infa.lt

Gripas virš gegutės lizdo

15 balandžio
09:11 2020

Ką pamatysime galų gale išėję iš savo užrakintos Velykų kapavietės?

Per metus [Žemėje] įvyksta apie 40 milijardų peršalimų, dažniausiai lengvų ir savaiminių, teigiama Dr. Paul Clayton paskelbtame straipsnyje.

Daugumą iš jų sukelia koronavirusai ir rinovirusai; kitaip tariant, žmonės visą laiką užsikrečia koronaviruso štamais (1–3), o šių virusų srautai nuolat skalauja visą pasaulį.

Rimtesnis yra gripas, kurį sukelia A ir B tipų gripo virusai.

Tai vidutiniškai per metus nužudo 500 000 žmonių (4), blogu atveju – milijoną (Honkongo gripas 1968), ir net 100 milijonų – labai blogu atveju (Ispanijos gripas 1918 m.).

Paprastai gripas būna lydimas galvos skausmo, nuovargio ir skausmų, dažnai stiprių; ir tiems, kas miršta – dažniausiai vyresnio amžiaus žmonėms, sergantiems kita pagrindine liga ir nutukusiems (5) – tai iššaukia pneumoniją ir galiausiai citokinų audrą. Skamba pažįstamai?

Tačiau Covid-19 yra kur kas pavojingesnis. Ar tikrai taip? Jo nužudymo procentas visuomenėje, tikriausiai, yra mažesnis nei 1%.

„Diamond Princess“, palyginti griežtai kontroliuojamą nesavanorišką eksperimentą, sudarė 3700 pagrindinai pagyvenusių žmonių, iš kurių 700 davė teigiamą testų rezultatą, o 7 mirė.

Ligoninėse pacientų mirštamumas yra didesnis, o ITU – dar didesnis, tačiau čia matome žymų pasirinkties grupės nuokrypį [į vieną pusę pagal amžių – infa.lt] ir šios situacijos neatspindi to, kas vyksta plačiojoje žmonių populiacijoje.

Iš Kinijos, Vokietijos ir Islandijos gauti duomenys rodo, kad iki pusės užsikrėtusiųjų Covid-19 visai nedemonstruoja simptomų (6), o 85–90% tų, kuriems simptomai pasireiškia, pasveiksta savaime.

Atrodo, jog pagrindinė problema yra ne tiek viruso virulentiškumas, kiek labai greitas jo perdavimas, sukuriantis šuolius, užliejančius mūsų tretinę ir ketvirtinę sveikatos priežiūros sistemas.

Jei C-19 yra biologinis ginklas, jis nėra efektyvus. Jei bandote žudyti, laikykitės C4 – nebent norėtumėte ne nužudyti žmones, bet pakeisti jų elgesį ir mąstymą.

Reikia pripažinti, kad kiekviena mirtis nuo Covid-19 yra tragedija; bet taip pat reikia paklausti, kodėl „Covid-19“ turi tokį gerą PR?

Žiniasklaida pernelyg dramatizuoja Covid-19 (aš taip pat kurį laiką jaudinausi), tačiau ji visada buvo greitosios medicinos pagalbos sekiotoja ir šiuo atveju tik pakluso savo šeimininkams, kurie nėra iš tų, kad leistų krizei švaistytis be naudos sau…

Aš įtariu, jog kai mes mirksėdami nuo ryškios šviesos išeisime į epochą, seksiančią po Covid-19, pamatysime, kad mums buvo parengtas priėmimas, numatantis masinį stebėjimą, nuolatinį mūsų kontaktų sekimą ir smukusį pragyvenimo lygį.

Mūsų visuomenę valdantys sociopatai ir sukčiai paaiškins, kad visa tai yra daroma mūsų pačių labui, pasukant atgal į neofeodalinę epochą.

Ir jų vaidmuo, greitinant finansinį krachą ir chirurginį mūsų laisvių pašalinimą, pasitrauks į antrą planą.

Iki prisikėlimo.

NUORODOS (iš Dr. Paul Clayton straipsnio)

1. Gwaltney JM jaunesnysis. In: Mandell GL, Bennett JE, Dolin R, red. Infekcinių ligų principai ir praktika: 1 tomas 4-asis leidimas. Londonas, JK: Churchill Livingstone; 1995: 561-566.

2. Durand M, Joseph M. Viršutinių kvėpavimo takų infekcijos. In: Braunwald E, Fauci AS, Kasper DL ir kt., Red. Harisono vidaus ligų principai. 15-asis leidimas Niujorkas, NY: McGraw-Hill; 2001: 187–193.

3. Mandalas BK.Infekcinės ligos. 6. Ed, „Blackwell Publishing“, 2004: 40–41,48–49

4. Pasaulio sveikatos organizacija. Gripas (sezoninis) – faktų lapas Nr. 211. 2014. www.who.int/mediacentre/factsheets/fs211/en/.

5. „King LY, Ruby PC“, „Wai SL“, „Hak MC, Thuan KL, Kwok QT, Tai HC, Lam TH, Peiris JSM, Chit MP, Wong CM“. Nutukimas ir su gripu susijęs mirštamumas: pagyvenusių žmonių grupės duomenys Honkonge. Prev Med (2013) 56 (2): 118–123

6. https://www.covid.is/data

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Taikliai.aciu....

Briuselio politikos veidmainystė akivaizdi....

Melas ir dezinformacija buvo tada, kai mums buvo bandoma įteigti, kad vakcinos apsaugo nuo ligos...

Teisę kontroliuoti turės lygiai tiek, kiek ir balsuoti. Bet pareikš savo nepasitenkinimą kuriuo nors valdžios...

jau pasimate daugumai,kur veda ta "Vakaru ideologija"!? Idomu tik,ar besugebesime ta mesla nusiplauti ir kiek...

BRICS padarys savo darbą...

Del

tolesnio vogimo,o ne pagalbos! Saliai reikia taikos,o ne tolesnio susinaikinimo!...