infa.lt

UŽ AR PRIEŠ: Ar tikrai kelias į vyro širdį eina per skrandį?

27 kovo
01:01 2016

RūtaŽINUTĖ NUO:
Rūtos (38), „Šokoladas Sielai” (svetainės) įkūrėjos
Ketvirtadienis, 8:11 val.

Noriu pradėti nuo labai svarbių klausimų:

▲ Ar tu moki keliais būdais pasakiškai skaniai iškepti vištą, bet pamiršai, ką reiškia džiaugtis vyro dėmesiu ir intymumu?

▲ Ar višta yra tavo vienintelis gyvenimo pagrindas, per kurį tu išreiški savo moteriškumą ir reikalauji, kad tai būtų įvertinta vyro ir vaikų?

▲ Ar tu turi visas Beatos maisto gaminimo knygas ir žurnalus, bet tavo miegamajame yra tuščia ir šalta?

Šiame straipsnyje mes kartu patyrinėsime:

Ar kepta višta ir pyragėliai pagal Beatos receptus išties yra vienintelis ir tikras kelias į vyro širdį, dėl kurio verta atsisakyti visų kitų būdų pasijusti MYLIMA ir MOTERIŠKA?

Siūlome skaityti straipsnį atsipalaidavus ir žaismingai. Geras humoro jausmas ir šypsena padės tau atsiverti naujovėms, o galbūt ir atrasti savo gyvenime kažką įdomaus.

Na, o straipsnio pabaigoje sužinosi „Šokolado Sielai” paruoštą PASLAPTĮ, kuri padės tau sąmoningiau ir išmintingiau elgtis su vyru. Paslaptis bus apie tai, kada skani vakarienė tampa didžiule pagalba, perkelianti vyro dėmesį iš galvos į skrandį…

„Šokoladas Sielai” ir mūsų rašomi straipsniai yra sukurti moteriai, kuri yra tikra. Taip, ji yra graži, patraukli, seksuali, o kartais pavargusi ir apsiašarojusi, bet tikra.

♀ „Šokoladą sielai” skaitanti moteris nemeluoja sau, jog jai nerūpi vyrai ir jos išvaizda. Ji nevaikšto kartodama, jog gyvenimas be sekso – tai „normalu ir dvasinga”.

♀ „Šokoladą sielai” skaitanti moteris žino, jog moters kelionė į save ir moteriškumą tęsiasi visa gyvenimą, todėl mėgaujasi procesu ir neieško stebuklingos piliulės. Ji „banguoja” ir leidžia sau būti visokia. Ji drąsiai žvelgia į priekį, ieškodama būdų, kaip iš gyvenimo pasiimti tai, ko ji trokšta ir kas jai priklauso vien todėl, jog ji yra gimusi šioje žemėje.

Taigi, jei tu ir esi ta moteris, kviečiu tave skaityti toliau.

Bet jeigu tu čia atėjai su vidine nuostata, jog turi įrodyti savo tiesą, pažaisti auką, kurios gyvenimas yra daug žiauresnis, nei kitų arba vaidinti apsimestinai pasitikinčią savimi verslią “amazonę”, kuriai nerūpi vyrai, intymumas ir meilė, tuomet išties nėra prasmės skaityti šį straipsnį.

Taigi, pradėkime savo nuostabią kelionę į savęs pažinimą:

KIEK TAVO GYVENIME REIŠKIA „KEPTA VIŠTA”? (arba kur slepiasi moteriškumas)

Tu nenuilsdama sukiesi virtuvėje. Šilti pietūs, šilta vakarienė… Naujas patiekalas iš ką tik parsinešto žurnalo, o gal tie patys kotletukai, bet naujas padažiukas…

Senolių išmintis, perduota patarlės pavidalu, jog vyro meilė ateina per skrandį, tvirtai įsišaknijusi tavyje ir tu net neabejodama jos tikrumu sukiesi tarp maisto krepšių, keptos vištos, pyragų ir kitų išieškotų arba laiko patikrintų patiekalų, kurie seniai nieko naudingo neduoda nei tau, nei tavo vyrui. 

Na, gal užsikimšusias kraujagysles ir nuolat augantį pilvuką… Vis dėl to tu nusprendi, jog į tai dėmesio kreipti neverta ir sukiesi tame rate toliau.

Kas vis dėl to verčia moterį eiti tokiu keliu?

Kas mus įtikino, jog tai yra moters gyvenimo pagrindas?

Kodėl mes patikėjome, kad lyginimas, skalbimas ir namų tvarkymas yra aukščiausia moters gyvenimo išraiška?

Visuomenė ir tėvai pademonstravo mums tokį gyvenimo variantą, bet gera žinia yra ta, jog perskaičiusi šį straipsnį, tu turėsi pasirinkimą, kaip tu nori gyventi ir galėsi pati nuspręsti ar verta tęsti paveikslėlisšį monotonišką “šokį”.

Iki šiol mums buvo perduotas tik vienas gyvenimo būdo variantas, o šio straipsnio tikslas yra išplėsti tavo mąstymą, o galbūt įkvėpti tave nors kiek nors pakeisti kryptį ir pakviesti daugiau moteriškos laimės į savo gyvenimą, kurios tu tikrai nusipelnei.

Mano mama…

…visa gyvenimą sukosi virtuvėje greičiau nei pelytė sukamajame rate. Mes gyvenome bendrabutyje ir aš atsimenu savo mamą, einančią per ilgą koridorių su bulvių puodu arba skalbinių krepšiu…

Dar kartais, laukdama mamos, per langą žiūrėdavau, kaip ji sunkiai neša maisto krepšį eidama takeliu iš parduotuvės. Aš taip pat matydavau, kokia ji pavargusi vakare.

Bet maistas į mūsų lėkštę vis tiek papuldavo kometos greičiu ir mes visi buvome aprengti ir pamaitinti. Su tėvu mama persimesdavo keliais žodžiais ir mes eidavome miegoti.

Labai retais atvejais mama pasipuošdavo ir kur nors išeidavo. Tai jai kainuodavo daug pastangų. Rūbai būdavo brangūs, apie kainas reikėdavo meluoti, nes mano tėtis nepradžiugdavo net išgirdęs tris kartus sumažintą variantą.

Todėl, kai matydavau mamą gražią ir pasirūpinusią savimi, žinojau, jog tai ji pasiekė “per dideles kančias” arba savo „miego sąskaita”. Metams bėgant mama mane įdarbino į tą patį fabriką, kuriame dirbo pati ir aš kažkodėl turėjau džiaugtis, kad turiu darbą ir dabar galiu išmokti taupyti pinigus.”

Jeigu tau yra apie 40 ir daugiau, greičiausiai ir tave lydėjo labai panašūs vaizdai, o kartu su jais giliai giliai įsispaudė vaizdas, koks turi būti tikros” moters gyvenimas.

Aš tai pat tuo labai didžiavausi…

Aš taip pat taip daugybę metų didžiavausi savo greitais judesiais virtuvėje, šiltais jaukiais namais, bet… Po kurio laiko man tas nusibodo ir aš ėmiau ieškoti kitų gyvenimo spalvų.

Todėl dabar drąsiai galiu pasakyti, kad įmanomi ir kiti gyvenimo variantai. Tereikia patikėti savimi ir labai užsimanyti.

RūtaDabar aš atsikeliu, bent pusvalandį darau moteriškas praktikas ir rytinį veido masažą, o tik tada pereinu prie maisto, darbų ir reikalų.

Dirbu tik tiek, kiek noriu pati ir darau tai, kas man kelia malonumą. Bet tam, kad tuo patikėčiau užtruko maždaug 30 metų. Na, bet geriau dabar, negu niekada…

Deja šiandien sunku visuomenėje surasti nuostabių moteriškumo pavyzdžių, bet vis dėl to įmanoma. Pavyzdžių, kaip būti laiminga moterimi, yra mažai, bet žinios, kaip tokia tapti, išliko ir todėl mes kviečiame tave jomis pasinaudoti.

Dabar prieisime prie liūdnos išvados

Moteris sukasi virtuvėje ir kepa vištą ne tik todėl, kad namiškiai pavalgytų, bet dar ir todėl, kad nežino kito būdo, kaip jaustis svarbia, mylima, įvertinta ir reikalinga…

Intymumo mes bijom, apie seksą išvis geriau daug nekalbėti, na tuomet lieka gelbėtis… tvarkantis ir gaminant.

Moteris žino, jog jai reikalingas vyras gyvenime ir ji nori būti mylima bei svarbia, todėl griebiasi daugybės metų patikrinto kelio į vyro širdį “per skrandį”…

Kadangi ji nežino, kaip būti moterimi ir pritraukti vyrą kitais metodais, šis jai atrodo vienintelis ir užtikrintas.

Tada ir prasideda Beatos knygos ir pyragėliai, geras lygintuvas ir dar krūva darbų, kurie tikrai neveda mūsų į laimę ir moteriškumą.

Gana dažnai taip mes siekiame būti įvertintos už savo pastangas ir, jeigu vyras ar vaikai nepagiria ir nepadėkoja mums už šį vargą, tai užsitraukia didelę nemalonę, o mes pasiliekame su skaudančia širdimi…

Tokiu atveju tie keli sakiniai: „Mama, ačiū buvo labai skanu” arba „Mieloji, tu puikiai gamini”, viduje išlaisvina ekstazės fontaną ir suteikia jėgų toliau eiti šiuo sunkiu keliu bei domėtis Beatos ir Maksimos rengiamomis akcijomis labiau nei savimi.

SVARBIAUSIA šio straipsnio dalis…

Ta būsena, kurioje tu esi dažniausiai, pritraukia į tavo gyvenimą tai, kas atitinka šios būsenos dekoracijas. Tu kaip magnetas į savo gyvenimą pritrauki tik tuos įvykius, kuriais vibruoji iš vidaus.

magnetasPrisimink, kaip būdama maža žaisdavai su magnetais. Ar pameni, kaip atsukus juos vienas į kitą, būdavo neįmanoma atplėšti? O dabar prisimink, kaip veikdavo kita pusė…

Taigi tu ir esi tas magnetas – kokiomis savybėmis tu pasižymi, tokius žmones ir įvykius tu pritrauki prie savęs.

Jeigu tavo „magnetinė išklotinė” yra 70% vyriškos energijos (veiklumas, skubėjimas, atsakomybė, kontroliavimas)  ir 30% moteriškos (švelnumas, grožis, ramybė, seksualumas), nesunku įsivaizduoti, kokį vyrą tu pritrauksi arba jau esi pritraukusi į savo gyvenimą.

Ir nėra ko pykti, jei vyras elgiasi nevyriškai ar yra tingus, juk tu kompensuoji trūkstamas jam savybes už jus abu…

Jeigu tu dirbsi už du ir imsiesi atsakomybės už viską, kas vyksta aplinkui, tavo vyras greičiausiai atsipalaiduos ir užsiims jam maloniais dalykais. Taigi, mieloji, metas imtis atsakomybės už gyvenimą ir santykius, kuriuos aplink save kuri.

Todėl pirma ir svarbiausia moters užduotis yra ne kotletų gaminimas, o pasirūpinimas savo skleidžiamu dažniu.

Nebent tu esi laiminga ir patenkinta savo santykiais ir asmeniniu gyvenimu. Tokiu atveju, tu „šauki” į savo gyvenimą, būtent tai, kas tave džiugina… Na, bet jei taip nėra ir tau viduje kažkas kužda, jog galėtų būti geriau, skaityk toliau…

Skaitant tau gali kilti klausimas – „tai ką… jeigu aš gaminu ir tvarkausi, tai yra blogai? Kas už mane tai padarys?”

O atsakymas štai koks: belieka tave pagirti, jog gerai atlieki šeimininkės rolę.

Bet kokia tu esi meilužė? Įsivertink. Kokį balą parašytum sau, kaip meilužei? _____

 

Toliau pažiūrėk, ar tavyje gyva žydinti karalienė, kuri skleidžia ramybę ir pasitikėjimą savimi?

Įsivertink tai skaičiumi: ______

Ir būk nuoširdi su savimi. Tai skirta tik tam, kad tu galėtum pažiūrėti į situaciją neapgaudinėdama savęs. 

Toliau žiūrėkime, ar dar tebėra gyva tavyje mergaitė, kuri yra žaisminga, dvelkianti šviežumu, mokanti prašyti pagalbos ir išsaugojusi prisiminimą, kaip būti jauna bei statyti vyrą į pirmą vietą?

Įsivertink ir tai skaičiumi: ______

O norint SUBALANSUOTI savyje mergaitę, karalienę, meilužę ir šeimininkę tau gali padėti viena iš mūsų ypatingų praktikų: “Meilužė, Mergaitė, Šeimininkė, Karalienė. Kaip harmoningai apjungti visas moteriškos prigimties išraiškas?”

Klausykite šios praktikos įvado:
Plačiau apie visas šias praktikas paspaudus čia!

Šios praktikos padės iš naujo atrasti savo moteriškumą…, užsidegti gyvenimo džiaugsmu…, labiau priimti savo kūną…, ir tapti tokia moterimi, kurią bet kuris vyras BIJOTŲ PRARASTI!

Na, o dabar tau pačiai spręsti, ar tu nori gyventi toliau taip, kaip gyvenai iki šiol…

…t.y pavargusi, bet turinti 10-ties balų įvertinimą, kaip šeimininkė ir namų tvarkytoja. Arba susitarti su savimi ir leisti sau patikėti, kad kitokie variantai irgi yra įmanomi ir galimi.

Tam, kad tau būtų įdomiau skaityti, pasiūlysime tau keletą sarkastiškų variantų…

Gali nuspręsti nieko nekeisti, nes…

…tai galioja tik toms, kurioms likimas davė daugiau džiaugsmo… Arba jei esi vieniša, gali kristi į itin komfortišką teiginį: „gerų vyrų nėra… vyrų yra mažai, o tikrų – išvis nelikę”. Šis teiginys yra itin patogus, jis išvaduoja, atpalaiduoja ir nuima bet kokią atsakomybę nuo tavo žavių moteriškų (arba jau suvyriškėjusių) pečių.

Jeigu išties nuspręstum pasilikti prie aukščiau išvardintų variantų, būtų naudinga susirasti keletą draugių, kurios nuoširdžiai gina šią nuomonę. Tuomet visos galėtumėte “plėtoti” temą apie vyrų trūkumą Lietuvoje.

Šioje situacijoje labai svarbu neužduoti sau klausimo, kodėl iš visų tūkstančių moterų, gyvenančių Lietuvoje, gero vyro trūksta būtent tau.

O vėliau, kai išsisemtumėte, galima būtų pasidomėti ir pasauline statistika. Vyrų nėra. Taškas. Ir kad nuskambėtų tvirčiau, reikėtų pridėti keletą įspūdingų skaičių.

 

grafikasViskas tėra tavo pasirinkimas. O pasirinkimas prasideda nuo suvokimo ir tiesos sau pripažinimo.

Tu gali šiandien nuspręsti, kad pasuksi moterišku keliu ir vien tai, kad tu turėsi tvirtą intenciją, jau bus pusė kelio nueita. Tu pamatysi, kiek stebuklų ateis į tavo gyvenimą.

Dabar tu jau nemažai žinai ir galėtum „suvaidinti” moterišką moterį… Apsirengusi seksualiais apatiniais lengvai nukristi ant sofos ar panaudoti kokį dailesnį neseniai matyto filmo elementą, bet… Tai bus netikra.

Tau gali pasirodyti, jog tu daug domiesi, skaitai ir žinai viską apie moters atliekamus vaidmenis.

Mes anksčiau esame išnagrinėję tokius moteriškus vaidmenis, kaip šeimininkė, meilužė, mergaitė, karalienė arba aptarę kitą gana populiarų Lietuvoje MOTERS – MAMOS vaidmenį.

Deja turime nuliūdinti tave: tau, kaip moteriai, pasijungti į moterišką energiją per protą ir tiesiog „pasidaryti moteriška” turėtų būti be galo sunku, nors įmanoma…

Kai tu atlieki moteriškas energetines praktikas, tavyje užgroja moteriška melodija, sudaryta iš įvairių garsų.

Tuomet nereikia apsimetinėti ar žaisti, tavyje jau groja melodija, tau tereikia ją išreikšti.

Taigi toms moterims, kurios nori paieškoti būdų, kaip „paleisti” savyje moterišką melodiją, mes rekomenduojame „Šokolado Sielai” moteriškas praktikas, paslaptingąjį Nefrito akmenį intymiajai zonai, įvairius pilvo šokius, moteriškumą ugdančią jogą (dėl jogos Kaune galite kreiptis į Saulę, info@sokoladassielai.lt arba tel. 8-680-71303), krūtinės masažą (kreiptis dėl kontakto Kaune info@sokoladassielai.lt), moterišką garderobą, moteriškus bei tantrinius seminarus (kuriuose gali išmokti naujų būdų, kaip būti su kitu ar įvaldyti moteriško prisilietimo galią) ir visa kita, nuo kuo gali uždainuoti tavo moteriška širdis.

O tos, kurioms moteriškumą atveriančios praktikos ar Nefritas yra neįdomu, galėtų pasiūlyti mums ir skaitytojoms kitus variantus, kurių mes išties lauksime, kad padėtume viena kitai „užaugti” ir pajusti daugiau laimės gyvenime.

Būtų nuostabu, jei tu rastum minutę ir pasidalintum komentaruose, kas yra Šokoladas tavo moteriškai sielai?

Dabar keletas priežasčių, dėl kurių tu vis dėlto turėtum susirūpinti savo moteriškumu.

Trys priežastys, kodėl tau reikia pasukti moteriškumo keliu.

1. Tam, kad tu neišprotėtum. Dėl tavo psichinės sveikatos, dėl hormonų balanso, dėl grožio, dėl nervų sistemos.

2. Tam, kad tavo vaikai būtų laimingi ir galėtų perimti sveikesnį gyvenimo šabloną ir turėtų iš ko imti pavyzdį.

3. Tam, kad sutiktum nuostabų vyrą. O jei jau esi santykiuose, bet jie nėra tokie geri, kaip norėtųsi, tavo perėjimas į moteriškas energijas santykius pakeis ir pagerins.

Na ir žadėta paslaptis „Šokoladas Sielai” skaitytojoms…

Kada skani vakarienė tampa didžiule pagalba, perkelianti vyro dėmesį iš galvos į skrandį…?

Todėl, kad vyras visada galvoja ir visa jo energija yra sukoncentruota kairiajame pusrutulyje. Kitaip ir negali būti.

Vyras taip elgiasi todėl, kad privalo pasirūpinti savo šeima ir jam nuolat reikia strateguoti, mąstyti ir planuoti. Bet jis pavargsta ir tampa irzlus, nes energija susikaupia galvoje, jam net ima ją skaudėti.

Tuomet vyras pradeda intuityviai ieškoti būdų, kaip pasijusti geriau. Jis sako: noriu važiuoti į kalnus, į žvejybą ir panašiai…

O moteris, kuri yra vyriškose energijose (moteris pagal pasą), puola vyrą ir pradeda su juo ginčytis.

Moteris bando paaiškinti jam, kodėl mintis yra bloga ir ką jis daro ne taip. Tuomet jų abiejų energija sukasi galvoje ir jie negali viens kitam padėti.

Na, o moteriška, išmintinga moteris žino, jog jai reikia vyrą išvesti iš proto, t.y. perkelti vyro energiją iš galvos į širdį.

Tuomet energija galvos jau nebespaus ir vyras darysis draugiškesnis ir švelnesnis. Na, o toliau, jeigu moteris norės, galima perkelti energiją dar žemiau. Ir išties puiku, jei tu moki švelniai prisiliesti…

Bet svarbiausia, ką turėtum įsiminti, tai nesiginčyti, neįrodinėti ir „nekaitinti” perkaitusio proto gudriais argumentais.

Štai šioje situacijoje puiku yra skani vakarienė, nes ji patampa didele pagalba perkelianti vyro dėmesį iš galvos į skrandį.

Tikimės, jog perskaitei šį straipsnį su malonumu ir kažką pritaikei sau.

Linkime tau ir toliau būti tokia nuostabia moterimi, kuri nuolat tobulėja, ieško ir moteriškėja.

Taip pat linkime tau toliau skaniai gaminti ir saugoti namų šilumą, bet neapleisti savęs ir paieškoti kitokių būdų savo moteriškai energijai skleistis, kurie gali padovanoti tau nepakartojamų akimirkų gyvenime.

Nuo šiol užduok sau tokį klausimą: kaip dar aš galiu išreikšti save kaip moterį ir kokiais dar būdais galiu perduoti savo meilę ir kūrybą mane supančiam pasauliui?

Būti moterimi – tai menas. Ir tam, kad tu galėtum tapti laiminga moterimi, šio meno reikia mokytis (beje, tam taip pat gali padėti antrasis „Šokolado Sielai” praktikų rinkinys „MENAS BŪTI LAIMINGA MOTERIMI”).

RūtaAČIŪ TAU, kad domiesi savo moteriškumu ir perskaitei šį straipsnį. Pasidalink juo su savo draugėmis. Prisidėk prie mūsų nuostabaus moteriško rato plėtimo..

Rūta (38), Šokoladas Sielai

P.S Aktyviosioms komentatorėms… Nesivarginkite, jei esate moteris, kuri nieko nenori su savimi daryti ir keisti, bet yra pasirengusi rašyti komentarus tik tam, kad dar kartą sau pasitvirtintų, jog yra teisi likdama moterimi tik pagal pasą…

Taigi, prašau nežaisti vaikiškų žaidimų ir nereikalauti sau dėmesio. Jeigu tau šis straipsnis sukėlė nepasitenkinimą ar pyktį, padėkok už puikią galimybę pasižiūrėti, kuri vieta ir kodėl tave užkabino.

Tada, brandžiai ir suvokdama, kas su tavimi vyksta, pasidalink su mumis savo įžvalgomis ir patirtimi. Tai būtų kur kas vertingiau šį straipsnį skaičiusioms moterims, nei tavo neigiamos emocijos pliūpsnis. Visos mes čia tam, kad augtume. Taigi palaikykime viena kitą su meile, sąmoningumu ir atvirumu.

plačiau: sokoladassielai.lt

PAREMKITE - infa.lt išsilaiko tik iš jūsų paramos, kurios nėra daug. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 1 044

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. Vida    -  2018-05-29, 14:09

    Gal ir nieko😊tik daugiau patarimu galetu buti😉

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Mintį supratau, tačiau nesutinku. Na Rusija, lyginant su JAV protu gal ir nespindi, tačiau tikrai...

Reaguodamas į paskutinį tamstos sakinį klausiu: kokius sąjungininkus paliko Baidenas Afganistane??...

Savo karių siuntimas į Ukrainą - tai veikimas Putino naudai. Siunčiant kad ir nedidelę kuopą...

Šis konfliktas yra sukeltas bendru veikimu Bideno vyriausybės, Izraelio vyriausybės ir Irano. Manau šis konfliktas...

vieną kartą baikite šūdą malti,eikite balsuoti...

"Izraelis" vykdo genocidą Gazoje JAV finansuojamas ir apginkluojamas. Gėda apie tai tylintiems!...

Gražiai nusiplauna rankas nuo nevykusio projekto...