infa.lt

JAV prezidentas Donaldas Trampas greitai sveiksta

05 spalio
08:31 2020
Donaldas Trampas išvyko pasivažinėti

youtube kadras

Donaldas Trampas (Donald Trump) išvyko iš kariuomenės medicinos centro sienas pasivažinėti prezidento limuzinu, praneša euronerws.

Žinoma, šarvuoto „Cadillac One“ langai buvo pakelti. Tačiau klausimai, kaip mano kairioji Amerikos spauda, ​​vis dėlto išlieka ir yra susiję su atsargumo priemonėmis, kurių ėmėsi prezidentas, jo apsaugos darbuotojai ir gydytojai.

Pats amerikiečių lyderis atmetė visas abejones: „Aš daug supratau apie COVID, tai tarsi apsilankyti mokykloje ir pabūti pamokose. Tai tikra mokykla. Tai nėra vadovėlis. Tai yra praktinis užsiėmimas. Ir tai yra labai įdomu”.

Karo gydytojų komanda (D.Trampas yra vyriausiasis vadas ir yra gydomas kariuomenės gydytojų) pažymi, kad prezidento sveikimas vyksta greitais tempais.

Gydytojas Brianas Garibaldi sakė: „Dabar jis jaučiasi neblogai. Mūsų užduotis yra organizuoti tinkamą mitybą, įtikinti prezidentą gerti karštus gėrimus. Negulinėti lovoje, nuolat judėti.

Brianas Garibaldi, plaučių reanimacijos specialistas, sakė, kad D.Trampas gavo antrą eksperimentinio vaisto Remdesivir dozę kartu su pirmąja deksametazono doze šeštadienį. Gydymas nerodo jokio šalutinio poveikio, „apie kurį galima būtų kažką pasakyti“.

Garibaldi ir Seanas Conley sakė, kad jei viskas ir toliau klosis gerai, D.Trampas pirmadienį galės grįžti į Baltuosius rūmus tęsti savo penkių dienų gydymo remdesiviru ir kitos tinkamos terapijos kurso.

Kairioji spauda praneša, kad, esą gydytojai D.Trampui skyrė steroidų, turinčių priešuždegiminį poveikį.

Prezidento gydytojas Seanas Conley patvirtino, kad penktadienį jo pacientui buvo pakilusi temperatūra, jo deguonies prisotinimas plaučiuose buvo sumažėjęs iki 94%, t.y. 4% mažiau nei įprasta. Tuo pačiu Dr.Conley pažymėjo, kad D.Trampui nereikalingas kvėpavimo organų palaikymas.

vaizdo reportažas:

rusų k.: https://www.youtube.com/watch?v=KFIDhGeFSYQ
italų l: https://www.youtube.com/watch?v=u2rw6deRr-E

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 64

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Sunku jums vasarai...!...

Nereikia jokiu mokesčių, reikia tik paprasto sprendimo. Pirmiausia tokiai mažai valstybei reikalinga turėti karo instruktorių...

Man tai absurdo viršūnė, kuomet naujas mokestis reklamuojamas per komercinę radijo stotį. Ir, aišku, reklamos...

Kažką praleidau : Iki šiol maniau, kad jankiai visur gauna malkų ir gėdingai sprunka. Vien...

Kokia mamytė, toks ir sūnelis....