infa.lt

Foxs News: Amerikiečiai verčiami paklusti įsiutusiai miniai

07 birželio
08:06 2020

Riaušės ir padegimai Mineapolyje | youtube kadras

Trečiadienio vakarą, (birželio 3 d)., Fox News vedantys Tuckeris Carlsonas pradėjo savo programą pasvarstymais, kad Amerikos politiniai lyderiai, atrodo, „džiaugiasi“ smurtu, kuris apėmė didžiuosius šalies miestus ir nekreipia jokio dėmesio į kančias, kurias šios riaušės sukėlė pilietinei visuomenei, atskiriems piliečiams ir verslo savininkams.

„Daugeliui iš mūsų ši savaitė buvo pati liūdniausia ir skaudžiausia, – sakė vedantysis per savo vakarinę programą („Tucker Carlson Tonight“). Slegianti – per silpnai pasakyta. Matėme, kaip minios pasiutusių kretinų degino mūsų miestus, griovė paminklus, mušė pagyvenusias moteris gatvėse, šaudė į policijos pareigūnus ir vogė viską, kas pakliuvo į jų rankas“.

„Kiek nekaltų amerikiečių nukentėjo nuo šių žmonių?“ – klausia Carlsonas. „Kiek jų nužudė?“ Mes nežinome, bet šiuo metu daugelis nerimauja dėl mūsų šalies likimo“.

Tuo tarpu, tęsia Carlsonas: „Tiek daug mūsų lyderių <…> visiškai nejaučia jokios kaltės dėl to, kad mūsų tauta pasinėrusi į anarchiją. Vietoj to, šiame chaose jie mato galimybę sustiprinti kontrolę ir padidinti savo galimybes laimėti mūsų rinkimuose“.

„Jie nėra suinteresuoti diskutuoti apie tai, kas iš tikrųjų vyksta mūsų gatvėse. Tiesą sakant, jie slepia šias detales, reikalaudami pamiršti tai, ką matėme “.

Toliau Carlsonas demonstruoja kadrus iš to, ką pastarosiomis dienomis visoje šalyje vykdė riaušininkai ir plėšikai.

„Štai ką jie skatina“, – komentuoja jis. – Tai neturi nieko bendra su pilietinėmis teisėmis. Tai yra smurtas, o nusikaltėliai, kuriuos ką tik matėte ekrane, nėra protestuotojai. Tie žmonės, kurie juos skatina televizijos studijose negali pakęsti tikrų protestų ir tikrų protestuotojų“.

Tęsdamas savo monologą, Carlsonas parodė dar du vaizdo įrašus. Viename jų protesto dalyvis kankina šunį.

Kitame vaizdo įraše, nufilmuotame birželio 1 d., Niujorke, vyras, vadinantis save judėjimo „Black Lives Matter“ darbuotoju („Juodaodžių gyvybė yra svarbi“), prašo baltosios moters atsiklaupti ir atsiprašyti už „baltųjų privilegijas“. Ir moteris jam paklūsta.

„Nėra teisingumo, nėra taikos, – šaukia jie, kol vienas iš jų kankina šunį“, – su pasibjaurėjimu pasakoja Carlsonas.

„Tai yra patys blogiausi žmonės Amerikoje, o mūsų vadovai leidžia jiems daryti viską, ką jie nori. Žinoma, jie norės daugiau. Naujas jų reikalavimas yra visiškai panaikinti policiją. Daugiau jokios teisėsaugos šioje šalyje. Tai reikš minios galios stiprinimą. Jie gali padaryti bet ką. Tai pavirs begaliniu košmaru jums ir jūsų šeimoms. Štai kodėl jie to nori“.

Jeigu vaizdo įrašas nerodomas, galima jį pamatyti tiesiogiai Fox News puslapyje pagal šią nuorodą:

https://www.foxnews.com/media/tucker-american-leaders-feel-noting-descent-anarchy

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 187

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. Algirdas    -  2020-06-07, 15:44

    „Kitame vaizdo įraše, nufilmuotame birželio 1 d., Niujorke, vyras, vadinantis save judėjimo „Black Lives Matter” darbuotoju…”
    Šis vyras sakė dirbantis „Black Lives Matter” kompanijoje ir gavęs kompanijos generalinio direktoriaus (CEO) nurodymą. Tai „Black Lives Matter” nebe visuomeninė organizacija, o įmonė turinti net generalinį direktorių? Aišku, yra tikimybė, kad tas asmuo galėjo tiesiog apsimetinėti.
    „Tuo tarpu, tęsia Carlsonas: „Tiek daug mūsų lyderių visiškai nejaučia jokios kaltės dėl to, kad mūsų tauta pasinėrusi į anarchiją.”
    Jeigu JAV būtų anarchija, tų „lyderių” ir kvapo jau nebūtų likę. Tose JAV vietose kur susibūrę anarchistai, riaušininkai ir pasirodyti nedrįsta, o jeigu ir pasirodo tai elgiasi kaip avinėliai. Tikrai nemalonu matyti kai anarchija vis dar apibūdinama kaip kažkas baisaus. youtube.com/watch?v=urAjuDecBFU&t=324s Štai čia eilinio amerikiečio anarchisto požiūris. infa, išverstumėt ir paskelbtumėt šį video, na bent jau pirmąsias minutę ir 20 sekundžių, būtų kur kas daugiau naudos nei skelbti kokius Karbauskio ar Vinokuro straipsnius.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Sunku jums vasarai...!...

Nereikia jokiu mokesčių, reikia tik paprasto sprendimo. Pirmiausia tokiai mažai valstybei reikalinga turėti karo instruktorių...

Man tai absurdo viršūnė, kuomet naujas mokestis reklamuojamas per komercinę radijo stotį. Ir, aišku, reklamos...

Kažką praleidau : Iki šiol maniau, kad jankiai visur gauna malkų ir gėdingai sprunka. Vien...

Kokia mamytė, toks ir sūnelis....