infa.lt

Karolis Venckus. Dviveidis Kristupas Krivickas (ir K. Krivicko atsakymas)

06 rugsėjo
07:30 2020

Karolis Venckus

Po vakarykščio mano video apie Kristupo Krivicko politinę karjerą (kurį galite pamatyti čia: https://youtu.be/rfJsaPKRFGk), jis turėjo priekaištų, kad „savo linksmoje laidoje nutylėjau” apie tai, kaip Krivickas darė laidas Garliavos įvykių tema, viešindamas tiesą ir kaip jis už tai buvo išmestas iš darbo televizijoje.

K. Krivicko komentaras

Apie šią Krivicko gyvenimo dalį nekalbėjau, nes man atrodo – tai pats šlykščiausias Krivicko poelgis jo visoje karjeroje ir nenorėjau prie to grįžti, bet jeigu Krivickas nori apie tai kalbėti, tai galim apie tai pakalbėti.

Krivickui darant laidas apie Garliavos įvykius iki pat Garliavos šturmo ir šiek tiek po jo, Krivickas iš tiesų viešino ir informavo žmones apie pedofilijos bylos medžiagą, taip pat paneigdavo tokių „žiniasklaidos” priemonių kaip Lietuvos rytas melą ir pateikdavo tam įrodymus.

Šimtai tūkstančių žiūrėjo jo laidas ir palaikė jį dėl kovos už teisybę. Tos laidos iškėlė Krivicką į reitingų aukštumas, o be to, beveik kiekvienoje laidoje buvo balsavimas už 1 litą, kuriose dalyvavo dešimtys tūkstančių žmonių.

Jeigu Jūs, Kristupai, šias laidas ruošėte nuoširdžiai, norėdamas padėti košmarui prilygstančioje situacijoje, tada aš Jums norėčiau nuoširdžiai padėkoti. Bet Jūsų tolesnių veiksmų negaliu niekaip pateisinti.

Po tai, kai Krivickas baigė darbą TV3 televizijoje (galbūt buvo išmestas kaip jis teigia), jis pasirinko darbą Lietuvos Ryto televizijoje. Taip, toje pačioje televizijoje, kuri visą laiką šmeižė mano mamą ir nuolatos iškraipydavo pedofilijos bylos faktus.

Ką nusprendė daryti Krivickas perėjęs į Lietuvos rytą? Iš karto persivertė 180 laipsnių kampu, ir pradėjo kalbėti kaip jo naujasis darbdavys Gedvydas Vainauskas. Gydytojai Laimai Bloznelytei iš tikrųjų paaukojus savo darbą dėl tiesos – paliudijus apie vyndėmę ant Ūso lyties organo ir po to metų metus tampytai po teismus, Krivickas pareiškė, kad jai buvo aptemęs protas ir neva ji viską išsigalvojo.

Ką Kristupas Krivickas savo karjeroje darė toliau? Nusprendė su Liberalais kandidatuoti į Seimą. Su tais pačiais Liberalais, kurių gretose yra Vytautas Ūsas. Su apkaltą mano mamai inicijavusiu Eligijum Masiuliu. Su Ūsu keturračiu pasivažinėjusiu Šimašiumi. Su nuolatos visus Garliavos žmones šmeižusia Kuodyte.

Kokia likimo ironija, kad būtent tą savaitę, kuomet Krivickas nusprendė paskelbti apie savo kandidatūrą su Liberalais, Masiulis buvo pagautas su kyšiu. Ir vietoj to, kad dydis kovotojas su korupcija Krivickas pasmerktų Masiulio veiksmus, jis jį viešai gynė.

straipsnio autoriaus nuotrauka

Kristupas Krivickas save pristato kaip kovotoją su korupcija, kaip “anti-sisteminį” politiką, tačiau jis visiškai niekuo nesiskiria nuo dabartinių Seimo veikėjų.

Vienintelė priežastis kodėl jis tapo “anti-sisteminiu” yra dėl to, kad Liberalai jį išmetė. Jeigu Krivickas nebūtų išmestas iš Liberalų sąjūdžio, jis dabar su Gentvilu kartu “kovotų” su korupcija. Kristupas Krivickas yra dviveidis, jis sakys ir darys bet ką, kad tik patektų į Seimą.

Karolis Venckus 22:30 val. papildė savo įrašą sekančia vaizdo medžiaga:

♦◊♦◊

Kristupas Krivickas

Facebook nuotr.

Į šį Karolio Venckaus įrašą Kristupas Krivickas atsiuntė infa.lt atsakymą (tekstas neredaguotas):

Viešas atsakymas į Karolio Venckaus šiandien apie mane paskelbtą melą.

Karoli Venckau, esi melagis ir šunssnukis. Kodėl melagis? Nes meluoji. Kodėl šunssnukis? Nes žinai, kad meluoji, bet vis tiek tai darai.

Pirma. Prieš keletą dienų pagaminai ir išplatinai video, kuriame pasirinkęs Tapino stilius patyčių formą feisbuke parankiojai tarpusavyje niekaip nesusijusių citatų. Ir jas kandžiai pakomentavai. Melo ten nėra. Bet manipuliacija akivaizdi. Tikslas – mane užsipulti. Tikrasis tikslas? Jį tik pats ir težinai.

Reaguodamas į tą tavo video patyčią priminiau tau jaunuoli, kad po stalu dar Klonio gatvėje lakstei kai aš trejus metus kiekvieną savaitę rodžiau laidas kuriose visuomenei pateikiau tavo mamos dėdės ir pusseserės kovą už teisingumą. Tavo dėdė pas mane apsilankė dar gerokai iki 2009 spalio 5. Nuo tada trejus metus kone kiekvieną savaitę ši istorija buvo rodoma mano laidose.

Šito ponaiti Karoli savo patyčių filme nepaminėjai. Nepaminėjai ir to, kad iš iš tamstos mamos esu gavęs asmeniškai man dedikuotą knygą Drąsiaus kelias su padėka. Bet dabar ne apie tai. Jaunuoli, reaguodamas į tavo video išpuolį parašiau tau, kad esi mulkis ir manipuliatorius. Įsižeidei. Ir šiandien pratęsei savo puolimą.

Teigi, kad laidoje Akistata kone kiekvieną savaitę buvo balsavimas už litą ir suprask aš iš to pelniausi. Faktas: balsavimas laidoje buvo du kartus (gal buvo dar kokį kartą kurio nepamenu): kai žiūrovų buvo klausiama ar palikti laidą eteryje! Ir ar reikia gražinti Deimantę Stankūnaitei!

Iš 100 laidų dvejose! Ir tūkstančiai žmonių palaikė jūsų pusę. Pasisakė kad negalima Deimantės grąžinti Stankūnaitei.

Dešimtys tūkstančių pasisakė, kad Akistata turi likti eteryje ir mus kuriam laikui paliko. Paliko ir mes galėjom toliau rodyti Jūsų temą. Bet tu Karoli įžūliai meluoji, kad kone kiekvieną savaitę!

Surinkti pinigai atiteko TV3 televizijai! Visi iki paskutinio cento! Ne man, ne mano kolegoms, kūrusiems laidas, o televizijai.

Papildyta K. Krivicko prašymu 09:15 val.

Surinkti pinigai atiteko TV3 televizijai! Visi iki paskutinio cento! Ne man ne mano kolegom kūrusiems laidas o televizijai. Maža to, Karoli, mano iniciatyva visi balsavimo metu surinkti pinigai keliolika tūkstančių litų buvo skiri moderniausiam vaikų apklausos kambariui įrengti, kad policijos pareigūnai viename Lietuvos rajonų (šiuo konkrečiu atveju tai buvo Anykščiuose) turėtų visus standartus atitinkančią vietą kurioje galėtų greitai neatidėliodami atlikti nukentėjusių mažamečių apklausą, toks mano iniciatyva ir buvo įrengtas už šiuos balsavimo metu surinktus pinigus. Aš dar pridėjau keletą tūkstančių savų. Man tai atrodė svarbu ir simboliška. Juk viena iš priežasčių kurią nurodė pedofilijos byla numarinę prokurorai – neva netinkamai ir per vėlai atlikta Deimantės apklausa. Norėjau kad kuo daugiau nukentėjusių vaikų Lietuvoje turėtų galimybę kuo greičiau duoti parodymus tinkamai. Ir čia jau ne tik apie Jūsų bylą. Nes Lietuvoje vaikai smurtą ir prievartą patiria ne tik Jūsų byloje. (Papildymo pabaiga)

Toliau, Karoli, tu įžūliai meluoji, kad dirbdamas Lietuvos ryto televizijoje esą pakeičiau savo požiūrį – melas. Ir Akistatos laikais, ir lryto, ir šiandien manau, kad tikroji šios tragedijos auka yra ne Neringa, o Deimantė ir ji pati papasakos visas aplinkybes kai suaugs. Labai to laukiu.

Atsisakiau 2012 kandidatuoti i Seimą su Neringos partija. Čia gal Karoli man šitaip keršiji už tai, kad netapau tavo mamos fanu ir pasekėju kaip Matulevičius? Jaunuoli tu rimtai? Kokiu pagrindu tu manai kad visi turi tarnauti ir aptarnauti tavo mamos ir tavo norus, ir siekius?

Aš turiu savo kelią. Juo ir einu. Ir ne tau, pienburni man aiškinti kuriuo keliu eiti. Nieko iš nieko nepavogiau. Nieko nenuskriaudžiau. Turiu savo vertybes, kurias ginu. Viena iš jų – tiesa. O tu, Karoli, esi melagis. Melagių nekenčiu.

Todėl klausyk toliau: tu sakai kad kažkokioje laidoje jau dirbdamas lryte pasisakiau apie Bloznelytės liudijimą. Neva ji neteisi ir liudijo melagingai. Tai žinok: jokioje laidoje niekada nesu nei teigiamai, nei neigiamai pasisakęs apie šį epizodą. Niekada. Niekaip.

Mano laidoje Akistata yra rodytas mano kolegės interviu su Bloznelyte, yra tavo mama kalbėjusi apie jos liudijimą. Aš tuo klausimu pasisakęs nesu. Niekur niekada. Supainiojai mane su Janutiene.

Esi pasimetęs savo neapykantoje ir priešų paieškoje. Aš tau ne priešas. Bet ir ne draugas. Neprivalau būti. Ir pabaigai – žinok jaunuoli, kad gausi atkirtį į kiekvieną savo šlykštų išpuolį mano atžvilgiu.

Aš kaip Izraelis. Po kiekvieno teroristo išpuolio – būna proporcingas ir dar stipresnis atsakas. Ne aš šitą kovą pradėjau. Ne aš ir užbaigsiu.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 1 540

Žymos:

Atsiliepimų 3

  1. Eglė    -  2020-09-06, 17:11

    Mano nuomone Karoliui tikrai per anksti kalėti temomis, kurioms vykstant jis nedalyvavo ir turi susidaręs tik labai jau subjektyvią nuomonę pagal jam artimų žmonių pasakojimus…

    Atsakyti į šį komentarą
  2. profas    -  2020-09-06, 20:09

    Krivickas nors ir su kimono, tačiau yra liežuvio riteris, sugebantis pulti vaikus, kaip Karolis. Būtų vyras, net nereaguotų.

    Atsakyti į šį komentarą
    • Andrius    -  2020-09-08, 17:29

      Daugybė pus-durnių reakcijos nebuvimą užskaitytų kaip teisybės pripažinimą. Gal tik kiek persistengė vaikigalį auklėdamas… Nereikėjo užgaulioti, nes chamiškumas nėra ta savybė, kuria žmonės žavisi, bet kad laiko surado atsakymo parašymui – sveikintina.

      Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...
    Techniškai valdydami informacinę erdvę Vakarai vis tik praranda ideologinę įtaką – kodėl?

Techniškai valdydami informacinę erdvę Vakarai vis tik praranda ideologinę įtaką – kodėl?

0 atsiliepimų Skaityti visą įrašą
    „Karas” tarp Izraelio ir Irano užsibaigė „netikėtai”, kaip ir prasidėjęs

„Karas” tarp Izraelio ir Irano užsibaigė „netikėtai”, kaip ir prasidėjęs

atsiliepimų 2 Skaityti visą įrašą
    Gintaras Furmanavičius. Žirgų ar prezidentinių rinkimų lenktynės?

Gintaras Furmanavičius. Žirgų ar prezidentinių rinkimų lenktynės?

1 atsiliepimas Skaityti visą įrašą
    Jolanta Blažytė. Kūrėjai

Jolanta Blažytė. Kūrėjai

atsiliepimų 4 Skaityti visą įrašą
    Gintaras Furmanavičius. Nuo nieko nepriklausomi Lietuvos biudžeto „vartotojai”

Gintaras Furmanavičius. Nuo nieko nepriklausomi Lietuvos biudžeto „vartotojai”

atsiliepimų 3 Skaityti visą įrašą
    Linas Karpavičius. Apie gamtos pabudimo ir metų užbaigtuvių šventes

Linas Karpavičius. Apie gamtos pabudimo ir metų užbaigtuvių šventes

atsiliepimų 2 Skaityti visą įrašą
    „Areštuokite mane”: Džoana Rouling metė iššūkį policijai dėl naujojo neapykantos nusikaltimų įstatymo

„Areštuokite mane”: Džoana Rouling metė iššūkį policijai dėl naujojo neapykantos nusikaltimų įstatymo

atsiliepimų 5 Skaityti visą įrašą
    Gintaras Furmanavičius. Stambulo konvencija ir nuomonės formuotojai

Gintaras Furmanavičius. Stambulo konvencija ir nuomonės formuotojai

atsiliepimų 3 Skaityti visą įrašą
    Valdas Vižinis. Kai bandai apmąstyti išties svarbius dalykus

Valdas Vižinis. Kai bandai apmąstyti išties svarbius dalykus

atsiliepimų 4 Skaityti visą įrašą
    Herkus Baranauskas-Deltuvis. Mokiniai

Herkus Baranauskas-Deltuvis. Mokiniai

atsiliepimų 6 Skaityti visą įrašą
    Jolanta Blažytė. Skylė juoda, cirkai – margi

Jolanta Blažytė. Skylė juoda, cirkai – margi

atsiliepimų 13 Skaityti visą įrašą
    Jolanta Blažytė. Velykos artėja. O išsilaisvinimas?

Jolanta Blažytė. Velykos artėja. O išsilaisvinimas?

atsiliepimų 5 Skaityti visą įrašą
    Gintaras Furmanavičius. Kiek ilgai mes liksime pasyviais šio ketvirtus metus vykstančio cirko stebėtojais?

Gintaras Furmanavičius. Kiek ilgai mes liksime pasyviais šio ketvirtus metus vykstančio cirko stebėtojais?

atsiliepimų 7 Skaityti visą įrašą

„JAV skyrė lėšas Ukrainai jos oro erdvei apsaugoti, tačiau dėl nepatvirtinto finansavimo to daryti kol...

Gal laikas Teslai dyzelius pradėt gamint? :D...

Šitaip parduoti sali reikia labai nekesti jos....

Kiek žmonių Suprato afiora su Skiepais?...

Irano ambasados sugriovimas Izraelio raketomis ir iraniečių žūtis nebuvo spektaklis....

realiai prasidės epochinis lūžis ekonomokoje, finansuose, politikoje..,ir ne tik JAV, todėl globalistai ir niekina, ir...

Nera ko girtis,turejote visas galimybe atsikratyti brudumbet jus beveik vienodi su ta visa sutve,pridirbote daug...