infa.lt

Europos Sąjunga iš bendro biudžeto finansuoja Sorošo NVO dešimtimis milijonų eurų

20 balandžio
06:50 2021

ES taip pat finansuoja su islamo terorizmu susijusias organizacijas. Kita vertus, dešiniosios, konservatyviosios NVO iš ES biudžeto negauna nė cento, rašo unser-mitteleuropa.com portalas.

Vokietijos europarlamentaras Joachimas Kuhsas (Joachim Kuhs), išrinktas pagal Alternatyvos Vokietijai (AfD) sąrašą, labai kritiškai įvertino kairiųjų liberalų NVO finansavimą iš biudžeto. Oficialiais duomenimis, vien 2019 m. Sorošo nevyriausybinė organizacija „Atvira visuomenė” iš bendrojo Europos biudžeto gavo 34 mln. eurų.

Kuhsas mano, kad tai dar ne viskas, nes NVO finansuojamos įvairiais, ne pačiais skaidriausiais būdais ir mano, kad šis skaičius iš tikrųjų yra daug didesnis. Kalbėdamas apie finansavimo iš Europos biudžeto dydį Kuhsas sakė, kad jo manymu, „nevyriausybinių organizacijų” etiketė jau net nebetinka, o labiau tiktų šias organizacijas vadinti „kvazivalstybinėmis organizacijomis”.

Finansuojamos tik kairiųjų pažiūrų NVO

Sorošo „Atvira visuomenė” nėra vienintelė kairioji nevyriausybinė organizacija, gaunanti pinigų iš Europos biudžeto. Kuhsas abejoja šių organizacijų, kurių vienintelis tikslas – ardomoji veikla, kuria siekiama sugriauti Europos visuomenę tokią, kokią ją pažįstame, finansavimo racionalumu ekonominės krizės, kurią sukėlė nauja koronaviruso pandemija, metu.

„Atsižvelgiant į COVID-19 pandemijos sukeltą ekonominę krizę, mokesčių mokėtojams sunku paaiškinti, kodėl ES leidžia mūsų pinigus kairiosioms nevyriausybinėms organizacijoms, kurios gina radikalią „sienų nebuvimo” darbotvarkę, vykdo „teisinio karo” kampanijas prieš demokratiškai išrinktas vyriausybes ir puola tokius konservatyvius lyderius kaip Matteo Salvini ir Viktoras Orbanas”, – sakė M. Kuhsas. Jis pridūrė, kad nerado nė vieno pavyzdžio, kad iš Europos biudžeto būtų finansuojama nors viena dešinioji konservatyvi NVO.

Islamo teroristų finansavimas

Kita vertus, iš ES biudžeto yra gausiai finansuojamos ir su islamiškuoju terorizmu susijusios organizacijos. Pavyzdžiui, per pastaruosius dvidešimt penkerius metus „Palestinos savivalda” iš Europos biudžeto gavo stulbinančią 257 mln. eurų sumą, nors ją kontroliuoja „Hamas” ir Palestinos išsivadavimo organizacija (PIO), kurios abi yra įtrauktos į islamistinių teroristinių organizacijų sąrašą.

Trylika milijonų skirta organizacijai „Palestinos pabėgėliai Artimuosiuose Rytuose”, glaudžiai susijusiai su teroristinėmis organizacijomis „Fatah” ir „Hamas”, virš milijono – „Europos tinklui prieš rasizmą”, kuriam vadovauja buvęs Musulmonų brolijos narys, o pusė milijono – islamistų paramos organizacijai Vokietijoje, susijusiai su teroristinėmis organizacijomis „Musulmonų brolija”, „Hamas” ir „Hezbollah”.

Šios organizacijos ne tik finansuoja teroro aktus, bet ir moka paramą nužudytų ar įkalintų teroristų artimiesiems. Todėl absurdiška, kad iš Europos biudžeto būtų finansuojamos žudikų gaujos, kurios nori mus sunaikinti ir dar mokamos pensijos teroristų šeimoms. 2019 m. vien iš Europos biudžeto buvo skirti 34 mln. eurų Sorošo „Atvirai visuomenei”, kuri finansuoja ir su islamistų teroristais susijusias organizacijas.

parengė: Kęstutis Krikštaponis

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 670

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. Arielis Šimonas-Jafė    -  2021-04-20, 07:34

    „Dešiniųjų” organizacijos Sorošinių pinigų negauna, nes jos finansuojamos Izraelio – vienintelės demokratinės valstybės Artimuosiuose Rytuose, kuri tikrai, jokiais būdais niekuo nenusikalto niekada, visai.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Melas ir dezinformacija buvo tada, kai mums buvo bandoma įteigti, kad vakcinos apsaugo nuo ligos...

Už įsitikinus žmonės buvo atleisti iš darbo!!!! guglas tapo totalitariniu įrankiu. Nuo kada žmonėms draudžiama...

Teisę kontroliuoti turės lygiai tiek, kiek ir balsuoti. Bet pareikš savo nepasitenkinimą kuriuo nors valdžios...

jau pasimate daugumai,kur veda ta "Vakaru ideologija"!? Idomu tik,ar besugebesime ta mesla nusiplauti ir kiek...

BRICS padarys savo darbą...

Del

tolesnio vogimo,o ne pagalbos! Saliai reikia taikos,o ne tolesnio susinaikinimo!...

valdziu valios,jis net "sto gram" neikaltu,ne tai kad telegram neikurtu....