infa.lt

Jau istorija: „Didysis Šeimos Gynimo Maršas 2021″ – Tiesioginės transliacijos ištraukos. Pradžia

06 birželio
12:26 2021

Kaip žinia, „Didysis Šeimos Gynimo Maršas 2021″ prasidėjo gegužės 15 dienos ankstų rytą visoje Lietuvoje. Tolimiausiuose Lietuvos kampeliuose 8 valandą ryto suriaumojo tūkstančiai automobilių ir motociklų motorų, o jų vairuotojai savo transporto priemones nukreipė į sostinę – Vilnių.

Šimtai tūkstančių žmonių, kurie negalėjo patys dalyvauti „Didžiajame Šeimos Gynimo Marše 2021″ prilipo prie savo kompiuterių ir telefonų ekranų – nuo ankstyvo ryto per youtube kanalus, taip pat Facebooke – buvo organizuota tiesioginė „Maršo” transliacija, kurią peržiūrėjo apie 700 000 žmonių. Vien tik infa.lt kanale ją žiūrėjo 90 000 žmonių.

Mes nutarėme šiuos visus įrašus iš protesto „Didysis Šeimos Gynimo Maršas 2021″, kartu su įrašais iš mūsų šalies rajonų iš kur išvyko „Maršo” automobiliai, pradėti skelbti YouTube tinkle, kad su laiku tai virstu svarbia mūsų istorijos dalimi, kuo iš tiesų tai ir yra.

Šiandien pradedame seriją valandos trukmės dalimi, kai Vilniaus Vingio parko aikštėje prieš pat mitingo pradžią (prasidėjusio 18 val) jau yra susirinkę nemažai žmonių ir jau antroje dalyje prasideda mitingas.

Plaikstosi vėliavos, šviesūs šeimų veidai, scenoje vyksta paskutiniai paruošiamieji darbai, o Lietuvos keliais dar plūsta automobiliai ir Vingio parko takais į „Didžiojo Šeimos Gynimo Maršo 2021″ protestą eina jau palikę aikštelėse automobilius pėstieji.

Tai buvo galingas protestas (jis vis dar tęsiasi) ir tuo pačiu didžiulė šventė Lietuvos piliečių širdyse – juk per tiek dešimtmečių pažeminimų ir tyčiojimosi iš savo valdžios pusės MES supratome, kad mūsų daugybė – mes ne vieni, mes vieningi ir kaip ir anksčiau turime tą Tautos suvereno galią, kuri kuria šią valstybę ir nori gyventi joje pagal savo pačių nustatytą tvarką.

Mes vieningi, mūsų širdyse D-vas, šviesa ir tiesa. Susitikime birželio 15-16-17 dienomis mitinge prie Seimo.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 283

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. @    -  2021-06-06, 14:30

    Puikus sumanymas rodyti šį nuostabų, nepakartojamą mitingą. Nuoširdus ačiū sumanytojams. Jūs nuostabūs.
    Atrodo visa tai buvo tik vakar, o jau istorija. Tikrai taip, suprasti gyvenimą galima tik žvelgiant atgal, o gyventi reikia į priekį. Didžiausią reikšmę gyvenime turi tai, ką padarome dėl kitų.
    Ačiū dar kartą!

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Sunku jums vasarai...!...

Nereikia jokiu mokesčių, reikia tik paprasto sprendimo. Pirmiausia tokiai mažai valstybei reikalinga turėti karo instruktorių...

Man tai absurdo viršūnė, kuomet naujas mokestis reklamuojamas per komercinę radijo stotį. Ir, aišku, reklamos...

Kažką praleidau : Iki šiol maniau, kad jankiai visur gauna malkų ir gėdingai sprunka. Vien...