infa.lt

Britanijos premjeras išleistas iš ligoninės. Tačiau į darbą artimiausiu metu grįžti nežada

13 balandžio
07:49 2020
Borisas Johnsonas

AFP

Didžiosios Britanijos ministras pirmininkas Borisas Johnsonas, kuriam diagnozuotas koronavirusas, išleistas iš Londono Šv. Tomo ligoninės ir toliau sveiks savo užmiesčio rezidencijose, praneša BBC

Downing-street pranešime apie Johnsono sveikatą sakoma: „Remdamasis savo medicinos komandos patarimais, ministras pirmininkas negrįš iš karto į darbą. Jis norėtų padėkoti visam Šv. Tomo ligoninės personalui už tą puikią pagalbą, kuri jam buvo suteikta.”

Johnsonas anksčiau sakė, kad yra skolingas už savo gyvybę Didžiosios Britanijos nacionalinės sveikatos sistemos darbuotojams. Ketvirtadienį 55-erių Johnsonas buvo paleistas iš intensyviosios terapijos skyriaus, kuriame praleido tris dienas.

Šeštadienį Didžiosios Britanijos vidaus reikalų sekretorė Priti Patel vyriausybės kasdienėje spaudos konferencijoje paskelbė, kad premjerui „reikia vietos ir laiko pailsėti, atgauti jėgas ir pasveikti“.

Anot BBC politinio korespondento Beno Wrighto, premjero kabinetas nenori prognozuoti, kada Johnsonas vėl pasirodys savo biure Downing gatvėje. „Negalime kalbėti apie jo grįžimą į darbą nedelsiant“, – pažymi korespondentas.

„Tikimasi, kad per artimiausias kelias savaites ministras pirmininkas ilsėsis ir sveiks, o užsienio reikalų ministras Dominicas Raabas ir toliau vykdys jo pareigas“, – sakė Benas Wrightas.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 54

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Iš tiesų, paskaičius galima taip pamanyti. Kita vertus, greta yra Kuolio tekstas apie tai, kas...

Manau, kad Vaitkaus komanda šitokiu būdu patys sau kuriasi piarą? Klounai...

nacistui putinui.......

Hm

Maskvoje sutelkta daugiausiai oro gynybos, bet yra daug visiškai nesaugomų ir vertingų taikinių, tai ten...

ble su sibiru kariaus xoxlai kuria vis kuria o iki maskvos nedatraukia...

Vakarų debilai valdžioje pasapnavo, kad gali nugalėti Rusiją, atsibudę pamąstė savo debiliškomis smegenimis, kad gerai...