infa.lt

Daugiau kaip 78 000 Facebook, Instagram naudotojų pašalinti už QAnon „militarizacijos politikos“ pažeidimus

26 sausio
06:30 2021

Markas Zuckerbergas ir QAnon

Facebook“ pašalino daugiau nei 78 000 profilių tiek „Facebook“, tiek „Instagram“ tinkluose, tvirtindamas, kad jie nuo 2020 metų rugpjūčio skelbė „QAnon“ turinį, ir turinį, susijusį su „militarizuotais socialiniais judėjimais“, informuoja Epoch Times.

„Mes ir toliau stipriname savo politikos taikymą, išaiškindami papildomus militarizuotus socialinius judėjimus, naujus terminus, susijusius su QAnon, ir tai, kaip žmonės bando apeiti mūsų aptikimą, tame tarpe daugiau dėmesio skirdami „Facebook” profiliams, naudojamiems šiems judėjimams ir grupėms organizuoti ir reklamuotis mūsų platformoje”, – sakė „Facebook”. sausio 19 d. atnaujinime.

Bendrovė pridūrė, kad „šios grupės nuolat stengiasi išvengti mūsų politikos vykdymo ir mes toliau tirsime, kaip jos vystosi, kad garantuotume žmonėms saugumą“.

„Facebook“ pridūrė, kad „nuo 2021 m. sausio 12 d. Mes nustatėme daugiau kaip 890 militarizuotų socialinių judėjimų ir iš viso pašalinome apie 3400 puslapių, 19 500 grupių, 120 renginių, 25 300 „Facebook“ profilių ir 7500 „Instagram“ paskyrų.

Mes taip pat pašalinome apie 3300 puslapių, 10 500 grupių, 510 įvykių, 18 300 „Facebook“ profilių ir 27 300 „Instagram“ paskyrų, už mūsų politikos dėl QAnon pažeidimus“ .

„Facebook“ atstovas praėjusią savaitę „Fox Business“ leidiniui sakė, kad iš viso nuo šių metų sausio 12 dienos buvo ištrinta apie 78 000 „Facebook“ ir „Instagram“ paskyrų.

Kitos „Big Tech“ kompanijos, tokios kaip „Twitter“, „Google“, „YouTube“, pastarosiomis savaitėmis taip pat pašalino dešimtis tūkstančių paskyrų, susijusių su šiuo judėjimu.

„Šios paskyros plačiai skleidė su QAnon susijusį kenksmingą turinį ir pirmiausia buvo skirtos šios sąmokslo teorijos sklaidai visoje platformoje“, – sausio 11 d. sakė „Twitter“, su nuoroda į smurtą JAV Kapitoliuje sausio 6 d.

Koordinuotas valymas prasidėjo tą pačią dieną, kai „Twitter“ paskelbė, kad visam laikui sustabdo prezidento Donaldo Trampo paskyrą. Vokietijos kanclerė Angela Merkel, Meksikos prezidentas Andrésas Manuelis Lópezas Obradoras, konservatoriai ir pilietinių laisvių grupės, tokios kaip „Electronic Frontier Foundation“ fondas ir Amerikos piliečių laisvių sąjunga, pasmerkė D. Trampo buvo užblokavimą.

„QAnon“ judėjimas seka užuominas iš paslaptingų pranešimų, paskelbtų anoniminiuose vaizdų skyduose. Svarbus teorijos aspektas teigia, kad pasaulinis elitas yra šėtoniško pedofilų tinklo dalis.

Iš „Twitter“ taip pat buvo pašalinti garsūs Donaldą Trampą palaikantys veikėjai, įskaitant buvusį patarėją nacionalinio saugumo klausimais Michaelą Flynną, kuris palaikė kai kuriuos QAnon šūkius, ir Flynno advokatę Sidney Powell, kuri pateikė daugybę ieškinių prieš trečiąsias šalis , susijusias su 2020 m. lapkričio mėn. rinkimais.

Praėjusią savaitę socialinių tinklų kompanija inauguracijos dieną užblokavo kelias su „Antifa“ susietas paskyras, susijusias su riaušėmis, nors iki tol vykusios riaušės, kuriose aktyviai dalyvavo Antifą Twitter administracijai nekliuvo.

Kai Antifa po rinkimų JAV tapo nebereikalinga – jos paskyros Twitter pradėtos blokuoti. Mauras savo darbą atliko

Viena iš žinomiausių blokuotų paskyrų buvo „The Base“. Pirmasis apie tai pranešė žurnalistas Andy Ngo.

„Mūsų bendražygiai iš „The Base“ (@TheBasebk), anarchistinio socialinio centro Brukline (NY) su 9 metų stažu, rimtai įvertino šį „Twitter žingsnį“, – platformoje rašė Antifa Sacramento. „Pasiekę 17 tūkst. sekėjų platformą, jie prastūmė labai konkrečią liniją, kur politika niekada nebuvo neaiški. Šiandien „Twitter“ panaikino jų paskyrą ir dabar ten tuščia“.

Laisvos ir be cenzūros lietuviškos Telegram grupės ir kanalai:

Laisvas Žodis: https://t.me/laisvaszodis
L.Žodis (prenumerata): https://t.me/infalt
LT Politikai (prenumerata): https://t.me/politikai
LT Politikai (grupė): https://t.me/Lietuvos_politikai
Firmus Medicus: https://t.me/firmus_medicus
Už Sveiką Lietuvą: https://t.me/uzsveika
Sarmatai: https://t.me/sarmatasLT
Sarmatai prenumerata: https://t.me/sarmatai_info
Amerikos lietuviai: https://t.me/alietuviai
Neabejingi: https://t.me/neabejingi_g

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 196

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Sunku jums vasarai...!...

Nereikia jokiu mokesčių, reikia tik paprasto sprendimo. Pirmiausia tokiai mažai valstybei reikalinga turėti karo instruktorių...

Man tai absurdo viršūnė, kuomet naujas mokestis reklamuojamas per komercinę radijo stotį. Ir, aišku, reklamos...

Kažką praleidau : Iki šiol maniau, kad jankiai visur gauna malkų ir gėdingai sprunka. Vien...