infa.lt

Pentagonas prisipažino tyręs NSO katastrofų vietas ir radęs kai ką su „neįtikėtinomis savybėmis“.

17 vasario
06:40 2021

JAV kariškiai oficialiai pripažino tyrę NSO katastrofų vietas ir savo žinioje turintys keletą anomalių objektų, kurių savybės nepatenka į mokslui žinomų medžiagų aprėptį. Apie tai rašo mokslo populiarinimo žurnalas „Naked Science“, remdamasis amerikiečių ufologo Anthony Bragaglia savo interneto svetainėje „UFO Explorations“ paskelbtu dokumentu.

Leidinyje pažymima, kad „Bragaglia“ daugiau nei trejus metus, remdamasi Informacijos laisvės įstatymu, reikalavo iš JAV Gynybos departamento pateikti daiktų, kurie saugomi Pentagono rangovo sandėliuose Las Vegase (Nevada), sąrašą. Todėl, po grasinimų kreiptis į teismą, departamentas išsiuntė aprašą, nors ir pakankamai redaguotą.

Nepaisant to, iš dokumento galima daryti išvadą, kad JAV kariuomenė iš tikrųjų ištyrė kai kurių „nenustatytų oro fenomenų“ katastrofų vietas ir ten surinko pavyzdžius, kurie pasižymi neįtikėtinomis savybėmis ir gali būti naudojami (arba jau naudojami) pažangiai technologinei plėtrai.

Bragaglia pakartotinai mini tam tikrą medžiagą „nitinolį“, kuris apibūdinamas kaip savaime atsistatantis ir, anot ufologo, ypač „primenantis atminties metalą“, rastą NSO nuolaužose Roswell’e (Naujoji Meksika) 1947 m.

Be to, ataskaitoje nurodomos medžiagos, galinčios modifikuoti elektromagnetinę spinduliuotę (sulėtinti šviesą, „išspausti“ – sulaikyti daugiau energijos, nei tikimasi iš fizinių savybių), visiškai sugerti tam tikrų rūšių radiaciją, kontroliuoti sklaidą ir atspindį (tampa nematomos tam tikrame spinduliuotės diapazone), demonstruoja derinamus rezonanso dažnius.

Šių medžiagų tyrimą atliko Pentagono ekspertai, taip pat kai kurie rangovai, konkrečiai kompanija „Bigelow Aerospace“, kurios sandėliai yra Las Vegase. Bendrovę 1999 m. įkūrė milijardierius Robertas Bigelowas, didelis visko, kas „nežemiška“, gerbėjas.

Pagrindinis įmonės akcentas yra kosminis turizmas. Tačiau, pasak Bragaglia, „Bigelow Aerospace“ gavo vyriausybės sutartis dėl NSO tyrimų, kad būtų pastatytos „specializuotos modifikuotos patalpos“ medžiagoms testuoti.

Bendrovė jokių komentarų nepateikė, be to, visi buvę ir esami jos darbuotojai atsisakė bendrauti su Bragaglia. Įdomu tai, kad praėjusiais metais iš įmonės buvo atleisti beveik visi Las Vegaso padalinio darbuotojai.

„Naked Science“ mano, kad ufologo paskelbtą ataskaitą galima interpretuoti įvairiai. Tai pripažįsta kai kurių nepaprastų objektų buvimą tose vietose, kurios, kaip manoma, yra NSO avarijos vietos, tačiau tuo pat metu nėra jokių požymių, kad šios medžiagos tikrai priklauso svetimoms technologijoms.

Įskaitant nitinolį, kuris tikrai turi formos atmintį, tačiau Žemėje buvo sukurtas 1932 m.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 2 421

Žymos:

Atsiliepimų 5

  1. Ateiviai    -  2021-02-17, 12:11

    @ia papras2iausiai CZV issiuntė savo agentus „dirbti” su visuomenę kaip buvusius UFOLOGUS, kad šie pasakotų nebūtas istorijas neva iš darbovietės ir paslapčia (IŠ APAČIŲ) per juos sklistų 6okiruonati žinia per žmones. Nes JAV diktuojamomis antraštėmis „žemę greitai užpuls ateiviai” žmonės turi imunitetą ir netiki!

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Saras    -  2021-02-24, 18:24

    Blue beam projektui ruošiasi.Per žmonių baimes į totalitarie valdžia. Manau iki 2030 bus gerokai „linksmiau” nei dabar.

    Atsakyti į šį komentarą
    • Aidas    -  2021-03-21, 18:39

      Nesutikčiau, kad tai tik „Blue beam” projektas. Per daug yra kitų civilizacijų atstovų paliktų pėdsakų. Nors be abejo, valdantieji jau pajėgūs surengti galingą fantasmagoriją savo žmonių sąmonei pakeisti ir savo valdžiai įtvirtinti.

      Atsakyti į šį komentarą
  3. Minis    -  2021-07-14, 10:48

    O kodėl Lietuvoj niekas NSO nepastebi, tiktai Amerikoje?

    Atsakyti į šį komentarą
  4. Vygandas    -  2021-07-28, 07:25

    Neabejoju, kad JAV, Rusijos, Kinijos specialistai kontaktuoja su ateiviais, bet žmogeliams pateikia informacijos tik trupinius niekalų…

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Laukiu ŠS šulo fantomaso rašinėlio šia tema....

Gal tai karo uz demokratija viena is priežasčių?...

Rusija, net linkėdama blogo Lietuvai (o tai netiesa), neturėtų daryti nieko. Mes patys tarpusavyje gerkles...

Tai mes bet kuriuo atveju ten liksim :) Klausimas tik kokio dydžio šukės bus ir...

Niekas nenori mirti...

Vakarai nurodo Kiniją ir Rusiją kaip savo strateginius priešininkus, tačiau ekonominiai Vakarų rodikliai kur kas...

Išpuoselėtas šunsknukis, už jo interesus mėsai tinka bet kokio amžiaus....