infa.lt

Paaiškėjo, kaip Izraelio valdžia ruošiasi versti žydus skiepytis

15 vasario
08:17 2021

Įvairaus lygio Izraelio valdantieji nusiteikę vykdyti politiką, kuri privers žmones skiepytis. Tokią išvadą daro straipsnio, paskelbto ITV 12-ojo kanalo svetainėje, autoriai.

Straipsnyje teigiama, kad Izraelio Sveikatos apsaugos ministerija kuria variantą, pagal kurį neskiepytiems piliečiams kas 48 valandas bus privaloma pateikti neigiamą koronaviruso testą, be kurio jie negalės atvykti į darbą, maitinimo įstaigas, sporto sales.

Tuo pačiu, Izraelio SAM (ISAM) žymiai sumažins skaičių vietų, kuriose galima bus atlikti tyrimą, arba pertvarkys procesą taip, kad testus būtų galima atlikti toliau už gyvenamosios vietos ribų. Be to, testai bus mokami.

Izraelio Televizijos (ITV) 12 kanalas cituoja ISAM atstovų komentarą, kuriame sakoma: jei jie („antivakseriai“) nenori skiepytis, tuomet už tyrimą kas dvi dienas turės sumokėti kelias dešimtis šekelių ir švaistyti laiką tol, kol nuspręs pasiskiepyti.

Straipsnyje pažymima, kad vyriausybės patarėjas teisės klausimais turėtų patvirtinti maisto prekybos vietų, kultūros vietų, turistinių maršrutų ir sporto salių draudimą tiems, kurie su kartus nepasiskiepijo.

Straipsnyje nurodoma, kad Pramonininkų sąjunga primygtinai reikalauja, kad darbdaviams būtų suteikta teisė išsiųsti nenorinčius skiepytis darbuotojus atostogų neišmokant jokių pinigų („KHALAT“). Sąjungos vadovas kreipėsi į Sveikatos, ekonomikos ir finansų ministerijos vadovus su prašymu leisti jiems reikalauti, kad darbuotojai, kurie nenori pasiskiepyti, kas 72 valandas pateiktų neigiamo koronaviruso testo rezultatų pažymą. Antivakseriai šį testą turės atlikti ne darbo metu. Be to, Sąjungos vadovas reikalauja, kad verslininkai turėtų teisę nemokėti karantine esantiems antivaxeriams nedarbingumo išmokų.

Sąjungos vadovas paaiškino planuojamą sugriežtinimą atsakomybės už darbuotojų sveikatą prisiėmimu ir ekonomine būtinybe pandemijos metu.

Vietos mastu taip pat stengiamasi sugriežtinti reikalavimus tiems, kurie atsisako skiepytis. Raananos savivaldybės darbuotojai gavo mero Haimo Broyde’o pranešimą: neskiepytiems darbuotojams darbe bus privaloma dėvėti apsauginius kostiumus. Komentuodamas žiniasklaidai meras reikalavimą paaiškino noru apsaugoti pasiskiepijusius piliečius, sumažinti pavojų miestiečiams, kurie turės kontaktuoti su nenorinčiais skiepytis savivaldybės darbuotojais.

13 ITV kanalas cituoja Izraelio profesinės sąjungos („Histadrut“) atstovą, kuris teigė, kad meras neturi įgaliojimų nustatyti tokių apribojimų darbuotojams.

Vasario pradžioje, pirmą kartą Izraelyje meras pagrasino tiems, kurie nenori skiepytis: mes jūsų neįsileisime į turgavietes, o jūsų vaikų – į mokyklas.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 486

Žymos:

Atsiliepimų 2

  1. Gudrus ėjimas    -  2021-02-15, 21:30

    Gudri žydų taktika – suvienyti visą pasaulį prieš bendrą priešą!

    Atsakyti į šį komentarą
    • Ar suprantat ka rasot?    -  2021-02-15, 22:57

      Tai ZYDU valdzia pries ZYDUS! Kyla klausimai: ar tos vakcinos kitokios, ar jie patys nori dali saviskiu sunaikinti, ar dar kazkas? Na sunku susieti , kazkokios info truksta.

      Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Vakarų debilai valdžioje pasapnavo, kad gali nugalėti Rusiją, atsibudę pamąstė savo debiliškomis smegenimis, kad gerai...

Kas sugeba - daro. Kas nesugeba - vadovauja. Kas nesugeba vadovauti - moko....

Kryti i bedugne - sustabdyti neimanoma!...

salys mandagiai ju taip ir nepasiunte?...

ir reikejo daryti,kada valdei!...

LB

dėl tavęs šiek tiek pamažinsim....