurti „vakcinos pasų“ sistemą ir teigė, kad tai pakenktų piliečių laisvėms.

„Vakcinos pasas“ skamba kaip puikus dalykas, jei nesuprantate, ką šios platformos gali padaryti. Aš esu technologijų kompanijos generalinė direktorė, aš suprantu, ką daro ši platforma “, – sakė kovo 28 d. interviu „ Fox News “. „Reikalas ne vakcinose, ne viruse, reikalas jūsų duomenyse. Kai tai bus įdiegta, jūs neturėsite pasirinkimo būti ar nebūti šios sistemos dalimi“.

Na. Wolf tvirtina, kad tokios sistemos yra panašios į Kinijos komunistų partijos (KKP) socialinių kreditų sistemą, kuri dažnai naudojama baudžiant prieštaraujančius režimui kritiškas pažiūras ar nuomones turinčius žmones.

„Kaip KKP milijardą žmonių laiko po totalitarinio režimo padu?“ uždavė klausimą ji ir pati atsakė: „KKP per penkias minutes gali rasti bet kurį disidentą, ir tai gali įvykti pas mus, tiesiogine to žodžio prasme, jau per kelis mėnesius“.

Dešimtajame dešimtmetyje 58 metų amžiaus Naomi Wolf atliko politinio patarėjo pareigas vykdant buvusio prezidento Bilo Klintono ir buvusio viceprezidento Alo Gore’o kampanijas. 2007 m. ji parašė „Amerikos pabaiga“, kurioje „pateikia savo argumentus dėl Amerikos demokratijos gelbėjimo“, rašoma jos interneto svetainėje.

♦◊♦

Paskyrų blokavimas ar įrašų trynimas nei Facebook, nei Twitter tinkle neužsibaigs – priežasčių tam – daugybė. Tačiau yra alternatyva – kur nėra jokių asmeninių duomenų nutekėjimų, jokios cenzūros:
Tai Telegram tinklas. Kurkite grupės, kanalus, dalyvaukite jau esamose. Prie Telegram jau įpratusiems – jis tapo nepakeičiamu visur ir visomis prasmėmis, net, kaip jau ir buvo minėta anksčiau – organizuojant visuomenines akcijas, šifruotus saugius pokalbius, o gal ir dar kam nors kitam, kuo dar neteko pasinaudoti. Ir, lietuvių jame sparčiai daugėja, – Tu gali prie jo prisijungti ir papildyti jų skaičių savo buvimu ir aktyviu dalyvavimu. Nebūk paskutinis 🙂

Lietuviškos Telegram grupės ir kanalai:

Laisvas Žodis: https://t.me/laisvaszodis
L.Žodis (prenumerata): https://t.me/infalt
„Šeimų Sąjūdis” (grupė): https://t.me/seimusajudis2021
„Šeimų Sąjūdis” (prenumerata): https://t.me/seimusajudistesiasi
LT Politikai (prenumerata): https://t.me/politikai
LT Politikai (grupė): https://t.me/Lietuvos_politikai
Firmus Medicus: https://t.me/firmus_medicus
Už Sveiką Lietuvą: https://t.me/uzsveika
Sarmatai (grupė): https://t.me/sarmatasLT
Sarmatai (prenumerata): https://t.me/sarmatai_info
Amerikos lietuviai: https://t.me/alietuviai
Neabejingi (grupė): https://t.me/neabejingi_g
Už Šeimą (prenumerata): https://t.me/uzseima
Už Šeimą (diskusijos): https://t.me/uz_seima

Telegram programėlę bet kuriam savo įrenginiui galite atsisiųsti iš čia: https://www.telegram.org/

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 428

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

na panašu kad Jolanta Blažytė gavo užduotį iš Kremliaus- kelti savo melu sumaištį, gal pridengti...

Oi šelme Jolanta taip kaskart gundanciai save pateiki,kad beveik isimylejau,nors ir esi vatnyke ir rašai...

O kas suteikė teisę “seimui” spręsti už mane?...

Ar tai verta dėmesio naujiena? kad kairieji marksistai jau seniai pramušė dugną žinome, gal tik...

Tomai, negalima taip negražiai atsiliepti apie mūsų dabartinėje valdžioje esančius buvusius komunistus vei įslaptintus KGB...

Okupacijos laikų kolaborantas su daugiau kaip 30 m. narystės TSKP stažu man ne autoritetas. Kandidatas...

2030 m. paties seimo gali nebūti. Bus eurosojūzo vietinė taryba....