infa.lt

Viešuose renginiuose žiūrovų ir dalyvių skaičius nebus ribojamas, jei organizatoriai užtikrins dalyvių registravimą elektroniniu būdu

19 rugpjūčio
14:53 2020

Nuo rugsėjo 1 d. atvirose ir uždarose erdvėse organizuojamuose renginiuose žiūrovų ir (ar) dalyvių skaičius nebus ribojamas, jei renginio organizatoriai užtikrins bilietų platinimą ir dalyvių registravimą elektroniniu būdu.

Jei renginio organizatoriai to užtikrinti negalės, renginyje bus leidžiama dalyvauti ne daugiau kaip 300 dalyvių.

Iki rugpjūčio 31 d. renginiai atvirose erdvėse galės būti organizuojami, kai renginyje dalyvauja ne daugiau kaip 1 000 žiūrovų ir dalyvių. Uždarose erdvėse leidžiama renginius organizuoti, jei dalyvių skaičius bus ne didesnis nei 600.

Atlikėjai, sportininkai, dalyvaujantys aukšto meistriškumo sporto varžybose, aukšto meistriškumo sporto ir fizinio aktyvumo specialistai, instruktoriai, teisėjai, antidopingo pareigūnai, organizatoriai ir aptarnaujantis personalas į renginio dalyvių sąrašą neįskaičiuojami.

Vyriausybės posėdyje taip pat nuspręsta leisti atvykti užsieniečiams į Lietuvos Respubliką studijų tikslais tik tuo atveju, jeigu aukštosios mokyklos ar kitos mokslo institucijos užtikrins valstybės lygio ekstremaliosios situacijos valstybės operacijų vadovo nustatytus reikalavimus dėl užsienio studentų izoliavimo ir tyrimų dėl COVID-19 ligos.

Vyriausybės posėdyje nutarta papildyti ir atvykstančių sportininkų kategorijos išdėstymą. Siekiant, kad varžybos būtų visavertės ir jose užtikrinamas profesionalaus meistriškumo lygis, į Lietuvos Respubliką bus leidžiama atvykti ir varžybų teisėjams ar kitam varžybų privalomam personalui švietimo, mokslo ir sporto ministro leidimu.

infa.lt replika:

Prasideda asmeninė kontrolė? Registracija?

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 148

Žymos:

Atsiliepimų 3

  1. Algirdas    -  2020-08-19, 16:09

    Jūsų kūnų kontrolė prasidėjo vos tik jums įsikūnijus į savo fizinius kūnus, jums suprantama kalba tariant-jums gimus. Gimimo liudijimas, pasas, asmens kodas ir dar daugybė visokių registracijų kurios jums ir šikantiems nereikalingos. Jeigu save ir toliau suvoksite kaip mėsgabalį, netolima ateitis-skiepų pasas. Arba skiepų tatuiruotė ar dar kas nors, esmė ta pati. Reikalas tas, kad to kas jūs iš tiesų esate, registruoti neįmanoma. Mėsgabalis susidėvės ir bus užkastas, o jūs liksite amžinai. Esmė tame kaip save suvokiate. Paprasta.

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Mindas    -  2020-08-19, 17:31

    su laiku išvis protestuoti bus galima, jei bus duotas tam leidimas, sumokėti žyminiai ir kitokie mokesčiai ir tik suderintus šūkius bus galima skanduoti.

    Atsakyti į šį komentarą
  3.    -  2020-08-19, 20:01

    Laikas būtų imtis veiksmų

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Kuo skiriasi KGB/VSD nuo p..dos? Ogi niekuo. Vienas "neteisingas" judesys liežuviu ir tu jau subinėj!!!...

Konservatorių vykdomas manau korupcinis sandėris ir perleidimas mūsų krašto gynybos į privačias užsienio karo pramoninkų...

Manau, kad Anušauskas atsistatydino todėl, kad nesutiko su kažkokios milžinės karo kompanijos (kurios jis neįvardijo),...

Labai ačiū autoriui už pasidalinimą tomis mintimis, kurias savo galvose ir širdyse nešiojosi Universitetą kūrę...

Iš tiesų, paskaičius galima taip pamanyti. Kita vertus, greta yra Kuolio tekstas apie tai, kas...

Manau, kad Vaitkaus komanda šitokiu būdu patys sau kuriasi piarą? Klounai...