infa.lt

Kiguolis sukūrė vakciną, kurios efektyvumas 100%, laukiama leidimo gamybai

17 lapkričio
09:48 2020

Bilas Geitsas | REUTERS

Per kelias dienas išgirdome net dvi visų lauktas be galo geras naujienas kovoje su virusu. Savo puikiais tyrimo rezultatais pasidalino jau du gamintojai, kurie už medicininį sukčiavimą bausti ne vieną kartą. Rezultatai trumpai:

Gamintojas A skelbia – mūsų produktas 90% efektyvus, nes testavome ant 44.000 žmonių, iš kurių realiai susirgo 94, o iš tų, 94 – 9 buvo gavę puikų produktą, likusieji ne, todėl mūsų produkto efektyvumas 90% (nu čia iš realių 94 atvejų, kuriais remiantis prievarta, arba ne, skiepys milijonus žmonių)

Po savaitės Gamintojas B skelbia – mūsų produktas 94,5% efektyvus, nes testavome ant 30.000 žmonių, iš kurių realiai susirgo 95, o iš tų, 95 – 5 buvo gavę puikų produktą, likusieji ne, todel mūsų produkto efektyvumas 94,5% (nu čia iš realių 95 atvejų, kuriais remiantis prievarta, arba ne, skiepys milijonus žmonių)

Kartu su studijų draugu, kurį matote foto (aukščiau), Ugnius Kiguolis nusprendė pagaliau atskleisti visas savo kortas ir pristato produktą: jis 100% efektyvus, testuotas ant 20 žmonių, iš kurių susirgo tik 2 ir iš tų dviejų nė vienas produkto gavęs nebuvo. Visi kurie gavo tiesiog nesusirgo. Efektyvumas – 100%.

Pasauliui 95 tiriamieji atvejai yra pats tas 😀 Gal paeis ir mažesnė imtis. Laikykite kumščius, jei paeis, dalinsiu nemokamai visiems foloweriams, todėl nepamirškite paspaust follow. Heiteriams taikoma 15% nuolaida, 15min herojams – 30% nuolaida.

#trustory

šaltinis: ugnius.kiguolis.com

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 880

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. trolis    -  2020-11-17, 11:55

    Tai Kiguolis kaip gali stengiasi į save dėmesį atkreipt 🙂

    Linksma istorija, reiks pas jį pasiskiepyt ir gaut vakcinos pasą 😀
    Jis pats ko gero jau save paskiepijęs ir visus reikiamus pasus sau pasirašęs, greičiausiai net ir nepakaltinamo, kad galėtų išsisukt nuo baudžiamojo persekiojimo 🙂

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Sunku jums vasarai...!...

Nereikia jokiu mokesčių, reikia tik paprasto sprendimo. Pirmiausia tokiai mažai valstybei reikalinga turėti karo instruktorių...

Man tai absurdo viršūnė, kuomet naujas mokestis reklamuojamas per komercinę radijo stotį. Ir, aišku, reklamos...

Kažką praleidau : Iki šiol maniau, kad jankiai visur gauna malkų ir gėdingai sprunka. Vien...

Kokia mamytė, toks ir sūnelis....