infa.lt

JAV prezidento rinkimai: Trampas priešakyje

13 lapkričio
19:13 2020

Šiuo metu prezidentas Donaldas Trampas (Donald Trump) pirmauja 2020 m. rinkimuose su pergalėmis daugumoje valstijų, ir pagal turimų balsų skaičių jis pirmauja ir rinkikų Kolegijoje, rašoma thegatewaypundit.com portale.

Pensilvanija. Džo Baideno (Joe Biden) demokratai pasiekė didžiausią rekordą šioje valstijoje pagal korupcijos apimtis atskiruose rinkimuose. Prezidentas D.Trampas rinkimų naktį pirmavo Pensilvanijoje surinkęs 700 000 balsų, tačiau nuo to meto, kai buvo paskaičiuotas dar daugiau nei milijonas balsų, demokratai pastūmėjo Baideną į priekį 50 000 balsų. Demokratai balsavo už mirusiuosius įrašydami jų balsus biuleteniuose.

Nepaisant „sistemos gedimų“, jie perdavė prezidento Trampo balsus Baidenui šimtais tūkstančių balsų. Jie gavo biuletenius, dar iki tol, kol tie buvo išsiųsti paštu. Jie pasirūpino, kad kiekvienas pagyvenęs žmogus slaugos namuose balsuotų už Baideną ir dar daug kuo kitku.

Papildomai, jie leido žmonėms balsuoti tris dienas po rinkimų. Šioje valstijoje visiška betvarkė.. D.Trampas tikisi laimėti šiuos rinkimus teisėtais balsais. Baidenas tikisi pergalės neteisėtai. Šiuo metu paduoti teisminiai ieškiniai, siekiant išspręsti kai kuriuos iš šių klausimų.

Viskonsinas – šioje valstijoje Baidenas dabar pirmauja, tačiau anksti ryte po rinkimų Milvokyje stebuklingai atsirado daugiau nei 100 tūkstančių balsų, viršijantys 100 tūkstančių balsų, kuriais prieš tai lenkė prezidentas. Šiuo metu Baidenas pirmauja tik 20 000 balsų. D.Trampas greičiausiai laimės šią valstiją po to, kai bus demaskuota korupcija Milvokyje.

Mičiganas ne ką geresnis kaip Pensilvanija. Teismams ieškiniai jau pateikti. Dėka daugiau nei 100 000 Baideno balsų, įmestų Detroite rinkimų naktį, buvo pavogta ir ši valstija. Panaikinus neteisėtus balsus, prezidentas D.Trampas taip pat turi labai geras galimybes laimėti šioje valstijoje.

Džordžija – šioje valstijoje taip pat turi daug sukčiavimo. Prezidentas savo varžovą rinkimų naktį aplenkė 100 tūkstančių balsų. Tačiau po rinkimų prasidėjo biuletenių rinkimo programa. Dabar Baidenas pirmauja ir šioje valstijoje. Kai tik surinkti biuleteniai bus išmesti, valstija bus priskirta D.Trampui.

Nevada – ir čia yra daug sukčiavimo. Parašai nebuvo tikrinami šimtuose tūkstančių biuletenių. Tikėtina, kad prezidentas D.Trampas laimės šią valstiją, jei bus anuliuoti neteisėti balsai.

Arizona – niekas nežino, kas po galais ten vyksta. Dėl vėlavimo skaičiuojant ir paskelbiant nugalėtoją, tikėtina, kad ši valstija irgi buvo pavogta iš prezidento D.Trampo. Kokia betvarkė!

Kai amerikiečiai ir prezidentas gaus teisingus teismų sprendimus, prezidentas D.Trampas bus paskelbtas 2020 metų prezidento rinkimų nugalėtoju.

Versta iš: Current Election Update: Trump Ahead with Most States, Most EC Votes and Most Legitimate Votes In History – Biden Committing Greatest Fraud Ever

Tuo tarpu portalas realclearpolitics.com skelbia visai priešingus skaičiavimus su panašia lentele:

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 660

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

žvygiui nėra vietos Lietuvoje...

Nu, bl, nesu matęs individo su tokiu durnu snukiu.Durnumas iš jo fontanu trykšta....

Tai pirma gal baikit išlaidauti .Ministerijų miestelio statyba,stadiono statyba ,kodėl neklausiat ar reikalinga šiuo metu...

Tai ką siūlote? Didinti investicijas kai visi šaukia bus karas.Gal pamiršote kaip bankai bankrutuoja.Taip ir...

Sunku jums vasarai...!...