infa.lt

Antanina Strumilienė. Laisvės partijos suvažiavimui Rotušės aikštėje leidimų nereikėjo

06 birželio
21:35 2021
Aušrinė Armonaitė homo parade 2016

2016 Baltic Pride Vilniuje

Laisvės partijos suvažiavimui Rotušės aikštėje nei leidimų reikėjo, nei atstumų laikymasis galiojo.

Todėl, kad jame visu grožiu puikavosi Vilniaus meras R. Šimašius ir vaivorykštinė jų valdžia. Todėl, kad tai – LGBT renginukas.

Vaivorykštės garbintojų suvažiavimą saugojo griežta apsauga, teritorija buvo atitverta metalinėmis tvoromis, krepšiai buvo apieškomi metalo ieškikliais, saugumą iš visų kampų užtikrino saugos tarnyba su tarnybiniais šunimis.

Aišku, visa tai – iš mokesčių mokėtojų kišenės. Saugos vadovas atvykusią Armonaitę užtikrino, kad suvažiavimo erdvė bus stebima ir iš dangaus.

Nors virš Senamiesčio kelti bepilotes skraidykles draudžiama, tačiau, sako, kad tam buvo išduotas specialus leidimas. Jokių problemų. Juk tai – vaivorykštiniai. Juk – jie valdžia. Jie ką nori, tą daro. O kitiems žmonėms net savo nuomonę mitinge išsakyti draudžiama.

Birželio 15, 16, 17 d. tautos mitingui meras Šimašius leidimo paprasčiausiai neišdavė. Tiesiog, – reikia užčiaupti oponentus. O rašte mitingo organizatoriams parašė: „Draudžiama mitinguoti dėl karantino.” Gi Laisvės partijos suvažiavimui – karantino nėra ir ribojimai negalioja.

Kaip čia su tais dvigubais standartais ir su viešais bei privačiais interesais, mere Šimašiau? Kaip čia su tuo nešališkumu ir politiniu neutralumu, gal teiktumėtės paaiškinti?

Į Laisvės partijos suvažiavimą apsaugos tikslais atvyko ir Vilniaus savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus ekipažas. Ištarę, kad jie „dirba”, pareigūnai fotografuotis nesutiko, bet sveikinosi su suvažiavimo dalyviais ir pritariamai plojo jų kalboms.

A. Padagaitė sakė, kad pagerėjus epidemiologinei situacijai suvažiavimas rengiamas viešoje erdvėje. Mere Šimašiau, epidemiologinė situacija pagerėjusi, kodėl Laisvės suvažiavimui vykti Vilniuje leidžiama, o Protesto mitingui – ne?

Vaivorykštės garbintojai suvažiavimo metu sulaukė pašaipų iš praeivių. Pamatę ant pakylos iškeltą vaivorykštinį suolą, praeiviai sušuko: „Galėjot atsigabent ir vaivorykštinę pėsčiųjų perėją. Jums gi viskas leidžiama.”

Suvažiavimo pradžioje buvo parodyta nepagarba Lietuvos himnui. Giedant tautišką giesmę prie įėjimo budintys jaunuoliai nenukėlė kepurių. Taip pat giedant tautos himną nuolat burzgė Čmilytę lydėjusio apsaugininkų visureigio variklis. Tik baigiantis himnui apsaugininkai „susivokė” jį išjungti.

O ant vienos budėtojos marškinėlių nugaros puikavosi piešinys, vaizduojantis nepadorius gestus ir grandinę. Tipo: Jūs – visi kiti – mums esate niekas. Mes – Laisvės partija – galingi ir stiprūs. Visa kita – mums Dzin.

Kažin, kas būtų atsitikę, jeigu tokią provokuojančią „maikutę” būtų kas nors užsivilkęs „Šeimų Maršo” metu. Briuselyje ant Kubiliaus, Juknevičienės ir Maldeikienės durų tokia nuotrauka būtų atsidūrusi tą pačią dieną, o žmogus – būtų dešimt kartų apskųstas už provokacijas.

Už atstumų nesilaikymą dešimtys protokolų būtų buvę surašyta. Ne viena teisena būtų pradėta. Bet kai tvarką ir taisykles laužo LGBT partija – viskas OK.

Kandidatų į pirmininkus sąraše buvo vos viena Armonaitės pavardė. Armonaitė kliedėjo apie tai, kad jos partija turi kandidatą į Vilniaus merus ir net Prezidentus. Bet pavardžių ji neatskleidė.

„Iš kur mergaitei tiek drąsos”, – pasakytų Salomėja Nėris.

Suvažiavime kalbėjęs G. Landsbergis stebino savo „įžvalgomis”, o po savo priesaikos vaivorykštei padėjo riebų „tašką”.

Jis sakė: „Su Laisvės partija kartu aš eičiau į žvalgybą”. Landsbergis prisiminė ir Partnerystės įstatymą Seime.

Jis sakė, kad „Partnerystės įstatymas lygus Kovo 11- jai.” 31 metus teko laukti, kol paaiškėjo ši senelio ir anūko Landsbergių šventvagystė.

Ar reikia didesnio įrodymo apie šio politiko ir jo partijos neadekvatumą. Tai – Kovo 11- osios ir lietuvių tautos išdavystė. Nes lietuvių tautoje NIEKADA nebuvo propaguojamas homoseksualums ir transseksualizmas. NIEKADA.

Partiją paveldėjusio politiko žodžiai yra atviras prisipažinimas, kad konservatorių partija išsižada laisvės kovų, lietuvių tradicijų, Sąjūdžio, Konstitucijos ir stoja genderizmo pusėn. Tėvynės Sąjunga tampa genderistine globalistine partija.

Toliau cituoti G. Landsbergio kalbą man tiesiog gėda. Kai esi įsijautęs į tai, kad paveldėjai valstybės valdovo poziciją, bet nenutuoki, kas yra savo darbu užsidirbta lyderystė, yra labai lengva Kovo 11 – ąją palyginti su homoseksualų šeimų įteisinimu. O G. Landsbergis tai padarė.

Jis palygino tai, už ką tauta kovojo per amžius, su tuo, kas neturi jokios paramos, jokios prasmės, jokio palaikymo, jokios pagarbos nei pritarimo tarp Lietuvos žmonių, kas kelia tautos pyktį ir nepasitenkinimą.

Jei būtų gyvas mano tėvukas, Gabrieliui pasakytų: „Per skystos Tavo blauzdos, vaikėze. Galvok, ką šneki, nes bus sarmata, kai parvažiuosi į savo kaimą.”

Nežinau, kuo dar nustebins ši valdžia, kuriai net Kovo 11- oji nėra šventas dalykas. Tikriausiai, kitą savaitę išgirsime, kad narkotikų dekriminalizavimas jiems yra Vasario 16 – oji, o lyties keitimas nepilnamečiams – tolygu pergalei Žalgirio mūšyje.

Toks elgesys, tapatinant radikalias žmonių pasipriešinimą ir neapykantą sukeliančias idėjas su Valstybės atmintyje iškaltomis datomis, yra ne tik nepagarba pačiai valstybei, bet ir jos istorinės atminties begėdiškas perrašymas liberia, vaivorykšte apipiešta, jokio turinio savyje neturinčia, gėdinga G. Landsbergio kalba.

Ir taip kalba ne kokia kaimo moterėlė, o ministras. Ir ne bet koks – o Užsienio reikalų. Gabrieliui pats laikas ant „nusiraminimo kėdutės”.

Štai kokioje valstybėje mes gyvename. Verda kraujas tokias patyčias matant ir girdint. Bet mitinguoti ir reikšti savo nepasitenkinimą – tautai draudžiama.

Kodėl? Juk čia – ne Baltarusija. Juokinga, kai reikia eiti kryžiaus kelius ir maldauti leidimo pas tuos, prieš kuriuos tauta ruošiasi protestuoti.

Kokie jie apgailėtini, šitie dvasios ubagai „elitiniai.”

„Jei Kudirka atsikeltų, kurs stiprybę semia,
Vardan tos Lietuvos lįstų vėl į žemę”.

Pirmą kartą šis komentaras paskelbtas autorės Facebook asmeninėje paskyroje.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 1 498

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. Gintaras Aurimas    -  2021-06-07, 08:32

    Perfrazuojant zinoma posaki – gaidys gaidziui,akies nekerta

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...
@@@

Rusai šaunuoliai nes ir anksčiau išrasti jų vaistai buvo veiksmingi ir nebrangūs ir dabar jie...

zydai zudo ir rekia jie mus uzpuole jie teroristai, jie driežai! Vaikai ir moterys jiems...

Vizija - tai žvilgsnis į begalybę, tolimą ateitį, kai mūsų jau nebebus, bet kažkas tęs...

Bidenas tuoj atsikvošės, bet pakeisti nedaug ką galės. Nebent amerikiečiai sukurs "TikTok" kopiją, kas tik...

Tai dabar norit sakyt, kad Izraelis turi teisę išžudyt visą Gazą nekaltų žmonių ir vaikų,...

Hm

... tai čia gal tas kuris Izraelio civilius peiliuku "truputi" pjaustė, įkaitus ėmė?...

2024 m. balandžio 26 d. Lietuvos Nepriklausomybės Akto signataro dr. Zigmo Vaišvilos spaudos konferencijos Seime...