infa.lt

Kas tie virusai?

05 gegužės
21:46 2020

Nuo vertėjo:
Žemiau pateikiamas video vertimas kur Dr. Andrew Kaufman kalba apie Covid-19 bei apie virusus ir kas jie tokie. Jo nuomone, taip vadinami virusai visiškai nėra mums priešiški, atvirkščiai – draugiški bei itin naudingi. Dr. Kaufman nuomone, virusai – tai iš tikrųjų, net ne virusai, o egzosomos. Kam tingisi skaityti viską – galite pradėti tiesiog nuo esmės.

Tos dalies pradžia bus pažymėta raudonai. Vertime įdėtos skaidrės, tačiau jos neryškios, tad jei norite matyti aiškiau įsijunkite video. Video nuoroda: https://www.youtube.com/watch?v=Xr8Dy5mnYx8&feature=emb_title

Šiuo metu atliekamo testavimo būdo žlugimas

Sveiki, mano vardas Andrew Kaufman. Pastaruoju metu aš daug kalbėjau apie virusinę pandemiją ir sužinojau keletą dalykų, kurie man padėjo išvystyti teoriją bei, manau, kad žinau kas iš tikrųjų vyksta, taip pat noriu šia informacija pasidalinti su visais. Taip pat noriu, kad jūs žinotumėt, jog esu kvalifikuotas gydytojas.

Mano biografijos faktai: esu licenzijuotas ir pripažintas psichiatras bei teismo psichiatras, konsultuoju natūralaus gydymo klausimais, anksčiau dirbau hematologijos ir onkologijos srityse, vadovavau medicinos prietaisų startuolių įmonei, buvau Niujorko valstybinio medicinos universiteto psichiatrijos profesorius asistentas, buvau hematologijos ir onkologijos dėstytojas Pietų Karolinos medicinos universitete, Psichiatrijos rezidentas Duke universitete, Pietų Karolinos medicinos universiteto medicinos daktaras, Masačiūsetso technologijos instituto biologijos mokslų bakalauras. Turint minty mano išsilavinimą ir patirtį manau esu pakankamai kvalifikuotas kalbėti šia tema ir tikiuosi jūs su tuo sutiksite. Norėčiau padėkoti keletui žmonių kurie man padėjo ir įkvėpė.

Pirmiausiai norėčiau padėkoti Dr. Cowan MD kuris yra atviras ir sąžiningas šiuo klausimu, jis iš tiesų mane įkvėpė ir davė keletą puikių minčių, kurios man padėjo sudėlioti viską į vietas. Ypač noriu padėkoti James True, tikram draugui, patikimam bendradarbiui su kuriuo ateityje mes kartu būtinai nuveiksime dar daug darbų. Norėčiau padėkoti Richie Comito iš Bostono, Jason Lindgren ir Crow777 už suteiktą galimybę išsakyti savo žinią žmonėms, už palaikymą, buvo tikrai nuostabu, kad aš galėjau tęsti šią misiją.

Norėčiau padėkoti savo vaikams kuriems skyriau per mažai dėmesio kol sunkiai dirbau stengdamasis išsiaiškinti kas man rūpi. Didžiuojuosi jais nes jie vieninteliai vaikai, toje vietoje kur gyvename, kurie nebijo susirgti, žaidžia lauke ir džiaugiasi. Dar noriu padėkoti Stefan Lanka filosofijos mokslų daktarui ir Nancy Turner Banks medicinos daktarei kuri atliko nuostabų tyrimą, parašė knygas bei straipsnius kurie man padėjo mano ieškojimuose. Taigi ačiū visiems.

Pradėkime. Norėčiau pradėti nuo ten, kur viskas prasidėjo, Hubei provincijos, Uhano miesto Kinijoje. Ten yra jūros gėrybių turgus po atviru dangumi kur buvo registruoti pirmieji užsikrėtimo Covid-19 virusu atvejai.

Kaip galite pastebėti nuotraukoje, ten yra mėsos gabalai, gyvūnų skerdena padėti tiesiog ant žemės.

Čia yra kita turgaus fotografija kurioje jūs galite matyti, kad tokių sąlygų net negalima pavadinti sanitarinėmis, ten šalia vieni kitų yra gyvi ir negyvi jūros gyvūnai, jų dalys ir skysčiai, tarp kurių labai lengvai gali įvykti kryžminė tarša. Taigi tai tikrai nėra tas turgus kur aš norėčiau įsigyti maisto sau, tačiau neabejotina, jog tai yra labai didžiulis turgus ir ten yra daugybė pirkėjų.

Taigi, jeigu atsitiko taip, kad pirmieji 200 žmonių mįslinga liga panašia į pneumoniją susirgo ten, tame jūros gėrybių turguje, ir daugelis jų ten dirbo ar iš to išgyveno, aš norėčiau publikos paklausti; jeigu jūs žinotumėte šią informaciją, kokia pirma mintis ateitų jums į galvą, kokia priežastis sukėlė šią mįslingą ligą? Ar tai būtų:

a. nauja genetinė liga, pavyzdžiui, cistinė fibrozė
b. naujas virusas
c. autoimuninė liga
d. sugedę (paveikti kryžminės taršos) jūros gyvūnai arba apsinuodijimas užkrėsta mėsa

Manau, kad daugelis jūsų, turėdami mintyje bendrą turgaus vaizdą bei sanitarines sąlygas, sutiktų, kad sugedus žuvis ar užkrėsta skerdena turėtų būti bėdos priežastimi.

Šiaip ar taip, Kinijos mokslininkai su tuo nesutiko ir net nesistengė į tai pažiūrėti rimtai. Vietoje to jie pradėjo tirti galimybę, jog tai virusas. Pacituosiu teiginius iš paties pirmojo Kinijos mokslininkų dokumento, kur jie teigia nustatę naująjį koronavirusą – ir jie sako, kad liga buvo nustatyta gydytojų pagal klinikinius simptomus ir kitus kriterijus kaip viruso sukelta pneumonija.

Kiti kriterijai-kūno temperatūros kilimas, drebulys, baltųjų kraujo kūnelių sumažėjimas, peršvietus matyti skysčių susikaupimas plaučiuose ir jokio akivaizdaus pagerėjimo po trijų dienų gydymo antibiotikais. Tai reiškia – jie pirmiausiai galvojo apie bakterinį užkratą, o po to nusprendė, jog tai virusas. Jie pažymi, kad didžioji dauguma pirmųjų susirgusiųjų turėjo kontaktų su jūros gėrybių turgumi, tai skamba taip, lyg jie buvo linkę iš anksto apkaltinti virusą dėl šios ligos. Kaip jie iš tikrųjų teigia įrodę, kad minimas virusas sukėlė šią ligą?

Jie tyrė tik septynis iš beveik 200 pirmųjų pacientų. Jie pacientams pro trachėją į plaučius įvedė šviesolaidinę kamerą, tada įšvirkštė ten skysčio bei sumaišė su plaučių skysčiu ir surinko viską kas ten buvo-nuosėdas, ląsteles, chemikalus, o tada ištraukė viską. Taip pat jie paėmė kitus kūno skysčius-kraują, burnos tepinėlius, nosies tepinėlius, tačiau tai buvo plaučių skystis kur jie rado ar manė radę ko ieškojo.

Kai jie ištraukė plaučių skystį iš pacientų plaučių, jie nebandė pirmiausia surasti viruso tame skystyje, išskirti ir išgryninti jo, tačiau pirmiausia jie surado ir išskyrė genetinę medžiagą, kas yra labai įdomus būdas, taigi jie surado kažkiek RNR.

Galiu pasakyti, kad mūsų kūnuose bet kuriuo metu cirkuliuoja kažkiek genetinės medžiagos, kraujyje ir kūno skysčiuose, papildomai genetinė medžiaga yra mūsų kūno struktūroje kaip vezikulėse, kurios yra mažyčiai skysčių maišeliai, kartais savyje laikantys genetinę medžiagą. Dar yra paprasčiausios bakterijos, kurios gyvena mūsų kūnuose, įskaitant plaučius, ir jos turi genetinę medžiagą.

Taigi, ten yra gan daug genetinės medžiagos šaltinių. Kai mokslininkai rado šią genetinę medžiagą sumaišytame plaučių skystyje, tada jie nustatė jos seką, kas iš esmės yra genetinės medžiagos kodas. Jie nustatė visas pagrindines poras bei sekos tvarką, tada jie metėsi labai greitai sukurti diagnostinį testą, kuris yra kokybinis PCR (polimerazės grandininė reakcija) testas apie kurį aš dar pakalbėsiu vėliau.

Kitaip tariant, mokslininkai prieš įrodydami bent ką nors, jau sukūrė testą. Klausimas kodėl jie neišgrynino viruso ir iš kur jie žino kas yra genetinės medžiagos šaltinis?

Pasirodo, aš domėjausi susijusia sritimi ir radau šį tyrimą paskelbtą praeitą vasarą.

Šiuo tyrimu taip pat buvo bandoma sukurti diagnozavimo testą, tuo atveju, plaučių vėžiui nustatyti ir, iš esmės, tam buvo naudojimas lygiai toks pats būdas.

Jie ištraukė plaučių skystį tokiu pačiu bronchoalveoliniu plovimo būdu, surinko tą skystį ir iš to skysčio išskyrė genetinę medžiagą bei nustatė jos seką, ką jie vadina galimu biomarkeriu (biomarkeriu galima išmatuoti medžiagą organizme kurios buvimas nurodo ligą ar infekciją).

Manoma, jog tai galėtų būti testas plaučių vėžio nustatymui.

Dėl to aš pamaniau, kad tai pakankamai įdomu ir tai yra sutapimas, jog lygiai toks pats būdas naudotas kuriant diagnostinį testą šiai pandeminei pneumonijai (Covid-19). Taigi pažvelkime šiek tiek atidžiau į šį testą.

Tai kas gi yra tas RT-PCR? Atvirkštinė transkripcija (RNR biosintezė) polimerazės grandininė reakcija, kai RT nurodo, kad didinimui naudojama RNR, o ne DNR, nes jeigu didinimui būtų naudojama DNR tai būtų vadinama PCR. Dabar aš jums pasakysiu keletą svarbių dalykų apie šį testą.

Pats svarbiausias iš jų tai, kad šitas testas, iš tikrųjų, nenustato paties viruso, jis nustato RNR seką. Ta RNR seka gali būti randama viruse, tačiau taip pat ji gali būti randama ir kitur. Matome, jog tai yra labai klaidinantis testas ir naudojant šį būdą gali būti gaunama labai daug klaidingų išvadų.

Medicinos mokyklose buvome išmokyti, kad bet kuriuo atveju įvertinant naują testą būtina jį lyginti su aukso standartu (medicinoje – tai, kai testas neklysta ir kitas būdas tai patvirtina). Tuo būdu mes žinome ar jis pagrįstas. Kas liečia Covid-19 testą tai jis nebuvo lyginamas su jokiu aukso standarto testu todėl, kad tariamas Covid-19 virusas niekada nebuvo išgrynintas ir vizualizuotas.

Kitaip tariant, jeigu mes paimsime šia pandemijos pneumonija sergančius žmones, gausime jų plaučių skysčio ir iš jo išgryninsime viruso dalelę kurią galėtume identifikuoti, o kai jau būsime ją išgryninę, galėtume paimti genetinę medžiagą tiesiog iš tos dalelės, tada mes žinotume, kad virusas yra kaip tik iš ten, o ne iš kur nors kitur, todėl, kad dabar mes turime tik šių dalelių gryną mėginį ir tada mes jau turėtume aukso standartą-pagrįstą ir įvertintą testą.

Tokiu būdu būtų galima patikrinti šį PCR testą. Reikėtų sergančių pacientų grupės ir kontrolinės sveikų žmonių grupės. Tada galima būtų atlikti aukso standarto testą, taigi galima būtų nustatyti virusą kiekvienam iš tų pacientų.

Tada reikėtų palyginti gautus PCR testo rezultatus su aukso standarto testu, kas yra itin svarbu todėl, kad tas leistų nustatyti ar apskaičiuoti klaidų koeficientą, tiesiog todėl, kad nėra tobulo testo.

Taip pat labai svarbu turėti kontrolinę sveikų žmonių grupę, nes žmonės toje grupėje savyje visiškai neturėtų jokio viruso, taigi būtų neigiami PCR testai. Tas labai svarbu, nes tai padėtų apskaičiuoti klaidų koeficientą.

Buvo pasirodęs dokumentas kuriame turėjo būti apskaičiuojamas klaidingas teigiamų testų koeficientas, tačiau šito neįmanoma apskaičiuoti dėl to, kad nėra aukso standarto su kuriuo galima būtų tai lyginti.

Buvo pranešta apie 80% tikėtinų klaidingų testų koeficientą žmonėms be Covid-19 simptomų.

Tai reiškia, sakysim, jeigu jūs bendravote su kažkuo kam buvo nustatytas teigiamas Covid-19 testas, arba jūs keliavote kažkur ir paprašėte jus patikrinti tuo testu dėl Covid-19, tai keturiais iš penkių atvejų testas gali parodyti teigiamą rezultatą, kai iš tikrųjų jūs niekuo nesergate.

Dėl to gali būti labai daug bėdos, teigiamų testų skaičius gali būti labai stipriai pervertintas, taip pat gali turėti pasekmes mums visiems, pavyzdžiui, karantinas ir viskas kas su tuo susiję. Be to, ką aš jau apibūdinau yra dar viena šio PCR testo yda.

Tas testas tėra tik amplifikacijos (didinimo) strategija. Iš esmės, tuo testu ieškoma adatos šieno kupetoj, juo galima surasti nebent keletą genetinės medžiagos kopijų, o jeigu ten yra tik keletas kopijų, tada iš tų kitų medžiagų esančių plaučių skystyje nieko negalima nustatyti. Tai yra reakcija kuri atkartoja RNR giją ir padaro jos kopiją, tai yra, iš vienos gijos gauna dvi.

Tada ciklas kartojamas ir iš dviejų kopijų daromos keturios, tada reakcija sustabdoma, pradedamas kitas ciklas pridedant kitos medžiagos ir iš dviejų daromos keturios kopijos, kartojama iš naujo nuo keturių iki aštuonių kopijų ir taip toliau, kas yra proporcingai didėjantis ar dvinaris didinimas. Naudojant šį testą reikia įvykdyti apytikriai nuo 25 iki 35 ciklų norint gauti pakankamai padidintą vaizdą tam, kad būtų galima pamatyti ko ieškoma.

Jeigu norėtume tęsti ciklą toliau, baigtųsi tuo, kad būtų didinamas vien tik triukšmas. Plačiai pripažinta, jog didžiausias ciklų skaičius kurį galima atlikti ir gauti vis dar teisingas išvadas-45 ciklai, ir tai yra kaip tik toks ciklų skaičius, rekomenduojamas šiam Covid-19 PCR testui. Tai yra riba. Norėčiau pasidalinti ištrauka iš kito straipsnio apie PCR.

PCR veikia taip. „Jis atrenka genetinę seką ir ją daugybę kartų išdidina. Tuo jis gali pasiekti tą patį rezultatą kaip ir ieškodamas adatos šieno kupetoj; jis gali išdidinti tą adatą kartu su šieno kupeta. Kaip ir elektroniniu būdu sustiprinta antena, PCR itin sustiprina signalą, tačiau tuo pačiu itin sustiprina ir triukšmą. Kadangi didinimas yra proporcingai didėjantis, mažiausia matavimo klaida ar mažiausias užteršimas gali vesti prie aibės reikšmingų klaidų.

Taigi tai nėra labai tikslus testas, ypač todėl, kad reikia daryti tiek daug ciklų pakankamam išdidinimui, mažiausia klaida ir bus gaunami klaidingi teigiami rezultatai, ir aš manau, kad tai yra kaip tik tai, ką mes dabar matome vykstant.

Dabar norėčiau pakalbėti apie visiškai ką kita, apie kažką, apie ką daugelis iš jūsų niekada nesate girdėję – egzosomas.

Aš norėčiau pakalbėti apie tai kas tos egzosomos ir kodėl jos tiesiogiai susiję su šia diskusija. Egzosomos natūraliai yra mūsų kūnuose. Dabar prieš save matote diagramą ir jeigu pažvelgtumėte į diagramos viršų, dešinėje pusėje pamatytumėte įprastos ląstelės kontūrus, ląstelės viduje yra pūslelės, jose yra daug visokių mažų organų vadinamų organelėmis, įprastai jos randasi membranoje ir yra skirtingų formų, tačiau daugelis jų atrodo kaip rutulio formos lašeliai, turintys tą pačią membraną kaip ir ląstelės išorinė membrana-dvisluoksnė lipido membrana, ir jos savyje gali talpinti visokių rūšių chemikalus.

Tai ypatingos rūšies pūslelė, kuri esant tam tikroms sąlygoms, galų gale, paviršiuje susilies su ląstelės membrana ir išleis egzosomas į tarpląstelinį skystį, tada jos pateks į apytaką bei bus paskirstytos kūne.

Kol jos yra ląstelėje jos vadinamos MV’s-daugialypės vezikulinės endosomos (atleiskit, nesu tikras, jog teisingai išverčiau šį terminą), kitaip tariant, jos savyje turi daug egzosomų arba pūslelių ir jos pastoviai, kiekvieną dieną, jas išskiria. Yra daugybė veiksnių, kurie gali sukelti šį procesą, pagreitinti jį bei padidinti iš ląstelės į apytaką išleidžiamų egzosomų skaičių.

Taigi, egzosomos palieka ląstelę ir jūs galite matyti, kad jos turi tokius mažus kvadratėlius, tie kvadratėliai kaip mažos spynelės, jie skysčių apytaka cirkuliuoja kūne bei ieško jų spyną atitinkančių raktų, kas vadinama ieškoma arba tiksline ląstele. Priklausomai nuo to, kokia ląstelė išleidžia egzosomas, jos gali turėti skirtingus raktus bei skirtingas spynas, taigi jos nukreipiamos į įvairias kūno vietas ir dažniausiai tai apima ryšius tarp ląstelių, tarp vienos kūno dalies ir kitos, ir jos šiuose ryšiuose turi daugelį funkcijų. Kairėje matote egzosomų elektronų mikrografą arba nuotrauką darytą elektroniniu mikroskopu.

Čia galite matyti ryšį besiplėtojantį iš ląstelės, kuris yra apskritas ar turintis rutulio formą. Čia yra skersinis pjūvis, taigi tai atrodo kaip perpjautas audinys kur pakraštyje matosi tokie sferiniai tirščiai ar mažyčiai taškeliai arba apskritimai.

Ląstelėje, ten kur yra užrašas MVB, (tai tas pats kas MV’s) ten yra tos egzosomos, tol kol jos yra ląstelėje prieš išsiliedamos. Nuotraukoje dešinėje pavaizduotas tariamas Covid-19 virusas, čia jūs galite matyti rutulio formos pūsleles su sferiniais taškeliais pakraštyje besiliejančias iš ląstelės. Jūs matote, kad egzosomose tai atrodo ne taip aiškiai, bet kur kas aiškiau šitoje nuotraukoje.

Taip atrodo dėl to, kad kai nukerpamos plonytės audinio dalys tam, kad būtų galima padaryti šias skaidres, naudojamas mikrotomas. Jis yra lyg kokia vibruojanti skustuvo geležtė ir dėl to nukirpti plonytę audinio dalį labai sudėtinga, kartais audinys sunkiai matomas, kartais tyrėjas neįgudęs, dėl to ne visada gaunamas idealus pjūvis.

Kalbant apie Covid-19 pjūvį, aš nesu matęs geresnio pjūvio, jis visiškai idealus. Pjūvis kairėje truputį tankesnis bei neatrodo toks aiškus, tačiau, iš esmės, abiejose nuotraukose jūs matote lygiai tą patį. Aš norėčiau pažvelgti į šių dviejų pjūvių palyginimą, kai mes juos matome užkrėstoje ląstelėje.

Kairės pusės apačioje yra Covid-19 ląstelė, joje jūs matote tariamą viruso dalelę ir vėlgi jūs matote apskritą formą, ten pat matosi sferiniai agregatai. Dabar pažiūrėkite į nuotrauką dešinės pusės viršuje. Ji mažiau išdidinta. Čia yra nervinė ląstelė vadinama MVE. Ten parodytos egzosomos, jūs matote apskritą struktūrą pripildytą sferinėmis dalelėmis.

Taigi tai vėlgi visiškai tas pats, tas pats dydis, abu yra apie 500 nanometrų skersmens. Kad būtų aiškiau yra parodytas mastelis. Taigi dabar galime lyginti dvi viruso ir egzosomos, ląstelės išorėje bei viruso ir MBE ląstelės viduje, fotografijų serijas darytas elektronų mikroskopu. Jūs matote, jog jos atrodo identiškos.

Taigi, pažiūrėkime į jų fizinius parametrus ir tęskime palyginimą. Jau esu minėjęs, kad jie yra panašaus dydžio tuo metu, kai yra ląstelėje ir tada, kai yra už ląstelės ribų. Aš atidžiai apžiūrėjau fotografijas ir pastebėjau, kad abiejose dydžiai šiek tiek kinta, taigi skaičiai kuriuos dabar matote lentelėje nėra patys tiksliausi, tačiau kiekvienu atveju jie, iš esmės, atitinka jų dydžio diapazoną.

Dabar kalba eis apie patį esminį dalyką. Esu minėjęs spynos ir rakto mechanizmą. Covid-19 viruso aprašyme mokslininkai rašo viruso paviršiuje atradę ACE-2 receptorių. Jis yra angiotenziną keičiantis enzimas. Enzimas gyvena mūsų kūnuose ir viena jo paskirčių kartu su inkstais reguliuoti kraujo spaudimą (yra tokių vaistų skiriamų kraujo spaudimui reguliuoti kurie slopina šį enzimą).

Covid- 19 viruso aprašyme rašoma, jog per šį receptorių virusas įsiveržia į ląsteles. Aš esu suradęs dokumentą, kuriame sakoma, kad yra nustatytos egzosomos išsiskiriančios iš mūsų kūnų taip pat naudojančios ACE-2 receptorių kaip spynos ir rakto mechanizmą tam, kad surastų ieškomas (tikslines) ląsteles.

Taigi, egzosomos ir Covid-19 savo paviršiuje turi lygiai tą patį receptorių ieškantį lygiai tokių pačių ląstelių.

Tiek egzosomos tiek Covid-19 savyje talpina genetinę medžiagą ir abu turi RNR formą. Ne DNR, o tiktai RNR. Šios abi struktūros randamos plaučių skysčiuose. Plaučių vėžio teste, apie kurį kalbėjau anksčiau, taip pat randamos egzosomos plaučių skystyje ir plaučių skystyje taip pat randamas Covid-19.

Akivaizdu, kad kuo toliau mes lyginame tuo labiau įsitikiname, jog egzosomos ir Covid-19 bet kuriuo aspektu yra vienas ir tas pats. Straipsniuose apie virusologiją taip pat rašoma, jog egzosomos ir virusai, tikėtina, yra vienas ir tas pats. Pristatau jums medicinos mokslų daktarą James Hildreth, plačiai žinomą tyrinėtoją virusologijos ir ŽIV tyrimų srityse.

Šiuo metu jis yra Meharry medicinos koledžo prezidentas ir vadovas. Taip pat jis buvo John Hopkins universiteto profesorius. Kartu su dviem kolegomis jis parašė straipsnį, kurį aš ketinu pacituoti. „Virusas ir egzosomos yra lygiai tas pats visomis prasmėmis”.

Tai tiesiog puikus patvirtinimas to apie ką aš pats maniau ir aš buvau pritrenktas kai perskaičiau šį straipsnį todėl, kad tai buvo vienas paskutiniųjų dokumentų į kuriuos atkreipiau dėmesį bei suradau šį patvirtinimą tada, kai aš jau buvau padaręs tą pačią išvadą. Tai tikrai labai padėjo patvirtinti mano nuomonę.

Kas mumyse sukelia egzosomų išsiliejimą į apytaką?

Pasirodo, jog beveik bet kokia žala kūnui sukeltų bei paskatintų šį procesą. Aš suradau keletą dokumentų, kurie nagrinėja šią temą. Juose kalbama apie nuodingas medžiagas. Vieni dokumentai nurodo nuodingas medžiagas iš aplinkos, tai yra sunkiuosius metalus, tokius kaip arsenas, nuodingas organines chemines medžiagas, kiti nurodo nuodingas bakterines medžiagas.

Egzosomos vaidina neabejotiną vaidmenį pranešdamos ląstelėms apie nuodingas medžiagas, kurios jas žaloja, o visai galimas daiktas, kad egzosomos tas nuodingas medžiagas šalina iš ląstelių. Itin įdomu tai, kad psichologinis stresas, įskaitant baimę, kurią žmonės šiuo metu visame pasaulyje labai stipriai patiria, taip pat sukelia egzosomų išsiskyrimą.

Dabar aišku, kad dėl to gali būti klaidingi teigiami Covid-19 testų rezultatai. Egzosomų išskyrimą sukelia vėžys, plaučių vėžys kaip minėjau anksčiau, jonizuojanti radiacija, užkratas ar sužalojimas, faktiškai bet kokia imuninė reakcija, ar tai būtų sužalojimas ar užkratas ar kokia kita liga, astma.

Daugelyje dokumentų skelbiama, kad egzosomų išsiskyrimą sukelia ligos, tačiau nesako konkrečiai, tuo leidžiama suprasti, jog praktiškai bet kuri liga gali sukelti ir paskatinti šį procesą. Aš labai norėjau surasti įrodymų, jog EMF (elektromagnetiniai dažniai) sukelia egzosomų išsiskyrimą, deja neradau.

Vis tik noriu pasakyti visiems, kurie dirba šioje tyrimų srityje apie egzosomas, jog, jeigu jūs įsigilintumėte į šią problemą – ar mikrobangų radiacija, tokia kaip 5G, sukelia egzosomų išsiskyrimą, tai būtų nepaprastai puikus indėlis į minėtą tyrimą.

Dabar norėčiau pakalbėti apie tai, kas rašoma dar viename dokumente dėl to, kad tai padėtų šias dvi idėjas apie egzosomas ir virusus apjungti į vieną, nes, iš tiesų, tai yra vienas ir tas pats.

Šis dokumentas iš Kinijos, jis buvo paskelbtas „New England” medicinos žurnale. Straipsnio autoriai naudojo šiek tiek kitokį protokolą vis tik, iš esmės, labai panašų. Jie vėlgi naudojo tą patį būdą plaučių skysčiui išgauti, tada išsuko jį centrifugoje ir paėmė tik skystį, taigi bet kokios ląstelės, plaučių ląstelės ar bakterinės ląstelės kurios galėjo būti skystyje būtų strigę gumulėlyje testo vamzdelio apačioje.

Taigi, jie paėmė skystį iš paviršiaus, darydami prielaidą, jog jeigu ten buvo virusinės dalelės tai jos ir buvo tame skystyje. Vis tik, jie net nebandė išgryninti viruso iš to skysčio. Vietoje to jie sumaišė jį su ląstelėmis išgautomis iš žmogaus, kuriam buvo atlikta plaučių vėžio operacija ir jie inkubavo jį kartu su plaučių vėžio ląstelėmis.

Atsimenat, anksčiau sakiau ir parodžiau eksperimentinį įrodymą, kad plaučių vėžio ląstelės išskiria egzosomas? Kai jie po skysčio su plaučių vėžio ląstelėmis inkubavimo išgrynino daleles ir ištyrė jas mikroskopu… hmm… ar jie ieškojo virusinių dalelių ar egzosomų??

Pažvelkite į du vaizdus viršuje, viename jų yra tariama virusinė dalelė aprašoma minimame straipsnyje, o kitame – egzosoma. Ar matote kokį nors skirtumą?

O čia yra kita skaidrė parodanti egzosomų funkcijas nes egzosomos gali šalinti toksinus.

Dešinės pusės viršuje matote žalia spalva pažymėtas ląsteles kurios yra bakterijos. Tarp kitko, visi elektroninio mikrografo atvaizdai būna tik juodai balti, o jeigu jūs matote spalvotą atvaizdą tai jis buvo nuspalvintas jau po to kai buvo padarytas atvaizdas. Tai buvo padaryta tam, kad jūs geriau atpažintumėte kas yra kas.

Manau, kad tai labai teigiamas požiūris ir ši skaidrė labai skiriasi nuo tų kurias matėte, čia yra kompiuterinė grafika atlikta profesionalo. Violetinės dalelės vaizduoja bakterijos paleistus toksinus ir, jeigu jiems būtų leista prisiliesti prie ląstelės membranos jie ten išgręžtų mažutes skylutes, tada išbėgtų ląstelių turinys ir jos žūtų.

Dabar apie tai kas vyksta iš tikrųjų. Ląstelė išskiria geltonai pažymėtas egzosomas, kai tik pajaučia, kad toksinai yra arti jos ir kaip matote egzosomos išlenda iš ląstelės centrinės dalies. Matosi kaip jos tiesiog praryja mažytes toksinų daleles.

Darydami šį eksperimentą mokslininkai sumaišė ląsteles su bakterijomis ir pastebėjo, kad jeigu ląstelės išskiria egzosomas, kurios praryja toksinus tai ląstelės išgyvena, o jeigu ląstelės sumaišytos su bakterijomis egzosomų neišskiria – jos žūva. Tas mums sako, kad egzosomos padeda mums išvalyti toksinus iš mūsų kūnų nepažeisdamos mūsų audinių, o tai yra nepaprastai svarbi funkcija.

[Čia yra ta video dalis kurioje kalbama apie hidroksichlorokviną ir vitaminą C. Jos aš neverčiau.]

Dabar norėčiau viską apibendrinti apie ką jums kalbėjau bei išreikšti savo nuomonę apie tai, ką manau iš tikrųjų vykstant.

Visų pirma, sergančiųjų ir mirštančiųjų skaičius tikrai neatitinka pandeminio lygio, šie skaičiai daug mažesni nei tie kurie registruojami eilinio gripo sezono metu.

Šiaip ar taip aišku, kad kažkiek žmonių suserga. Mano manymu ligos priežastis turėtų būti kažkoks kenkimas kūnui, kas daro žalą; dėl to organizmas reaguoja gamindamas egzosomas. Kai žmonės testuojami tariamam virusui nustatyti, iš tikrųjų, testai rodo egzosomas, kas parodo, kad organizmuose vyksta kažkoks nesveikas procesas. Aš kalbėjau kas yra egzosomų išskyrimo priežastis ir manau, jog tai yra ligos priežastis.

Manau, tikėtina, kad ligą iššaukia toksinai. Be jokios abejonės yra daugybė atvejų kai pneumoniją ir panašias ligas sukelia nuodingų medžiagų įkvėpimas, taip pat tai gali būti stresas ir baimė, tai gali atrodyti kaip įprastas gripas ar pneumonija, ar net stiprus persišaldymas ir neturi reikšmės kas tą sukelia, vis tiek tai yra ta pati priežastis. Galiausiai pneumoniją ar panašias ligas gali iššaukti elektromagnetinė radiacija.

Žinome kaip plačiai buvo ir yra diegiama 5G infrastruktūra. Neabejotinai, yra įrodymų, kad 5G turi neigiamą poveikį sveikatai, įskaitant daromą žalą žmogaus DNR. Tie įrodymai pateikiami Los Alamos Nacionalinės Laboratorijos (JAV). Tas buvo nustatyta, kai jie tyrė viso kūno nuskaitymo aparatų, naudojamų oro uostuose, bei jų skleidžiamas mikrobangas ir radiaciją.

Manau, labai tikėtina, jog ne tik toksinis poveikis sukelia šią ligą, tačiau gali būti skirtingos priežastys skirtingose vietose, o galbūt net toje pačioje vietoje tarp skirtingų žmonių, tai nebūtinai bus vienos rūšies ligos priežastis, tačiau tai sukelia daugybę panašių viršutinių kvėpavimo takų simptomų ir tie simptomai nėra labai būdingi.

Visos šios ligos, tokių galėčiau išvardinti bent 20 skirtingų, iššauks kosulį, galimą kvėpavimo sutrikimą, karščiavimą ir slopins baltųjų kraujo kūnelių gamybą.

Taigi čia galėtų būti keletas skirtingų ligos priežasčių, tačiau aš visiškai nematau jokių įtikinamų įrodymų, jog tai būtų koks nors virusas, ir jūs, be abejo, matote, kad egzosomų ir virusų neįmanoma atskirti-jie yra tas pats.

Leiskite pakartoti. Tiesiog būna kažkas, kas pakenkia organizmui arba esate paveiktas toksinų, tas sukelia ligą, o tai sužadina jūsų ląsteles veikti bei išskirti egzosomas, kadangi jos pasiųs labai svarbų signalą jūsų organizmui kaip veikti šioje situacijoje, tuo pačiu egzosomos sugers toksinus lyg kempinė bei suvalgys juos tam, kad toksinai būtų saugiai pašalinti iš jūsų kūno ir jūs pasveiktumėte.

Noriu pasakyti, kad Covid-19, iš tiesų, yra egzosomos, o ne virusas, kuris įsibrauna į jūsų kūną iš išorės. Jis yra jūsų kūno viduje tam, kad jums padėtų ir tai yra tik reakcija į tikrąją ligos priežastį.

Video vertimo pabaiga.

Nuo vertėjo:

Čia įdėsiu nuorodą į mano rašytą straipsnį apie nebūtą virusą. Tiesiog todėl, kad tai susiję. https://infa.lt/43792/apie-covid-19/

Akivaizdu, jog tai kas rašoma čia ir kas skelbiama oficialiai, skiriasi kaip diena ir naktis. Tad, jeigu yra dvi viena kitai prieštaraujančios versijos itin svarbiu visuomenei klausimu, (visos planetos mastu) kodėl niekur nėra diskusijos šiuo klausimu? Užuot sėdę ir diskutavę su kitos nuomonės reiškėjais tam, kad žmonės paklausytų bei atsirinktų kas prie ko, mūsų gelbėtojai juos apšaukia netikrų naujienų platintojais ir pavojingais visuomenei!

Beje, kitokia nei jų pačių nuomonė jau be gailesčio cenzūruojama. Jeigu jie nenori, kad kitokią nuomonę sužinotų žmonės, klausimas ko jie bijo? Ko jie bijo, jeigu jie tokie užtikrinti savo teisumu?

P.S. Prašau dalinkitės šiuo straipsniu, nes kažko bent kiek panašaus tikrai jokia MIP niekada neskelbs, o jeigu nesidalinsite jūs, daugiau nebebus kam dalintis ir tie, kurie, galbūt, nori sužinoti kitokią nuomonę šiuo klausimu tiesiog neturės galimybės ją kada nors sužinoti.

Dalinkitės soc. tinkluose, MIP straipsnių komentaruose, galų gale, parodykite tai draugams, kaimynams, kolegoms, pažįstamiems ir lai jie daro su ta informacija ką tik nori, jie patys laisvi spręsti. Jums juk nereikia nieko versti iš kitų kalbų, nereikia rašyti straipsnių, bent jau pasidalinkite, labai prašau. Ačiū.

Algirdas (redakcijai vertimo autorius žinomas)

Atsakomybės apribojimas:

infa.lt redakcija neprisiima atsakomybės už vaizdo publikacijos vertime išdėstytos medžiagos ir medžiagos autoriaus teiginių bei jo nuomonės patikimumą. Redakcija nesiūlo ir nerekomenduoja remtis šia medžiaga modeliuojant savo elgesį COVID-19 epidemijos atžvilgiu. Visa medžiaga pateikiama susipažinimo tikslais tam, jog egzistuoja ir kitas požiūris į šią situaciją ir pačią infekciją bei kita versija apie tai, kas iš tiesų yra COVID-19 ir kas vyksta mūsų organizmuose. Gali būti, jog diskusijos paskatins papildomus tyrimus, kurie pateiks papildomus ar net, galimai, kitokius, nei buvo pateikti iki šiol, rezultatus.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 3 879

Žymos:

Atsiliepimų 7

  1. regina    -  2020-05-05, 16:41

    Bet jeigu kovojama su egzosomonis, o ne su koronavirusu, reiškia mūsų sveikatos sistema bando nužudyti mūsų organizmo gynybinę sistemą? Tai tiesiog košmaras….

    Atsakyti į šį komentarą
    • Algirdas    -  2020-05-05, 18:05

      O kada nebandė? Imkit bet kurią, taip vadinamą, ligą, „gydytojai” visada kariauja su simptomais kas yra tik organizmo gynybinė reakcija į negalavimą. Jie daro viską, kad tik sutrukdytų organizmui pasveikti, tuo atveju kai reikia tik netrukdyti. Tuo metu kai kūnas pats šalina nuodus, „gydytojai” mus šeria nuodais. Genialu. Dr. Kaufman sako, kad nėra virusų, o aš sakau, kad nėra ne tik virusų, bet ir ligų. Nei vienos. Visiškai. Yra tik mūsų kūnų teršimas.

      Atsakyti į šį komentarą
      • Anonimas    -  2020-05-20, 15:06

        Algirdai esi apsiskaites ir protingai mastantis ir suprantantis,jog tabletės vienareikšmiškai nuodijair žaloja žmogaus organizmą

        Atsakyti į šį komentarą
  2. Port    -  2020-05-05, 16:44

    absoliučiai stebuklingi dalykai. Neįsivaizduojamai neįtikėtini, bet kadangi iki šiol nepašalinti iš youtube, tai galima manyti jog tai yra tiesa. Va čia tai bent

    Atsakyti į šį komentarą
  3. As    -  2020-05-05, 22:25

    Nepasitikėdamas gydytojais, pasinaudodamas įvairiomis atseit sąmokslo teorijomis net du kartus ištraukiau save iš mirties nagų (paskutinį kartą prieš penkis metus gydytojai aiškino, jog man liko gyventi dvi savaitės).

    Atsakyti į šį komentarą
  4. ass    -  2021-01-01, 23:45

    totalus apsisaukelio kliedesys

    Atsakyti į šį komentarą
    • anoniminis    -  2021-01-02, 13:15

      Panašu, kad supainiojai infą siu delfiu, komentuok konstruktyviai apkiautėli su subinės nicku. Kalbėk konkrečiai, parodyk kad supranti apie ką kalbi.

      Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...
    „Karas” tarp Izraelio ir Irano užsibaigė „netikėtai”, kaip ir prasidėjęs

„Karas” tarp Izraelio ir Irano užsibaigė „netikėtai”, kaip ir prasidėjęs

1 atsiliepimas Skaityti visą įrašą
    Gintaras Furmanavičius. Žirgų ar prezidentinių rinkimų lenktynės?

Gintaras Furmanavičius. Žirgų ar prezidentinių rinkimų lenktynės?

1 atsiliepimas Skaityti visą įrašą
    Jolanta Blažytė. Kūrėjai

Jolanta Blažytė. Kūrėjai

atsiliepimų 4 Skaityti visą įrašą
    Gintaras Furmanavičius. Nuo nieko nepriklausomi Lietuvos biudžeto „vartotojai”

Gintaras Furmanavičius. Nuo nieko nepriklausomi Lietuvos biudžeto „vartotojai”

atsiliepimų 3 Skaityti visą įrašą
    Linas Karpavičius. Apie gamtos pabudimo ir metų užbaigtuvių šventes

Linas Karpavičius. Apie gamtos pabudimo ir metų užbaigtuvių šventes

atsiliepimų 2 Skaityti visą įrašą
    „Areštuokite mane”: Džoana Rouling metė iššūkį policijai dėl naujojo neapykantos nusikaltimų įstatymo

„Areštuokite mane”: Džoana Rouling metė iššūkį policijai dėl naujojo neapykantos nusikaltimų įstatymo

atsiliepimų 5 Skaityti visą įrašą
    Gintaras Furmanavičius. Stambulo konvencija ir nuomonės formuotojai

Gintaras Furmanavičius. Stambulo konvencija ir nuomonės formuotojai

atsiliepimų 3 Skaityti visą įrašą
    Valdas Vižinis. Kai bandai apmąstyti išties svarbius dalykus

Valdas Vižinis. Kai bandai apmąstyti išties svarbius dalykus

atsiliepimų 4 Skaityti visą įrašą
    Herkus Baranauskas-Deltuvis. Mokiniai

Herkus Baranauskas-Deltuvis. Mokiniai

atsiliepimų 6 Skaityti visą įrašą
    Jolanta Blažytė. Skylė juoda, cirkai – margi

Jolanta Blažytė. Skylė juoda, cirkai – margi

atsiliepimų 13 Skaityti visą įrašą
    Jolanta Blažytė. Velykos artėja. O išsilaisvinimas?

Jolanta Blažytė. Velykos artėja. O išsilaisvinimas?

atsiliepimų 5 Skaityti visą įrašą
    Gintaras Furmanavičius. Kiek ilgai mes liksime pasyviais šio ketvirtus metus vykstančio cirko stebėtojais?

Gintaras Furmanavičius. Kiek ilgai mes liksime pasyviais šio ketvirtus metus vykstančio cirko stebėtojais?

atsiliepimų 7 Skaityti visą įrašą
    Ar nereikėtų opozicijos kandidatams mesti burtų, katras iš jų vienas liks prezidento rinkimuose?

Ar nereikėtų opozicijos kandidatams mesti burtų, katras iš jų vienas liks prezidento rinkimuose?

atsiliepimų 20 Skaityti visą įrašą

Ryžtingą, intelekto nesudarkytą komsorgo veidą...Partija skazala nado- komsomol otvetil-jestj....

Čia ne solidarumo įmoka o bauda kad nepriimi nepageidaujamo asmens. Toks dalykas demokratija net nekvepia...

Ką reiškia SSRS? Redaktoriaus?...

Landsbergistai bijo KGB bendradarbių sąrašo paviešinimo, tačiau tai tik laiko klausimas. Smarkiai sumažėjus landsbergistų skaičiui...

Ir tai jie atitempė į seimą Šakalienę....

Tuo, kad Rusija turėtų pinigų karui pasirūpino ne kas kitas, bet Bidenas ir Amerikos demokratai....