infa.lt

Konspirologų teorijos tampa realybe: Elonas Muskas pademonstravo čipuotą kiaulę

30 rugpjūčio
07:30 2020

Kiaulės

2016 m. amerikiečių verslininko Elono Musko įkurta „Neurolink“ kompanija pademonstravo savo pasiekimus implantuojamų neurokompiuterinių sąsajų srityje – kiaulę su smegenyse implantuota mikroschema.

Monetos dydžio prietaisas belaidžiu būdu stebi smegenų pojūčių centrų veiklą. Paties Musko surengtoje demonstracijoje lustas buvo pašalintas nepakenkiant gyvuliui.

„Per pastaruosius metus mes gerokai supaprastinome savo sistemas: dabar jos telpa į lustą, kuris užima mažiau vietos nei moneta, ir implantacijos metu gali būti visiškai paslėptas. Jis visiškai susilies su kaukolės kaulu ir bus nematomas iš išorės, dirbs visą dieną be įkrovimo”, – pažymėjo Muskas.

Artimiausiu metu verslininkas tikisi gauti leidimą eksperimentuoti su žmonėmis. Kaip tikisi įmonė, prietaisas ateityje galės padėti atkurti pažeistas smegenų funkcijas. Tai savo ruožtu priartins žmoniją prie naujų efektyvių neurodegeneracinių ligų gydymo metodų.

Neseniai internete išpopuliarėjo teorija, kad „Microsoft“ įkūrėjas Billas Gatesas, maskuodamasis koronaviruso vakcinacija, ketina masiškai čipuoti žmones.

Tokios spėlionės yra itin populiarios tarp visokių sąmokslo teoretikų, ypač Rusijos interneto segmente. Remiantis neseniai atlikta apklausa, daugiau nei pusė Rusijos piliečių bijo, kad jie bus priverstinai čipuoti.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 424

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Manau, kad Vaitkaus komanda šitokiu būdu patys sau kuriasi piarą? Klounai...

nacistui putinui.......

Hm

Maskvoje sutelkta daugiausiai oro gynybos, bet yra daug visiškai nesaugomų ir vertingų taikinių, tai ten...

ble su sibiru kariaus xoxlai kuria vis kuria o iki maskvos nedatraukia...

Vakarų debilai valdžioje pasapnavo, kad gali nugalėti Rusiją, atsibudę pamąstė savo debiliškomis smegenimis, kad gerai...

Kas sugeba - daro. Kas nesugeba - vadovauja. Kas nesugeba vadovauti - moko....