infa.lt

R. Karbauskis: „D. Grybauskaitė negali pasigirti sėkmingais sprendimais žmonių naudai 2008 – 2009 m. krizės metu, o moralizuoja ir žemina ministrą A. Verygą”

24 kovo
13:42 2020
Ramūnas Karbauskis

Seimo kanceliarijos archyvo nuotr.

Ramūnas Karbauskis savo socialinio tinklo paskyroje palaikė Lietuvos sveikatos ministrą Aurelijų Verygą, apie kurį ne visai etiškai išsireiškė buvusi prezidentė Dalia Grybauskaitė, pavadinusi ministrą „gyvūnu, kuris tik moka prieštarauti, neigti, neleisti ir neduoti (15min)“.

R. Karbauskis pagyrė ministro atsakymą ir pateikė savo versiją, kaip pasakytų jis pats:

„Labai tiksliai, bet labai švelniai Aurelijus Veryga įvertino Dalios Grybauskaitės pasisakymus. Aš pasakyčiau stipriau – Dalia Grybauskaitė negali pasigirti sėkmingais sprendimais Lietuvos žmonių naudai 2008 – 2009 metų krizės laikotarpiu, o moralizuoja ir žemina ministrą Aurelijų Verygą, kuris savo pozicijoje daro viską, kas įmanoma apsaugant žmonių sveikatą”.

„Valstiečių” lyderis konstatavo:

„Visa kritika jo atžvilgiu bliūkšta, lyginant su situacija Prancūzijoje, Šveicarijoje, Vokietijoje ir daugelyje labai turtingų Vakarų Europos šalių. Jei valdžia praėjusiais metais būtų į valstybės rezervą nusipirkusi 1,8 milijoną respiratorių, tai tie patys kritikai būtų pasiūlę ministrui Aurelijui Verygai pasitikrinti psichinę sveikatą”.

Kada skaitai, kaip dabar Šveicarijoje medikai patys plauna asmens apsaugos priemones, tai supranti, jog mes tikrai nesame sunkioje situacijoje. Sprendimai, kuriuos priėmė mūsų valdžia, jau nebeleis papulti į tokią padėtį, nes į Lietuvą keliauja dideli kiekiai reikalingų priemonių, kurių poreikis paaiškėjo kovos su COVID-19 akivaizdoje.

Man labai liūdna, kad politikai ima žeminti žmones, kurie pasiaukodami dirba tam, kad mes visi būtume saugūs, o susirgę gautume būtiną pagalbą. Džiaugiuosi visuomenės reakcija, kuri, patirdama laikinus suvaržymus, rodo pasitikėjimą valdžia, dėkingumą medikams, policininkams, kariams ir visiems, kurie aukojasi, kad ši krizė kuo greičiau baigtųsi.

Lenkiuosi prieš juos visus ir jus, kurie laikotės rekomendacijų. Ypatingai dėkoju Aurelijui Verygai. Jūsų visų bendrų pastangų dėka mes nugalėsime ir grįšime į savo darbus, mokyklas, darželius, į normalų, įprastą gyvenimą. Prašau visų, laikykimės tvarkos, kurią nustatė valdžia, pasistenkime išbūti namuose būtiną laiką, kad atšilus orams galėtume išeiti į gamtą, pasidžiaugti pavasariu. Būkite sveiki!

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 238

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. nuomonė    -  2020-03-24, 14:29

    o tu karbauski kuo gali pasigirti?pervesk žmonėms milijoną kitą kurių gavai iš Es …gal tada kiek galėtum,o dabar????? ašaros ir melas ir draskymas akių

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Kas sugeba - daro. Kas nesugeba - vadovauja. Kas nesugeba vadovauti - moko....

Kryti i bedugne - sustabdyti neimanoma!...

salys mandagiai ju taip ir nepasiunte?...

ir reikejo daryti,kada valdei!...

LB

dėl tavęs šiek tiek pamažinsim....