infa.lt

„Lietuvių gyvybės svarbios” – eitynės Vilniuje

18 birželio
08:21 2020
Lietuvių gyvybės svarbios

Organizatorių nuotr.

Birželio 19 dieną, penktadienį, Vilniuje, kaip atsakas į prieš dvi savaitės vykusias „Black Lives Matter”, organizuojamos lietuvių eitynės už lietuvius ir lietuvišką dvasią „LIETUVIŲ GYVYBĖS SVARBIOS!“.

infa.lt primena, kad prieš dvi savaites užsieniečių-juodaodžių surengtose eitynėse Vilniuje buvo palaikomi JAV vykstantys protestai prieš policijos rasizmą, vėliau peraugę į atvirą smurtą ir plėšikavimą. Prašymas eitynėms-mitingui buvo surašytas užsienio kalba ir pateiktas mitingo dieną, kurį iškart pasirašė Vilniaus savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas konservatorius Adomas Bužinskas. Bent jau taip liudija socialiniuose tinkluose keliaujanti pasirašyto prašymo kopija.

Penktadienį vyksiančių eitynių organizatoriai pasisako už lietuvišką valstybės, kurioje reikalavimas klauptis ant kelių už juodaodžių teises nenusimaato.

Organizatorių skelbimas:

Birželio 19 d., 17:00 val. kviečiame rinktis Katedros a., o 17:30 val. dalyvauti palaikymo eisenoje „LIETUVIŲ GYVYBĖS SVARBIOS!“

Žygiuosime Gedimino prospektu link Nepriklausomybės aikštės, kur prisiminsime žuvusius už Lietuvos Nepriklausomybę lietuvius ir išreikšime solidarumą birželio 1 dieną nušauto policininko Sauliaus Žymanto šeimai, artimiesiems.

Ties Lukiškių aikšte stabtelėsime 5-ioms minutėms ir skanduosime „Mes be Vyčio nenurimsim!”. 🇱🇹

Lietuvoje radikalūs liberalai, o gal tiksliau, užsieniečiai, rengė eitynes „Juodųjų gyvybės svarbios”, bet mes, lietuviai, tikrieji Lietuvos šeimininkai, buvom nustumti į šoną anglakalbių, rėkiančių angliškus, JAV riaušininkų šūkius.

Buvo paniekinta lietuvių tauta, visa baltaodžių rasė (baltaodžiai vaikai buvo suklupdyti ant kelių atgailauti) ir Lietuvos policija (buvo plakatų, siūlančių policiją išprievartauti).

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 238

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Vakarų debilai valdžioje pasapnavo, kad gali nugalėti Rusiją, atsibudę pamąstė savo debiliškomis smegenimis, kad gerai...

Kas sugeba - daro. Kas nesugeba - vadovauja. Kas nesugeba vadovauti - moko....

Kryti i bedugne - sustabdyti neimanoma!...

salys mandagiai ju taip ir nepasiunte?...

ir reikejo daryti,kada valdei!...

LB

dėl tavęs šiek tiek pamažinsim....