infa.lt

Vasario 16-osios minėjimas, važiuotynės

15 vasario
06:41 2021

Vasario 16 važiuotynės

Minėdami Lietuvos valstybės atkūrimo dieną, vasario 16-ąją, visuomenininkai kviečia prisijungti prie DVIEJŲ,  jų organizuojamų Vilniuje važiuotynių – važiavimo tam tikru nustatytu maršrutu automobiliais, papuoštais trispalvėmis, iš amžių einančiomis istorinėmis valstybinėmis vėliavomis, vėliavomis su Gediminaičių stulpais ir kitomis Lietuvos istorinių asmenybių ar regionų vėliavomis. Ir tuo pačiu vyks šios svarbios Lietuvai datos minėjimas Lukiškių aikštėje.

1 renginio Organizatoriai skelbia:

Lietuvos valstybės atkūrimo minėjimas, Vasario 16-osios važiuotynės.

Bus važiuojama Vilniaus miesto gatvėmis automobiliais, iškėlus dideles 100x170cm Lietuvos vėliavas, Vyčio vėliavas, Gediminaičių stulpų vėliavas, kitas Lietuvos istorines ir istorinių asmenybių vėliavas.

Automobilyje gali būti po du žmones, arba jei daugiau, tai tos pačios šeimos nariai. Viskas tam, kad neprikibtų policija ir nebūtų jokių karantino pažeidimų.

Išliekant tik automobiliuose nebus jokio susibūrimo, kontaktavimo su kitais žmonėmis, taip nebus pažeidžiami karantino suvaržymai.

Kolonos valdymas ir bendravimas vyks per Telegram programėlės racijos funkciją, tiesioginio kontaktavimo ir bendravimo būriavimosi nebus. Jungtis čia: https://t.me/joinchat/IT1vczxoWyqrxJRv

Veiksmas: Vasario 16 d. nuo 14 val. iki 16 val. Siūlom pradėti rinktis nuo 13:30 val.
Renkamės: Aikštelėje Geležinio vilko g. 6A , Vilniuje (Priešais ERGO draudimą).
Organizatoriai: VŠį „Patriotiški Lietuviai” ir patriotiški visuomenininkai.

2 renginio Organizatoriai skelbia:

Vasario 16-os valstybės atkūrimo šventės minėjimas

Vasario 16-oji: už mano ir Tavo konstitucines Žmogaus teises!
Rengėjas: Astra Ag Astrauskaitė

Latvijoje, Estijoje, Vokietijoje, Lenkijoje, kitose ES šalyse žmonės kovoja už savo Teises ir Laisves, tik Lietuvoje kažko apsnūdę laukiame…

Ko? Kas mūsų vaikus, senelius, tėvus, mus apgins, jei ne mes patys?

Kada, jei ne Vasario 16-ąją, Lietuvos valstybės Nepriklausomybės paskelbimo dieną?

Ginkime savo konstitucines teises į LAISVĘ dirbti ir užsidirbti; į laisvę pasakyti savo nuomonę ir už tai nebūti baudžiamiems; laisvę nevaržomai aplankyti savo senelius, tėvus; laisvę išvykti į gamtą ir kvėpuoti grynu oru nedusinami po kaukėmis; laisvę ginti Lietuvos šeimą, dorą; gintis nuo politinių persekiojimų, nuo represinių piniginių baudų, gąsdinimų, prisidengus karantinu ir t.t.

Su drąsiai pakeltomis galvomis ir ugnimi širdyse, su savo laisva, necenzūruojama, ugninga kalba ar plakate užrašytu žodžiu – visi renkamės Vasario 16-ąją Vilniaus Lukiškių aikštėje!

Renkamės į aikštę 12:45 val.
Laukiami visi visi Lietuvos žmonės, kurie nesutinkate su nesibaigiančiais, represiniais mūsų konstitucinių laisvių ir teisių suvaržymais.

Apie 14:00 val. bus galimybė stebėti šventišką Vasario 16-osios garbei Lietuvos žmonių automobilių važiavimą Gedimino prospektu!

Organizatoriai: Lietuvos žmonės

Abu kvietimai paskelbti Facebook tinkle.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 368

Žymos:

Atsiliepimų 2

  1. Švedijoje    -  2021-02-15, 10:16

    ose. Mokytojams ĮSAKYTA jas nusiimti. Platinkite šią žinią, prieš tai patikrinę (tikrinau ir švedišką versiją) armstrongeconomics taškas com.

    Atsakyti į šį komentarą
    • Švedijoje    -  2021-02-15, 10:18

      Halmstado savivaldybėįe UŽDRAUSTOS kaukės mokyklose. Mokytojams ĮSAKYTA jas nusiimti. Platinkite šią žinią, prieš tai patikrinę (tikrinau ir švedišką versiją) armstrongeconomics taškas com.

      Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Nu, bl, nesu matęs individo su tokiu durnu snukiu.Durnumas iš jo fontanu trykšta....

Tai pirma gal baikit išlaidauti .Ministerijų miestelio statyba,stadiono statyba ,kodėl neklausiat ar reikalinga šiuo metu...

Tai ką siūlote? Didinti investicijas kai visi šaukia bus karas.Gal pamiršote kaip bankai bankrutuoja.Taip ir...

Sunku jums vasarai...!...

Nereikia jokiu mokesčių, reikia tik paprasto sprendimo. Pirmiausia tokiai mažai valstybei reikalinga turėti karo instruktorių...