infa.lt

Visos kalbos apie pažeidimus „Didžiojo Šeimos Gynimo Maršo 2021″ metu, pasirodė melas – policijos atsakymas

27 gegužės
10:00 2021

Didysis Šeimos Gynimo Maršas 2021 - vaizdas nuo scenos

Nesena istorija:

„Didysis Šeimos Gynimo Maršas 2021″ buvo juodinamas nuo pat pradžių – dėl jo tikslų, dėl organizatorių grupės sudėties, dėl ryšių su Rusija ir t.t. ir pan.

Taip pat buvo baisimasi dėl ūmiai pablogėsiančios epidemiologinės padėties, kai toks skaičius žmonių (kuriuo demonstratyviai niekas netikėjo) susirinks vienoje vietoje. Ypač dėl to pergyveno žurnalistas Andrius Tapinas, tuo pačiu pasižymėjęs ir ypač nuoširdžiu „Maršo” organizatorių juodinimu savo „Laisvės TV” laidose. Kurios akivaizdžiai buvo užsakytos. Juk negali žmogus meluot vien iš idėjos.

Kulminacija tapo „Maršo” išvakarėse visos Lietuvos policijos surengta akcija, kurios metu pareigūnai, akivaizdžiai gėdydamiesi jiems pavesto darbo, kiekvienam viešam „Didžiojo Šeimos Gynimo Maršo 2021″ dalyviui, koordinatoriui ar organizatoriui, nešė pasirašyti oficialų įspėjimą dėl nusikaltimų prevencijos, lyg kokiems nusikaltėliams. Vienas iš vaizdo įrašų žemiau. (Daugelis žmonių nefilmavo, tačiau pranešė organizatoriams)

Mes suprantame, kad policija čia niekuo dėta – ji tik įvykdė gautus nurodymus, tačiau įdomu tai, kas tokius nurodymus davė? – Mes tą sužinosime, vyksta darbas šia linkme ir paskelbsime viešai.

Iškart po „Didžiojo Šeimos Gynimo Maršo 2021″ mitingo Vingio parke prasidėjo „Maršo” juodinimas žiniasklaidos ir savivaldybės pranešimuose. Buvo pranešam,a, kad mitingo teritorijoje buvo užfiksuoti ir sulaikyti geriantys asmenys, o LGBT atstovai skundėsi, kad juos diskriminuoja, matyt todėl demonstratyviai vaikščiojo, vieni su LGBT vėliavomis, kiti su dirbtiniu guminiu vyrišku lytiniu organu, o TV3 operatoriui filmuojant moters pasisakymą mojavo juo virš jos galvos stovint už jos nugaros.

Nekeista ir tai, kad TV3 tą kadrą įdėjo kaip kažką tokio, įrodančio betvarkę „Maršo” organizatorių teritorijoje, nors tą betvarkę kėlė kaip tik atstovai tos LGBT ideologijos, nuo kurios savo vaikus nori išgelbėti susirinkę aikštėje žmonės. Tai tik įrodo, kad Vingio parko aikštėje susirinkusi Lietuva buvo teisi, nenorėdama tokios „kultūros”.

Tačiau „Didžiojo Šeimos Gynimo Maršo 2021” mitingo pabaiga parodė tikrąją, prigimtinę Lietuvos piliečių kultūrą, – išsiskirsčius milžiniškai miniai, aikštėje nebuvo palikta nė šiukšlelės – apstulbę buvo ir apsauga, ir tvarkytojai.

O Vilniaus policija vakar atsiuntė oficialų raštą (aukščiau ↑↑↑ į „Maršo” organizatorių užklausą, kuriame informuojama, jog viso protesto renginio metu nebuvo užfiksuota nė vieno incidento ar tvarkos pažeidimo, neskaitant vieno piliečio, kuris neblaivus norėjo patekti į mitingą, tačiau net nepriėjęs jo buvo sulaikytas policijos.

„Didžiojo Šeimos Gynimo Maršo 2021″ organizatoriai, dabar jau „Šeimų Sąjūdžio” grupė, žemai lenkiasi JUMS, Lietuvos žmonės, už jūsų buvimą kartu su mumis visus 2.5 mėnesio, už palaikymą, kaip moralinį taip ir finansinį, už jūsų pasiryžimą 8 valandas su šeimomis vykti į „Didįjį Šeimos Gynimo Maršą 2021″, kurs įvyko ir pavyko tik JŪSŲ dėka. Trūksta žodžių išreikšti mumyse susikaupusius jausmus ir pasididžiavimą JUMIS…

Bet mes su JUMIS žinome, kad visa tai tik pradžia. Ir mes eisime šiuo keliu tiek, kiek leis mūsų jėgos ir tiek, kiek JUMS reikės mūsų.

Ačiū, ačiū, ačiū…

(Šiuo metu, kai jūs skaitote šį pranešimą, prasideda tiesioginė transliacija iš Seimo konferencijų salės per Seimo youtube kanalą (https://www.youtube.com/c/AtvirasSeimas/featured)

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 370

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

2030 m. paties seimo gali nebūti. Bus eurosojūzo vietinė taryba....

Blazyte, laiskas keisti straipsniu fotografijas, ta su raudona ir su violetine jau smarkiai nusidevejo, reiktu...

o kiek žmonių psichologine prievarta buvo verčiami skiepytis " išmes iš darbo", "negalėsi maisto nusipirkti...

žvygiui nėra vietos Lietuvoje...

Nu, bl, nesu matęs individo su tokiu durnu snukiu.Durnumas iš jo fontanu trykšta....

Tai pirma gal baikit išlaidauti .Ministerijų miestelio statyba,stadiono statyba ,kodėl neklausiat ar reikalinga šiuo metu...

Tai ką siūlote? Didinti investicijas kai visi šaukia bus karas.Gal pamiršote kaip bankai bankrutuoja.Taip ir...