infa.lt

Britanija pradeda masinę vakcinaciją nuo Covid-19

08 gruodžio
12:50 2020
Skiepijimosi sertifikatas

AFP nuotr.

Didžioji Britanija antradienį pirmoji iš Vakarų šalių pradėjo masinę vakcinaciją nuo koronaviruso.

Pirmieji bus paskiepyti vyriausybės nustatytų 10 rizikos grupių atstovai – vyresni nei 80 metų žmonės, socialinės slaugos namų pacientai, taip pat medicinos ir socialiniai darbuotojai.

Iš viso yra užsakyta 40 milijonų vakcinos dozių. Pirmoji maždaug 800 000 vakcinų partija jau pristatyta į Didžiąją Britaniją iš Belgijos, kur ji ir gaminama.

Vakcina susideda iš dviejų injekcijų, kurios atliekamos su 21 dienos pertrauka. Planuojama vakcinuoti rizikos grupes iki pavasario, o nuo gegužės vakcina bus prieinama pagrindinei gyventojų masei.

Didžiosios Britanijos ministras pirmininkas Borisas Johnsonas pranešė, kad procesas nebus greitas, ir paragino toliau laikytis higienos apribojimų ir taisyklių.

Visiems pasiskiepijusiems bus išduotas vakcinacijos pažymėjimas – nedidelė kortelė (nuotrauka viršuje), kurioje bus nurodytas vardas ir pavardė, taip pat pirmos ir antros injekcijos gavimo data.

Prieš savaitę Didžiosios Britanijos valdžia pirmoji pasaulyje patvirtino amerikiečių „Pfizer“ ir vokiečių „BioNTech“ bendrai gaminamą vakciną masiniam naudojimui.

Dar dvi vakcinos – Amerikos „Moderna“ ir Didžiosios Britanijos „AstraZeneca“ – vis dar laukia reguliatorių peržiūros rezultatų..

Masinė vakcinacija nuo koronaviruso Rusijoje prasidėjo užvakar (Maskvoje tai įvyko kiek anksčiau – gruodžio 5 d.).

Pirmieji ją turėtų gauti taip pat žmonės iš rizikos grupių.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 420

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. gelbėkitės,kas galit    -  2020-12-08, 20:59

    Šita tariama “pandemija”-atviras melas ir įžūli išgalvota afera su tikslu masiškai išnuodyti visus vergus prievarta leidžiamais nuodais.Jau masiškai gaminamos ir perkamos nuodų dozės kiekvienam runkeliui asmeniškai. zombiadėžių apglušintoms avims suvaldyti bus išleistas skiepų pasas, be kurio avis galės laisvai tik po savo kiemą vaikščioti,,,-ir tai tik laikinai,,, Nėra ko stebėtis. Mūsų klapčiukai dar tarybiniais laikais pasižymėjo „uolumu ten, kur nereikia“. Niekas nepasikeitė, išskyrus kryptį..

    Kita galimybė: gal mūsų laukia dar gražesni laikai – PRIVALOMA VAKCINACIJA ? Tada kariuomenė gali būti panaudota prieš atsisakiusius skiepytis, prievarta uždarydama juos į psichikos suluošinimo įstaigas, nes nesuprantama, kam reikalinga teisė įsiveržti į namus naktį, jei to negali daryti paprasta policija?
    Vienintelis šansas išsigelbėti nuo šio genocido-nedelsiant bėgti į vienintelę vietą Europoje,kuri dar nepasiduoda šitai 100% melagingai karūnos psichozei: būtent į Baltarusiją.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Vakarų debilai valdžioje pasapnavo, kad gali nugalėti Rusiją, atsibudę pamąstė savo debiliškomis smegenimis, kad gerai...

Kas sugeba - daro. Kas nesugeba - vadovauja. Kas nesugeba vadovauti - moko....

Kryti i bedugne - sustabdyti neimanoma!...

salys mandagiai ju taip ir nepasiunte?...

ir reikejo daryti,kada valdei!...

LB

dėl tavęs šiek tiek pamažinsim....