infa.lt

Kaip prasčiokus priversti savanoriškai vykdyti tai, ko tu nori?

05 vasario
07:10 2021

Turbūt ne vienas mąstantis žmogus susidūrė su tokia situacija. Ateini pas kokį nors „VISĄ GYVENIMĄ BESIMOKANTĮ” žmogelį ir matai jo namuose, žiniasklaidoje gausiai reklamuojamus, beverčius daiktus. Virtuvėje visokius „feirius”, vonioje „kolgeitus”, ant stalo pietums dedamus sveikus „muslius” „danonus” „smūzius”, ant užpakalių užmautus „prier kardenus” ir pan.

(Be abejo čia suvulgarinau, kiekvieno prasčioko namuose kitokie „brendai”, bet principas vienodas, ką per žiniasklaidą į jo tuščią makaulę įtransliuoja tą jis ir perka šventai įsitikinęs jog JO ASMENINIS PASIRINKIMAS). O kai paklausi, kodėl jis nusipirko būtent šiuos daiktus, atsakymas visada vienodas „čia aš pats nusprendžiau. Man jie patinka. Jokia reklama man jokios įtaigos nedarė”.

Tai standartinis, „amžinai besimokantis” ir savo vaikučius prie pastovios SVETIMŲ dresūros pratinantis mulkis ir mulkė. TU VAIKELI TAIP DARYKI KAIP TIE DĖDĖS DARO, tada ir narvą švarų turėsi ir edalo laiku įmes.

Kai nutari panagrinėti, koks yra kovidosektanto achetipas (nenuilstamai vemiančio komentaruose žodeliais: naikinti, sodinti tuos vakserius, acto garintojojus, plokčiažiamius. Stiprinti karantinus ir ribojimus. Isteriškai rėkiančius, uždaryti sienas nes MIEESSS VISII MYYYRSIM), pamatai, kad čia visada tiesiog tos pačios standartinės „Visą gyvenimą besimokančios blondinės” (visų 72 lyčių ofisinis planktonas), kurios TIKRAI TIKRAI turi SAVO nuomonę ir jokios reklamos jų sprendimams neturi jokios įtakos.

Šiuolaikinėje Lietuvoje beveik visi pagrindiniai „Žurnalistinių prostitučių viešnamiai” yra pajungti NAUJOSIOS PASAULIO TVARKOS įgyvendinimui.

Jie dieną naktį transliuoja į „SAVO NUOMONĘ” turinčių, 72 lyčių blondinių makaules aiškiai sureguliuotą ir nustatytu algoritmu veikiančią KOVIDOSEKTANTŲ klonavimo programą.

Aišku visa tai gausiai atskiesta reklamomis dėl LAŽYBŲ, INTERNETINIŲ ŽAIDIMŲ ir beverčių šiukšlių, kurias blondinės (visų72 lyčių) apsaugotos antsnukiais ir guminėmis pirštinėmis, bandomis bėga pirkti į SAUGIUS PREKYBOS CENTRUS.

Paįvairinant tą žinių srautą, „gerųjų daktarėlių” konsultacijomis, kaip apsaugoti plaučius, plaukus, nagus ir NETGI SAVO POTENCIJĄ nuo baisiojo koronoviruso komplikacijų. Dar būtinai, pagal NUSTATYTĄ algoritmą, įpinant į tą mentalinio mėšlo dozę, sekso pozų ir būdų įvairovę, pav. „kaip įdomu yra kai tavo vyras žiūri o tave dulkina svetimas gibonas”.

Nors visos mainstryminės žurnalistinių kekšių įmonės veikia vienodai, bet „Komjaunimo tiesa” (Lietuvos rytas) yra tapusi tiesiog etaloniu šio mėšlo pateikimo įrankiu. Ten pastoviai įdedami tokie (tiesiogiai blondines veikiantys) naujienų pavadinimai: „Šiandien netekome žymaus (kaip pavizdys) JONO JONAIČIO tai didžiulė netektis visam meno pasauliui”.

Pavadinimo forma nukreipta į tai, kad buka blondinė niekada neskaitys pačio pranešimo, kuriame patikslinama, kad Jonas Jonaitis mirė nuo senatvės, arba avarijoje arba šiaip nuo pijokystės. Bet kadangi tokių NETEKČIŲ pranešimai yra vienoje linijoje su KOVODO GURŲ pasakojimais apie baisią ligą, nieko kito 72 lyčių blondinių galvoje nekyla išskyrus SIAUBĄĄĄ.

„Kaip gali tie bjaurūs antivakseriai netikėti šia baisia liga?” Greičiau testuotis ir vakcinuotis, visiems įvesti kovidoAUSVAISUS.

Jie imasi ne tik manipuliacijų, bet netgi vulgaraus melo. Prieš kiek laiko Komjaunimo tiesoje buvo didžiulis rėkiantis pranešimas „Nuo Kovido mirė keli tūkstančiai audinių Lietuvoje”. Kai komentaruose žmonės pradėjo išjuokti tą akivaizdų melą, jie „papildė „dėl kovido grėsmes buvo likviduota keli tūkstančiai audinių”. Bet pirminis pranešimas jau padarė savo darbą. 72 lyčių „blondinkos” dar labiau įsitikino jog tik antsnukiai ir totalus konclageris su vakcinomis gali jas apsaugoti nuo SIAUUUBINGOS ligos.

Ir netgi jeigu tokioms 72 lyčių blondinėms vis dėl to, kokiu nors stebuklingu būdu atveri akis, kad jas durnina. Pav. Parodai oficialią gripo, plaučių uždegimo ir viršutinių kvėpavimo takų uminių infekcijų statistiką. Kuri aiškiai parodo, jog KOVIDO baisioji pandemija nei kiek šios statistikos nepadidino, o iš esmės dar ir sumažino (gripo kaip tokio beveik visai nebeliko).

Tada PROTINGOJI blondinė beveik visada pareiškia „Na taip, čia kažkas negerai, tikrai tai panašu į paprastą gripą, bet AŠ NENORIU NET PAPRASTU GRIPU SIRGTI, todėl geriau vis vien saugotis”. Ir tu jai nebeįrodysi, kad nejaugi dėl gripo apsikrėtimo baimės, reikia sunaikinti visą savo normalų gyvenimą, suteikti valdžiai neribotus įgaliojimus, gyventi kosmonauto kostiume, pastoviai badantis neaišku kokiais nuodais, egzistuojant griežtai kontroliuojamoje kalėjimo kameroje.

p.s. Prieškariu Lietuvoje žydai dar ne buvo sugebėję perimti visos žiniasklaidos į savo rankas. Bet tendencijos ir pasiruošimas NAUJAJAI REALYBEI ir dabar žingsnis po žingsnio vykdomai PASAULINEI REVOLIUCIJAI buvo aiškiai matomi jau tada.

Tiesiog siūlau prisiminti Lietuvos Himno kūrėjo Vinco Kudirkos eiles, parašytas praeitame amžiuje pašiepiant žydų žiniasklaidą (Kauno žydų „Apžvalga” buvo šiuolaikinės Lietuvos „mainstryminių viešnamių” atitikmuo):

Su broliška meile ir rūpesčiu
Vladimiras Troščenka

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 441

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. Anglas    -  2021-02-05, 13:48

    o kur Vinco Kudirkos eilerasis?

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Man tai absurdo viršūnė, kuomet naujas mokestis reklamuojamas per komercinę radijo stotį. Ir, aišku, reklamos...

Kažką praleidau : Iki šiol maniau, kad jankiai visur gauna malkų ir gėdingai sprunka. Vien...

Kokia mamytė, toks ir sūnelis....

Žygizmundai Ukraina uber alles. Ar ne laikas tamstai Maldeikienei ir dar keletui proto žaibu psichiatrinėje...

psichas jabanas...

Čia ne prekybininkų naudai.....čia dar viena "priežastis" neatsiskaityti grynaisiais, o pereiti prie elektroninių mokėjimų. Kai...

Aplinkosaugininkai turi saugoti miškus bei gyvūnus, o ne bausti vairuotojus, kurie neišgali įsigyti naujo automobilio...