infa.lt

Lidžita Kolosauskaitė. Nuo ko bėgti: nuo mirties ar nuo vakcinos?

29 gruodžio
16:30 2020

Lidžita Kolosauskaitė

Sekmadienį ryte vienu laiku visoje ES pradėta masinė skiepų kampanija, išgelbėsianti žmones nuo mirtinos ligos, nuo kurios, oficialiais duomenimis, be vakcinos pasveiko 58 767 145 žmonės arba 97 proc. sirgusiųjų.

21 917 835 vis dar sergančiųjų sunkūs simptomai kamuoja net 105 427 arba 0,5 proc. Ir tai  statistiškai asmenys apie 80 m. amžiaus.

Kaip teisingai savo knygoje „Korona: Netikras pavojus? Faktai ir skaičiai“ pastebėjo Dr. Karina Reiss ir Dr. Sucharit Bhandi, pacientai, kurie seniau buvo gydomi paliatyviosios slaugos skyriuose, staiga tapo intensyviosios terapijos skyriaus pacientais. Donkichotišką kovą su mirtimi papildys ne tik visuotinai nepasiteisinę kvėpavimo aparatai, bet ir (tikėtinai tokia pat) vakcina.

Spauda šoka pasiutpolkę – vieną po kito skelbia vaizdo įrašus, kaip skiepijami gydytojai. Oho. Dar siūlyčiau skelbti gydytojų ginekologines apžiūras, vizitus pas urologus. Juk ir aktualu, ir įdomu.

Gydytojai džiaugiasi, kad po vakcinos jaučiasi puikiai. Ta prasme, rimtai. Praėjus akimirkai po skiepo. O tai ko jie tikėjosi – kristi negyvi? Prof. R. Kėvalas iškart po skiepo pareiškė, kad pasiskiepijus nuo gripo jam paprastai pakildavo temperatūra; šįkart nepakilo.

Dievuliau, kiekviena motina žino, kad temperatūra pakyla kitą dieną ar dar vėliau! O čia kalba medicinos profesorius… Gydytojai tapo apokaliptikais ir šou pasaulio atstovais, jų veikla ir pasisakymai turi vis mažiau bendro net ir su ta oficialiąja medicina, kurią jie neva praktikuoja.

„Bet šitaip mes apsaugosime senukus,“ „Reikia būti atsakingais,“ – vapės eilinė visuotinės isterijos paveikta būtybė, kuri tik ir svajoja susileisti į veną neaiškų skystį. Farmacijos kompanijosi turbūt šaudomas šampanas. Jau nuo šiandien prasideda trilijoninius pelnus atnešianti skiepijimo kampanija, už kurią jos neprisiima jokios atsakomybės. Pelnas mums – pasekmės jums. Ne verslas, o pasaka.

Visos išlaidos, patirtos skatinant visuotinę isteriją ir neadekvačias priemones, atsipirks su kaupu. Klausimas, kaip bus su sveikata?

Normalių laboratorinių bandymų nepraėjęs skystimėlis bus masiškai varomas į venas ir greičiausiai atsisakyti neleis – Prancūzija jau planavo įvesti kalinimui artimą režimą asmenims, kurie nenorės būti laboratorinėmis žiurkėmis. Prancūzijos visuomenė bent kol kas sugebėjo tam pasipriešinti, Lietuvoje tai menkai tikėtina.

Taigi, kai kas bėgs nuo mirties, kiti bėgs nuo vakcinos. Didžiosios lenktynės prasideda.

šaltinis: lidzita.lt

Daugiau šios autorės rašinių: Lidžita Kolosauskaitė

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 1 270

Žymos:

Atsiliepimų 12

  1. Romualdas    -  2020-12-29, 10:49

    Taikliai parašyta!Šaunuolė!Neduokim sąmonei užmigti!

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Adomas    -  2020-12-29, 12:54

    Šio cirko didžiausi kaltininkai sėdintys valdžioje ir medikai,sutikę būti šio cirko artistais,pamiršę savo priesaiką dirbti pacientų labui,o ne iš baimės vykdyti nedekvačius įsakymus,iš baimės,kad neteks darbo ir t.t.Dalinai,galima juos pateisinti,nes jiems pirmiems,atsidėkodami,leido išbandyti dovanėlę,kurios jie taip laukė,o gal ,kad daug matė ir žino,bet viltis-durnių motina,tikėkimės,kad tai ne sapnas…

    Atsakyti į šį komentarą
  3. Anonimas    -  2020-12-29, 21:22

    Na taip valdžia vis dar galvoja kad mes AVINAI

    Atsakyti į šį komentarą
  4. Liūdna, bet    -  2020-12-29, 22:16

    Iš tikrųjų tai mes gyvename tokiame pasaulyje, kurį sukūrė mums turtingieji, kaip dabar vadinama matrica. Jau senai nelaikau savęs tokio pasaulio dalimi, tačiau nežinau kaip pereiti į geresnį, sąžiningesnį pasaulį. Dabar ypač matoma šito senojo pasaulio griūtis. Domiuosi, skaitau, bet nėra arba dar neatsirado žmogus, kuris žinotų kaip iš šitos matricos išeit.

    Atsakyti į šį komentarą
  5. vardas    -  2020-12-29, 22:32

    tokį pasaulį mums sukūrė geras vartotojiškas gyvenimas ir absoliutus nemąstymas bei tikėjimas lt žiniasklaida, kuri užzombina geriau nei ateinanti vakcina…

    Atsakyti į šį komentarą
  6. Gheq    -  2020-12-30, 00:19

    Trilijoniniai pelnai grynai iš vakcinos galbūt būtų įmanomi jei vakcinuotų aakykim vakarų pasaulio gyventojus 2 kart į savaitę ištisus metus.Pelnas kurį gaus iš vakcinacijos tik kai kurios bendrovės geriausiu atveju sieks 10-20 milijardų.Jei tai valdomas procesas iš aukščiau tai tikslas tikrai ne pinigai…

    Atsakyti į šį komentarą
  7. Žilvinas    -  2020-12-31, 17:08

    Bėgti reikia nuo šitos rašytojos, kuri neskiria klinikinių tyrimų nuo laboratorinių bandymų, ir nuo rusiškos vakcinos Sputnik V, kurios III-io etapo klinikiniai tyrimai buvo taikomi per mažam žmonių kiekiui, dėl ko jos veiksmingumo statistika yra nepatikima.

    Atsakyti į šį komentarą
  8. Inga    -  2021-01-02, 15:10

    Pala…Skiepyjama į raumenis 😲, o ne į veną (rašinyje žodis pavartojsmas net kelis kartus ). Čia tiek neišmanymo ar gasdinimas?

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Tai jei derėsis dėl skolų grąžinimo - Europoje turėsim dar vieną Ameriką, nes ukrainiečiai turės...

Taikliai.aciu....

Briuselio politikos veidmainystė akivaizdi....

Melas ir dezinformacija buvo tada, kai mums buvo bandoma įteigti, kad vakcinos apsaugo nuo ligos...

Teisę kontroliuoti turės lygiai tiek, kiek ir balsuoti. Bet pareikš savo nepasitenkinimą kuriuo nors valdžios...

jau pasimate daugumai,kur veda ta "Vakaru ideologija"!? Idomu tik,ar besugebesime ta mesla nusiplauti ir kiek...

BRICS padarys savo darbą...