infa.lt

Kongreso demokratė kritikuoja savo partiją už sprendimą pašalinti iš apyvartos lyčių terminologiją. Tėvas, motina? – Ne.

09 sausio
09:21 2021
Tulsi Gabbard

vaizdo įrašo kadras

Tulsi Gabbard, demokratų partijos narė Kongrese (Nuo Havajų), neseniai paskelbtą Kongreso demokratų sprendimą pakeisti vidaus taisykles lyčių terminologijos atžvilgiu pavadino veidmainišku, rašo „The Epoch Times” leidinys.

Interviu „Fox News“ ji teigė, kad sprendimas pašalinti iš apyvartos tokius žodžius kaip motina ir tėvas, brolis ir sesuo, sūnus ir dukra, rodo kiek įstatymų leidėjai yra nutolę nuo paprastų žmonių.

Tokių taisyklių įvedimas žmonėmis, tvirtinančiais, jog gina moterų teises, rodo, kad jie praktiškai neigia patį biologinį moterų egzistavimą.

Procedūrų komitetas savo pareiškime tvirtino, kad „Kongrese priimant lytiškai neutralias taisykles siekiama paremti visas lytines tapatybes ir šeiminius santykius“.

Tulsi pabrėžė, kad užuot sprendęs, ar gali būti naudojami žodžiai motina ir tėvas, Kongresas, kartu su sveikatos priežiūros darbuotojais, pirmiausia turėtų užtikrinti, kad vyresnioji karta, kurios tarpe mirčių skaičius pandemijos metu didžiausias, galėtų gauti vakcinas nuo COVID.

„Tai stulbina, kad užuot darę tai, kas galėtų padėti išgelbėti gyvybes, jie nusprendžia uždrausti Kongrese sakyti žodžius„ mama ir tėvas“.

Procedūrų komiteto pirmininkas Jimas McGovernas teigė, kad netiesa, jog Kongreso nariams neleista naudoti tokių žodžių kaip tėvas, motina, sūnus ar dukra, tačiau jis nepasakė, kaip tai derinasi su priimtu sprendimu. Jis tik paminėjo, kad Tėvai-įkūrėjai vis dar yra Tėvai-įkūrėjai.

Kariuomenės veteranė Tulsi Gabbard prieš pasitraukdama iš Kongreso parengė teisės aktų projektą, kuris neleistų sportininkams – biologiniams vyrams, dalyvauti moterų sporte.

„Žmonės, kurie neigia patį biologinį moterų egzistavimą, meta iššūkį sveikam protui ir mokslui “.

PAREMSIU? - ar infa.lt darbas reikalingas? Nuspręsti galite tik jūs.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 271

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Apklausa

Ar dalyvausite antrajame prezidento rinkimų ture?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Pati ateistiškiausia šalelė pasaulyje. Nenuostabu....

Ukraina tapo psichopato įkaite. ir paprastas žmogus nieko nepadarysi,nebent pabėgsi....

Ypač aršiai su Bažnyčia kovojo pirmieji bolševikai. Dabartiniai stengiasi neatsilikti....

Aha, pats metas imtis priemonių, kai užkratas jau visuje ir dauginasi greičiau nei vietiniai. Bet...

Paleisti visi šunes....

Yra tam, kad paskelbtų neradę nusikaltimo sudėties ir įtariamieji liktų švarūs ir laimingi......

Kaži, kas yra tokie, kurie visą pasaulį kaltina? Priminkit, kaip tokie vadinami?...