infa.lt

„Didysis Šeimos Gynimo Maršas 2021″ – Lietuva realiai kyla (video epizodas)

26 balandžio
08:17 2021

Kyla Lietuvos kaimai, gyvenvietės, rajonai - Kyla Lietuva!

Dalis protesto „Didysis Šeimos Gynimo Maršas 2021″ (toliau Maršas) organizatorių ir savanorių pereitą savaitę keliavo po Lietuvą dalindami žmonėms organizacinę medžiagą ir skelbdami visos Lietuvos žygį už teisingą valstybę, už suverenią šeimą, pasirinkimo ir žodžio laisvę.

Ir šiame kelių dienų žygyje po mūsų šalies miestus, gyvenvietes, kaimus, jie sutiko daugybę žmonių mintyse besirikiuojančių į „Didįjį Šeimos Gynimo Maršą 2021″, perkančių protesto žygio atributiką, vėliavas ir tiesiog griebiančius iš rankų medžiagą apie šį visuomenės telkimosi simbolį, kuo šiai dienai tapo „Maršas”.

Jis jau nebėra vien protestas ir fizinis veiksmas – tai dvasinis kvietimas, garsaus atlikėjo, muzikos kūrėjo, Romo Dambrausko sukurto Maršui himno dėka įsikūnijęs į du žodžius – „Kelkis Lietuva!„. Tai didingas šūkis, kviečiantis didiems darbams, kurie, kaip dažniausiai būna, prasideda nuo mažų, daug kantrybės ir pasiaukojimo reikalaujančių kasdienių darbelių.

Praėjusią savaitę Maršo organizatoriai apsilankė Jurbarke, Tauragėje, Pagėgiuose, Šilutėje, Gargžduose, Palangoje, Rietave, Plungėje, Kretingoje ir kituose, smulkesniuose administraciniuose Lietuvos vienetuose.

Kelionė po Lietuvą (po vienos dienos pertraukos konferencijai) bus tęsiama ir  toliau į Raseinius, Šilalę, Klaipėdą, Skuodą, Telšius, Mažeikius, Akmenę, Joniškį, Pakruojį, Šiaulius, Kuršėnus, Kelmę, Radviliškį, Pasvalį.  Plačiau su kelionės grafiku galėsite susipažinti čia: https://seimusajudis.lt/naujienos/didysis-seimos-gynimo-marsas-2021-keliauja-po-lietuva/

Už Maršo idėjas jau pasisako ir kai kurios nesisteminės partijos, siūlančios savo pagalbą organizuojant šį visos Lietuvos žygį į šviesą. Beje, nereikalaujančios sau jokios garbės ar pripažinimo už šią pagalbą, pasiruošusios likti anonimiškomis kaip politiniai dariniai, ir siekdamos tik vieno – kad jis pavyktų. Visa garbė turi tekti Lietuvai, vėl atsistojusiai ant kojų ir pažvelgusiai į akis savo tarnams, užsimiršusiems dėl savo tikrojo vaidmens šioje valstybėje : „Valdžios įstaigos tarnauja žmonėms” (Konstitucijos 5 straipsnis). O ne atvirkščiai.

„Didysis Šeimos Gynimo Maršas 2021″ įvyks bet kokiu oru ir bet kokiomis sąlygomis!

Žemiau matysite trumpą vaizdo reportažą, nufilmuotą šioje kelionėje ir apibūdinantį visos Lietuvos startinį pasirengimą:

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 2 609

Žymos:

Atsiliepimų 3

  1. Rima    -  2021-04-26, 08:37

    Nieko nesuprantu tai už Tėvynę ar už šeimą tas šeimų paradas? Už kokią šeimą? Juk paskutiniu laiku valdžiai labai reikia triukšmo, kad prastūmti vienalyčių šeimas. Tokiuose paraduose niekas nieko nepakeičia, reikalavimai neaiškūs, vien lozungai, vėl bus pasinaudota lozungu mielu ausiai ir avių banda.

    Atsakyti į šį komentarą
    • Anonimas    -  2021-04-26, 10:13

      Tikėsimės kobkrečių reikalavimų dėl tradininių šeimų apgynimo, konkrečios rezoliucijos su reikalavimais nediegti svetimų genderinių idėjų švietime, aosaugoti nuo jų nesusiformavusius vaikus ir nebrukti tos Stambulo konvencijos nei rudens sesijoje, nei niekada. Šito maršo idėja apginti teadicinę šeimą, tikėkimės ir neišsigims

      Atsakyti į šį komentarą
    • Anonimas    -  2021-04-28, 23:03

      Tai domėkis daugiau čia nepezėjusi.

      Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Labai ačiū autoriui už pasidalinimą tomis mintimis, kurias savo galvose ir širdyse nešiojosi Universitetą kūrę...

Iš tiesų, paskaičius galima taip pamanyti. Kita vertus, greta yra Kuolio tekstas apie tai, kas...

Manau, kad Vaitkaus komanda šitokiu būdu patys sau kuriasi piarą? Klounai...

nacistui putinui.......

Hm

Maskvoje sutelkta daugiausiai oro gynybos, bet yra daug visiškai nesaugomų ir vertingų taikinių, tai ten...

ble su sibiru kariaus xoxlai kuria vis kuria o iki maskvos nedatraukia...