infa.lt

Palanga, kur plisti Covid-19 buvo sudarytos palankiausios sąlygos – apsiėjo be protrūkių

05 rugsėjo
12:08 2020

Palanga

Socialinio tinklo naudotojas, T. Sipavičius, verslininkas ir režisierius, pasidalino savo pastebėjimais apie situaciją Palangoje nuo pat pandemijos pradžios, kuri, pasak jo, turėtų būti tragiška, žvelgiant iš epidemiologinio požiūrio taško, tačiau žvelgiant realiai – niekuo nesiskiria nuo ankstesnių metų, kai apie Covid-19 dar nieko nebuvo girdėti:

„Taigi mielieji, žadėjau paviešinti soc. Eksperimentą kurį darydamas buvau itin kantrus, nors… Kelintą kartą vos nepratrūkau, bet gerai, kad iškentėjau nuo pavasario iki pat rudens.

Taigi tuo ką sakau dabar esu visiškai tikras, bus ir tamstoms peno apmąstymui, o gal kažkam – abejojančiam ir paskutinis taškas.
Netikintys- nesivarginkit, jums nors ant galvos kuolą tašyk- nepadės ..

Taigi pradėkim nuo pradžių (smile)

Kovo 14 d. Vajaus pradžia ir pirmasis eksperimento etapas.

Kai visas pasaulis mirė ir iš lavonų statė didžiąją kinų sieną, aš atsiradau karščiausiame taške koks tik begali būti Lietuvoje. Palanga-Šventoji. Visa Lietuva bėgdama nuo karantino rinkosi būti būtent čia!

Maža to, mano maitinimo įstaigoje maitinosi darbininkų grupės iš Ukrainos, Baltarusijos kurios buvo linčiuojamos lyg baisiausi covid-19 židiniai. Paminėsiu kertinį dalyką – atsiskaitymai vyko grynais pinigais, kortelių jie neturi.

Kaukės kas jos??? Uždarius Palangos oro uosto kavinę, užplūdo srautai valgytojų iš visur, iš kur tik įleisdavo mūsų valdžia, atvykdavo visi keliaujantys, paleisti iš keltų, vykstantys į Latviją.

Primenu, tai tas mėnuo, per kurį buvo registruoti rekordiniai skaičiai susirgimų ir mirčių. Mamos- diena, Šv. Velykų vajus, miestai izoliuoti, tačiau turintys turto, darbo sutartis ir t.t. tame tarpe ir aš pakliūna į kurortus.

Suvažiavusiųjų srautai ne vasariniai, bet… Patikėkit buvo visko. Vėlgi grynieji pinigai, atstumai niekiniai, susitikus apsikabinimai ir visi kiti verygininkų košmarai.

Vasaros pradžia – karantino „pabaiga” prasideda darbuotojų rinkimas ir apmokymai. Visa Lietuva pajūryje – jokių termometrų, termovizorių, sveikatos patikros, net higienos tarnyba skėsčioja rankomis – nėra kaip patikrinti dirbančiųjų prie maisto.

Tie kurių info ir patikra nuo praeitų metų galioja, tiks ir šiemet…Gražu?!

Čia stabtelėsiu ir pasakysiu, nei viename viešbutyje, nei vienoje maitinimo įstaigoje atvejų nulis- totalus nulis! O kur darbuotojai gyvena? Ogi rizikos grupėms priklausančių bobučių palėpėse, verandose ir maža to, naudojasi jų virtuvėlėmis – ar ten yra atstumai? Raudonos linijos? Skydeliai? Nebejuokaukite! Bet- atvejų… Kaip tikėjotės, taip ir yra – Nulis!

Padarykime poros savaičių šuolį…

Naktiniai klubai, personalas, lankytojai, viena vientisa minia, visi pareina į darbus po audringų naktų. Visi darbuose geria iš vienos stiklinės iš lėkščių, ar ragauja tą patį sumuštinį…. Jaunimas jų kredo – mūsų dienos, mūsų naktys🌤️

Atvejų – nulis, bobutės sveikos, raudonais žandais skaičiuoja vasaros apgyvendinimo honorarus 💸😂

Rizikos grupės ir visi poilsiautojai gatvėse geria šerbetus, valgo ledus iš to paties lovio, trinasi ant kebabinių palangių, godžiai besibučiuodami – dezinfekantų gatvės prekyboje nerasta – atvejų nulis, vaikšto tik grynieji pinigai – nė viena pardavėja neserga

Mūsų vidutinis baras aptarnauja šimtus per dieną, didieji barai tūkstantį ir daugiau, sąskaitinės į kurias dedami grynieji, korteliniai atsiskaitymo aparatai, renkami kodai dešimtis kartų per kelias minutes, atleiskite daktarai ir viruso fanatikai, – jų dezinfekuoti, ar dezinfekuoti lankytojų rankų fiziškai neįmanoma!

Ir vėlgi viso šito atostogų vajaus akivaizdoje, absoliučiai visose įstaigose, visame pajūryje, atvejų skaičius- ABSOLIUTUS NULIS!

Pereikime prie masinių renginių, o jų ne vienas…

Tačiau apie ryškiausius „potencialius viruso grėsmės židinius” paminėsiu, Žolinė, Žvejo diena, Bike beah party 2020 Šventoji, kai jau buvo vėl privalomos kaukės, bet niekas jų nedėvėjo.

Tas akimirkas, tiek kurorte, tiek asmeniškai mūsų terasoje matote foto!

Svečiai iš Latvijos, Estijos, Rusijos. Juk vieni virusą turėtų atvežti – kiti išsivežti, tretiems gi virusas turėtų likti čia Šventojoje.

Ogi nieko!

Latvijoje neregistruota kaip ir Šventojoje- visur atvejų absoliutus nulis. Atvejai – ten, kur mūsų nėra, kažkur Kamajuose net 7 – Po šeimos baliaus kur baliavojo 15-ka, o pajūryje – šventėse viename baliuje 15 000 apsikabinusių, su viena užkandžių lėkšte ir vienu stikliuku – o atvejų nulis – zero!

Vietų gyvenimui mėnesį kurorte net neieškok – nerasi, nerasi ir covid 19. Tai kaip čia dabar?! Jūros jodas virusą užmuša, ar vienos nakties nuotykiai organizmus išvalo?…

Aš sąmoningai gyvenau kaip gyvenęs, turėjau kontaktą su visais teoriškai potencialiais užkrato nešiotojais, pas mus dažnai lankėsi rizikos grupei priklausantys uošviai, giminės, pažįstami….

Visose, tolimiausiose ir artimiausiose aplinkose viruso atvejų NULIS! Išskirtinai paminėsiu nepakartojamai sterilias susibūrimo vietas – Viešieji kurorto tualetai!

Anot nelaimingų veidų specialistų ir verygos sindromo šalininkų, čia tiesiog turėtų tvyroti covidas ir jo burbulai, tarsi surišti helio balionai ir kiekvienas išeidamas turėtų po vieną oriai neštis plevėsuojantį ir dviejų metrų atstumu kitus apdovanojantį.

Lankiausi ir ten, ir visa Lietuva lankėsi – įvardinsiu skaičių – ATVEJŲ NULIS!

TAIGI Rašydavau straipsnius, švaisčiau energiją ir kažkam vis kažkas užkliūdavo dabar pasakysiu drąsiai:

Tai išpūstas Covid-19 burbulas, tai perdėtų simptomų išmislas. Taip jis yra – to nepaneigsi, o kiek yra ir kiek Covid-19 pavojingas – spręskite patys. Pavojingiausias jis Lietuvos ateičiai, kai kompleksuotas ministras, pagavęs draudimų skonį, demonstruoja savo ketveriems metams likimo duotu periodu, pabūti dievu galimybes, kai partija, kerštaujanti miesto žmonėms už didesnį nei jų lyderio išprusimą, kultūros komiteto pirmininkas – vapaliojantis kaip žuvis ant kranto į užduotą klausimą:
Kas parašė Don Žuaną? Ar parduotas vasaras?

Kai tamsuolių ir vangos šąlininkų laikinai kilstelėtais reitingais bandoma palaikyti įtampą. Kai covidas tampa nebeįdomus ir jį nustelbia Baltarusija, vėlgi, kitaip nei pas ramius kaimynus, Lietuvoje atvejų skaičius šokteli iki nematytų aukštumų.

Lietuvoje, bet ne pajūryje ir ne jūsų artimoje aplinkoje – tiesiog kažkur- Lietuvoje. Sekantis karantinas jau oficialiai suplanuotas spalio 21 – 23 dienomis.

Po pirmojo ir prieš antrąjį rikimų ratą, jeigu kažkas nelegaliai į valdžią stojusiems nepaeis…

Užbaigsiu savo močiutės žodžiais:

Neieškokit kiaušinių pažastyse, jų ten nėra! Galvokit galva ir gelbėkit savo šalį, vaikus, verslus, šeimas nuo suktų idiotų pandemijos.

Kurie per ketverius metus padarė tiek:
Pasakė, ką turime, valgyti, nuo kada iki kada gerti, kokius vaistus vartoti ir kiek stipriai sirgti, kad jie išliktų, nes kitaip jų daina ilgam, o gal ir visam laikui sudainuota.

O globaliai?

Išsiaiškinsim su viso pasaulio žmonėmis, dėl šios aferos, kurie jau eina į gatves ir kur normalių šalių senatuose Covid-19 jau malamas į miltus

Jei manote, kad kiek galėtų būt naudinga ši tikra istorija, pasidalinkit.

Geros dienos ❤️”

šaltinis: Facebook

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 1 213

Žymos:

Atsiliepimų 3

  1. Genovaitė    -  2020-09-06, 07:57

    Džiugu kad sklaidote miglą pučiamą žmonėms į akis, nemažai tautiečių jau supanta visą to marazmo esmę…o „akliems” jau niekas nepadės – jie patys renkasi pražūties kelią..

    Atsakyti į šį komentarą
  2. anoniminis    -  2020-09-09, 16:35

    filosofai 😀

    Atsakyti į šį komentarą
  3. Alvydas    -  2020-09-09, 22:57

    Covid 19 – tai trečias pasaulinis karas , tik jis pasireiškia kitu pavidalu – pinigų darymu. Vargšai taps dar vargesni, o turtingieji dar turtingesni, juk piniginės aferos vyksta visame pasaulyje vadovaujant PSO

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

žvygiui nėra vietos Lietuvoje...

Nu, bl, nesu matęs individo su tokiu durnu snukiu.Durnumas iš jo fontanu trykšta....

Tai pirma gal baikit išlaidauti .Ministerijų miestelio statyba,stadiono statyba ,kodėl neklausiat ar reikalinga šiuo metu...

Tai ką siūlote? Didinti investicijas kai visi šaukia bus karas.Gal pamiršote kaip bankai bankrutuoja.Taip ir...

Sunku jums vasarai...!...