infa.lt

Koronavirusas neįveikė 101 metų amžiaus senolės

07 gruodžio
07:45 2020

Senutės rankos

Krasnojarsko regioninės karo veteranų ligoninės gydytojai išgydė 101 metų pacientę, užsikrėtusią koronavirusu, informavo „Interfax“ ligoninės vadovas Piotras Vdovenko.

„Pacientė, gimusi 1919 m., prieš daugiau nei šimtmetį, buvo paguldyta su koronavirusine infekcija lapkričio 24 d. Kadangi šiuo metu turime infekcinę ligoninę ir tokio amžiaus ligonių gydymo metodiką – ji buvo nukreipta pas mus mus.

Mes išgydėme koronaviruso infekciją, o tuo pačiu buvo apgydytos ir visos gretutinės patologijos turimos pacientės. Jos būklė dabar yra stabili, temperatūra normalizavosi, gyvybiniai parametrai taip pat yra normalūs. Ir dabar mes ją ruošiame išrašymui “, – sakė Vdovenko.

Jis pridūrė, kad pensininkė buvo priimta sunkios būklės, esant apsunkintam kvėpavimui, žema saturacija – kraujo prisotinimo deguonimi laipsniu, silpnumu ir temperatūra.

Moterį planuojama išleisti iš ligoninės pirmadienio popietę.

„Dabar ji yra stabilios būklės, ji jau dėkojo savo gydytojui, skyriaus vedėjui, medicinos seserims, slaugytojoms, kurios ją prižiūrėjo, ir yra pasirengusi šiandien vykti namo“, – pridūrė ligoninės vadovas.

Krasnojarsko karo veteranų ligoninės bazės pagrindu šiuo metu veikia viena didžiausių ligoninių regione, turinti 290 lovų ir skirta pacientams, sergantiems COVID-19.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 76

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Vakarų debilai valdžioje pasapnavo, kad gali nugalėti Rusiją, atsibudę pamąstė savo debiliškomis smegenimis, kad gerai...

Kas sugeba - daro. Kas nesugeba - vadovauja. Kas nesugeba vadovauti - moko....

Kryti i bedugne - sustabdyti neimanoma!...

salys mandagiai ju taip ir nepasiunte?...

ir reikejo daryti,kada valdei!...

LB

dėl tavęs šiek tiek pamažinsim....