infa.lt

Galutinis Transgender ideologijos tikslas – sugriauti šeimą. Ir tai jau realybė

13 sausio
09:07 2021

Daugelis negalėtų tuo patikėti, vadindami sąmokslo teorijomis ar rusų propaganda, siekiant apdergti Vakarus. Dergti nieko jau nebereikia – JAV Kongrese (Atstovų rūmuose) jau lošiama atviromis kortomis, o apie siekius sugriauti šeimą ir jos teisinę egzistenciją rašo jau pačių Vakarų portalai. Šį kartą rašo Kimberly Ells, portale The Epoch Times. infa.lt publikuoja vertimą:

Kuriami pagrindai juridinei motinų, tėčių ir kitų šeimos narių marginalizacijai pagal įstatymą.

JAV Atstovų rūmų pirmininkė Nancy Pelosi (Kalifornija) ir jos entuziastai kolegos, atsižvelgdami į lyčių integracija, žengė drąsų ir labai neatsakingą žingsnį, kad ištrintų kalbą, išreiškiančią šeimos santykių tikrovę.

Vardas integracijos tokie žodžiai kaip „tėvas, motina, sūnus, dukra, brolis, sesuo, dėdė, teta, pusbrolis, sūnėnas, dukterėčia, vyras, žmona, žentas ir uošvis, gali būti pašalinti iš Atstovų rūmų procesinės kalbos.

Jei tai bus pasiekta, šis lyčių tapatybę nusakančių žodžių trynimas iš viešosios komunikacijos kartu su kitomis transinkliuzinėmis iniciatyvomis padarys seisminį poveikį visuomenei.

Pelosi ir jos bendražygiai atkartoja socialistinę-feministinę ideologiją, kurią 1970-aisiais suformulavo Shulamith Firestone: „Tapo būtina išlaisvinti žmoniją nuo jos biologijos tironijos“ ir „panaikinti patį skirtumą lyties pagrindu, [kad] genitalijų skirtumai tarp žmonių nebeturėtų kultūrinės reikšmės “.

Iš esmės tai reiškia, kad vyriškos ir moteriškos žmogaus kūno apraiškos nebeturėtų būti teisiškai pripažįstamos ar kultūriškai vertinamos. Mes žengėme šiuo keliu dešimtmečius ir dabar artėjame prie pabaigos: visuomenės be lyties. Lyties kalbos paniekinimas viešojoje erdvėje yra reikšmingas šuolis link „žmonijos išlaisvinimo nuo jos biologinės tironijos“ ir biologinės lyties reikšmės panaikinimo.

Motinos istorijos šiukšlinėje

Firestone pristatė pribloškiančią prognozę. Ji džiūgaudama pareiškė, kad kai biologija bus sutramdyta ir „transeksualumas“ taps teisine ir kultūrine norma, „galiausiai nutrūks motinos kraujo ryšys su vaiku“ ir toliau seks triumfuojantis „motinystės išnykimas“. Ir ji buvo teisi. Supantys translytiškumą juridiniai judėjimai, kuria teisinę motinų, tėvų ir šeimų marginalizacijos įstatymų bazę.

Nors diskusijose apie translytiškumą įžvalgios Firestone prognozės didžiąja dalimi buvo ignoruojamos, faktas išlieka faktu: kai legaliai išnyksta moterys, motinų taip pat neliks, nes „motina“ – tai lyties apibūdinimas. Tas pats pasakytina ir apie tėčius. Jei nėra dviejų konkrečių, suvokiamų lyčių, kurias būtų galima galutinai pripažinti įstatymais, tampa sunku teisiniu požiūriu apibrėžti ar apginti motinas ir tėvus, kartu su jų tėvų teisėmis. Todėl vis labiau kyla abejonių dėl vaikų priklausomybės tėvams, ir šeima stovi ant teisiškai drebančių kojų – būtent tai ir yra esmė.

Kai tėvų ryšiai su vaikais yra užtušuojami ar susilpninti, tai sukuria palankią aplinką valdžios įsikišimui ir socialistinėms-komunistinėms revoliucijoms. Štai kodėl Marxo komunistinis manifestas atvirai ragina „panaikinti šeimą“. Šeimos sunaikinimas sukuria tuštumą, kurią galima ir reikia užpildyti, nors tinkamai jos užpildyti – neįmanoma.

Jei norime išvengti šeimos sunaikinimo ir būtinos valstybės viešpatavimo, turime atsispirti bandymams panaikinti biologinę lytį.
Anatomijos atmetimas

Panašu, kad lyties panaikinimo siekis stiprėja. Praėjusiais metais Kalifornijos valstijos senato komitetas per komiteto posėdžius bandė uždrausti žodžius „jis“ ir „ji“. Nyderlandų „vaivorykštinėje balsavimo sutartyje“ raginama „visur, kur įmanoma, panaikinti lyties registravimą“.

Neseniai „New England Journal of Medicine“, kuris, galimai, yra prestižiškiausias pasaulio medicinos žurnalas, straipsnyje teigiama, kad reikėtų persvarstyti gimimo liudijimų lyties skirtumus, nes „priskiriant lytį gimimo metu įamžinama nuomonė, kad lytis, apibrėžta dvejetainiu kintamuoju, yra natūrali , esminė ir nekintama“.

Tampa sunku neatsilikti nuo begalės iniciatyvų, nukreiptų į priverstinį biologinių lyties skirtumų slopinimą.

Teisinis ir socialinis translyčių santykių priėmimas apima atmetimą tokio žmogaus kūno, kuris natūraliai pasireiškia dviem skirtingomis ir viena kitą papildančiomis formomis. Šis maištas prieš anatomiją yra tragiškas ne tik asmenims, kariaujantiems prieš savo kūną, bet ir mažina vidinę abipusę vyrų ir moterų įtampą, kuri verčia judėti, balansuoja ir yra pasaulio variklis.

Jeigu teisiškai tampa nepatogu pripažinti dvi kūno lytis arba aiškiai pasakyti, kaip tų lyčių sąveika sukuria ir įamžina pagrindinius santykius, kuriais mes iš esmės apibrėžiame save (motiną, tėvą, sūnų, dukterį), tada civilizuotos visuomenės šerdis atsiduria pavojuje.

Tai, kas pradžioje buvo maskuojam kaip lyčių šlovinimas, pasirodė esant nurodymu panaikinti patį lyčių skirtumą, kas, savo ruožtu, ardo šeimą – esminį žmonijos lopšį.

Jei norime išgelbėti šeimą ir civilizaciją, turime apsaugoti ir ginti „lyties kalbą“, kuri dabar randasi ant išnykimo ribos.

Kimberly Ells yra knygos „Nenugalima šeima: kodėl visuotinė motinystės ir tėvystės sutriuškinimo kampanija negali laimėti“ autorė ir yra „Family Watch International“ patarėja politikos klausimais, kur ji dirba siekdama apsaugoti vaikus nuo ankstyvos seksualizacijos, ginti tėvų teises ir skatinti šeimą kaip pagrindinį visuomenės vienetą.

Kimberly yra aistringa tyrinėtoja ir rašytoja šeimos klausimais, o taip pat analitinių įrašų skirtų tarptautiniam platinimui autorė. Baigė Brighamo Youngo universitetą pagal anglų kalbos specialybę. Ji ištekėjusi ir yra penkių vaikų mama.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

1 Atsiliepimas

  1. Ramute    -  2021-02-16, 23:50

    Visatoje gerio daugiau,nei blogio.Sviesos daugiau,nei tamsos.Meiles daugiau,nei neapykantos.Dievo zmoniu sirdyse daugiau,nei velniavos.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...
A5

"Lietuva be miškų, be kelių, be mokyklų, be smulkaus verslo ir be ateities !" su...

Jei tikėti tik tuom ką matei, tai(nerandu žodžių, padėk)...

Gal paspringai bevardindamas kad iki Lietuvos nedasikasei......

Apie totalinę rusofobinę LT šizofreniją: lebionka.blogspot.com/2023/10/valdas-anelauskas-zombiu-lietuva.html...

Mes stojom i nato kad būtume apginti o db jau ir pulti norime)))...

Ginklų pramonė labai pelninga, kas turit pinigų ir galit - investuokit, daug uždirbsite. Tik nereikia...

Fu

Jei prievartauja nes neturi merginos tai sprendžiama labai paprastai, neturės kuo prievartauti tai ir merginu...