infa.lt

Ugninės Beždžionės 2016-ųjų metų finansinis horoskopas

23 lapkričio
01:06 2015
Ugninė Beždžionė

foto: Tri Edge-1836

2016-ųjų globėja, Ugninė Beždžionė daugeliui padovanos finansinės padėties pagerėjimą, o kadangi ji nėra mėgėja persitempti, tai galima daryti prielaidą, jog pinigai mums teks pakankamai lengvai. Pagrindinės įplaukos ateis pas mus periodu nuo kovo iki pirmojo rugpjūčio ketvirčio. Būtent per šį pusmetį atsiras galimybė padauginti jau turimus kapitalus ir pradėti projektus, kurie ims atnešti stabilias pajamas.

Svarbų vaidmenį ateinančiais metais suvaidins dalykiniai ryšiai su užsienio partneriais ir investuotojais. Taipogi, prie viso to galima laukti kūrybinių profesijų žmonių atlyginimų didėjimo ir pelno didėjimo tiems verslininkams, kurių darbas turi kažkokį ryšį su grožio, išskirtinių pasilinksminimų ir prekyba augalais, sfera.

Neliks pamiršti ir mokslininkai, užsiimantys taip vadinamais „paribių mokslais“. Tačiau, tuo pačiu, toli gražu ne visi sieks pajamų didėjimo. Gali padidėti skaičius žmonių, kurie bevelys gyventi savo malonumui, neteikdami pirmenybės pinigų „kalimui“, o taip pat tų, kurie gyvena aplinkinių sąskaita. Apie tai, kaip 2016-aisiais susiklostys Zodiako panteono finansiniai reikalai , skaitykite mūsų horoskope. Norėtųsi priminti, kad „švariais“ ženklais laikomi žmonės, gimę nuo 1 iki 18 skaičių, o likusiems daro įtaką prieš tai buvęs ar einantis po to ženklas – kaip asmens charakteristikoje, taip ir astrologiniuose pranašavimuose. Ir tai reikia turėti omenyje.

Avinas (Kovo 21 – balandžio 20)

Avino finansinė situacija 2016 metais priklausys nuo jo kantrumo ir toliaregiškumo. Jeigu jūs nenustosite dirbęs ties tuo projektu kuris dabar yra jūsų prioritete, tai jūsų pajamos jau pavasario viduryje ženkliai padidės. Prieš jus atsivers naujos galimybės, kurios leis jums vystytis labiau sėkmingai ir gauti gerą pelną. Jeigu jūsų netenkina dabartiniai verslo partneriai, tai yra prasmės jau šiais metais paieškoti naujų kompanionų užsienyje. Su jais jūsų horizontai ženkliai išsiplės. Tarp kitko, sėkmingu sprendimu gali pasirodyti ir kvalifikacijos kėlimas – mokymasis išeis jums į naudą ir taip pat padės sutvirtinti jūsų materialią padėtį. Tačiau, jeigu jūs nuleisite rankas ir po kažkokios nesėkmės persijungsite iš esamo projekto į kažką naujo, tai jums teks pakankamai ilgam laikui atsisakyti įprasto gyvenimo būdo ir juntamai sumažinti jūsų kasdienes išlaidas.

Jautis (balandžio 21 – gegužės 20)

Jaučiams 2016 -ieji metai atneš stabilias ir aukštas pajamas. Greičiausiai, jūs padidinsite savo pelną verslo plėtros arba pakėlimo pareigose sąskaita. Pinigai gali ateiti pas jus ir per giminaičius, o taip pat per užsienio partnerius. Rentabiliomis pasirodys ir investicijos į užsienio kompanijas. Tiesa, rudens viduryje laukiamas verslo aktyvumo sumažėjimas, kas savo ruožtu atneš trumpalaikį pajamų sumažėjimą. Spalio mėnesį ir pirmąją lapkričio savaitę bus geriausia, jei planuosite atostogas – vis tiek jūs mažai ką galėsite pasiekti šiuo laiko periodu, todėl geriausia jį praleisti toli nuo šurmulio. Tai padės jums išsaugoti turimus aktyvus, ir išvengti neramumų. Be to, ateinančiais metais jums teks kažko mokytis. Didelė tikimybė, jog jūs įsisavinsite kažkokias naujas technologijas ar aiškinsitės su nauja įranga. Ir, kuo greičiau ir sėkmingiau jūs su tuo susitvarkysite, tuo daugiau turėsite galimybių pereiti į sekantį socialinių kopėčių laiptelį.

Dvyniai (gegužės 21 – birželio 21)

Ypatingos finansinės sėkmės 2016 metais pasieks tie Dvyniai, kurie kažkuo susiję su menu ar kažkokia kita kūrybine sritimi. Būtent pas juos reikalai ims gerėti ir atneš dideles pajamas. Tiesa, prie viso to pageidautina, kad jūsų administravimu užsiimtų kažkoks specialiai tam apmokytas žmogus – agentas ar vadybininkas. Tada jūs turėsite ir naujus projektus, ir perspektyvius kontraktus. Jeigu, gi, tokio pagalbininko jūs neturite, tai jums teks sutapatinti kūrybinę saviraišką su buhalterija ir užsakymų paieška, ir tuo pačiu sekti, kad išlaidos neviršytų pajamų. Jeigu jūs – nekūrybinės profesijos žmogus, tai pelną jums atneš jūsų sugebėjimas momentaliai prisitaikyti prie situacijos, keistis pagal aplinkybes ir susitarti su reikalingais bei svarbiais žmonėmis. Tačiau jums teks pastoviai atsisakyti realizuoti kažkokius savo pageidavimus ir nerentabilius malonumus. Tik pasvertas išlaidų reguliavimas suteiks jums galimybę pragyventi ateinančius metus be materialių problemų.

Vėžiui (birželio 22 – liepos 22)

Vėžiams 2016 -ieji metai atneš gerą pelną tik tuo atveju, jeigu jų banko sąskaitoje jau yra solidi pinigų suma. Turimas pas jus kapitalas padidės procentų dėka arba jūs apgalvotai investuosite jį į kažkokį labai rentabilų projektą. Jeigu gi, ankstesniais metais jūs nesugebėjote nieko atsidėti atsargai ir įprastai gyvenate „šia diena“, tai jums teks ieškotis papildomų pajamų šaltinių, kadangi jūsų dabartinių pajamų nebeužteks patenkinti kasdienėms reikmėms. Beje, kažkuriuo būdu jums padės giminaičiai. Be to, ateinančiais metais jūsų laukia nenumatytos ir pakankamai didelės išlaidos. Pirmoje eilėje jos bus susijusios su jūsų sveikata. Jums gali prireikti gydymo arba jūs tiesiog kažkuriuo metu nuspręsite rimtai užsiimti savo organizmu, todėl pradėsite leisti nemažus pinigus tyrimams ir jums reikalingiems medicininiams preparatams.

Liūtas (liepos 23 – rugpjūčio 22)

Liūtų 2016-aisias laukia pelningi ir įdomūs projektai. Greičiausiai, jums atsiras galimybė patenkinti savo ambicijas ir neblogai iš to uždirbti. Papildomos pajamos gali ateiti ir kartu su augimu karjeros srityje – naujos pareigos, kurias jums, tikėtina, teks užimti, teiks ir aukštą atlyginimą. Be to, pelną duos ir verslas, į kurį jūs šiuo metu tik investuojate lėšas, tačiau nieko negaunate mainais. Svarbiausia, įvesti jame tvarką. Taip pat sekančiais metais jūsų laukia ir stambūs pirkiniai. Tai gali būti ir nekilnojamas turtas, ir prabangus automobilis, ir buto apstatymo reikmenys. Tiesa, visa tai taps pasiekiamu tik tuo atveju, jei jūs nustosite švaistyti pinigus maloniems, tačiau nenaudingiems daiktams ir veiksmams. Taip kad, jei norite nusipirkti kažką vertingo, teks atsisakyti ir kažkokių malonumų.

Mergelė (rugpjūčio 23 – rugsėjo 22)

Mergelėms 2016 -aisiais, norint pasiekti stabilios finansinės padėties tereikės tik sekti pasirinkta 2014-ųjų pabaigoje kryptimi. Be svaraus pagrindo nekeiskite veiklos sferos ir vietos, o ieškokite galimybės išplėsti savo verslą arba tapti nepakeičiamu ten, kur jūs dabar dirbate. Tame jums padės draugiški santykiai su įtakingais žmonėmis – pasistenkite patikti vadovybei suderinkite naujus ryšius su tais, kas gali suteikti jums palaikymą. Jeigu jūs visgi planuojate keisti darbą, tai daryti tą geriausia po rugpjūčio 11. Be to, ateinančiais metais pelnas gali ateiti pas jus iš artimų giminaičių pusės – vyro (žmonos), tėvų ar vaikų. Būtent šios pajamos suteiks jums galimybę įgyti pakankamai stambius pirkinius arba pradėti remontą. Tarp kitko, jeigu jūs seniai rengiatės pirkti sodo sklypą, tai užsiimkite tuo Ugninės Beždžionės globos priedangoje – bus galimybė sėkmingai įsigyti derlingą žemę ir pastatyti joje namą.

Svarstyklės (rugsėjo 23 – spalio 22)

Svarstyklių 2016 -aisiais laukia naujas grandiozinis projektas, kuris atneš stabilias pajamas. Greičiausiai, jums bus pasiūlyta užsiimti kažkuo tokiu, kas ne tik pilnai jus įtrauks, tačiau ir suteiks galimybę gerai uždirbti. Jūsų finansinė padėtis sustiprės, o socialinis statusas taps žymiai aukštesnis. Tiesa, tam, kad tai gautumėte, jums teks atsisakyti nuo to, ką jūs turite šiuo metu, o taip pat užsiimti savišvieta – įsisavinti kažkokią papildomą profesiją arba kažkokias technologijas, su kuriomis jūs iki šiol dar nebuvote susidūrę. Be to, kažkokią naudą jums atneš operacijos su nekilnojamuoju turtu. Ir, nors jūs, greičiausiai, pradėsite jas nesiekdami praturtėjimo, o spaudžiant būtinybei, – jūs nepralošite. Svarbiausia, nešvaistykite gautų pinigų pramogoms, o investuokite į rentabilią įmonę ar savo asmenybės vystymąsi. Prie viso to, ateinančiais metais jūsų laukia keletas dovanų, kurios taip pat padės jums pakelti jūsų gerovės lygmenį.

Skorpionas (spalio 23 – lapkričio 21)

Skorpionams 2016-ieji taps daugiau, nei sėkmingais. Jeigu jūs užsiimate verslu, tai atsiras galimybė išeiti į naują ir, greičiausiai, tarptautinį lygmenį, o jeigu jūs seniai planavote savo verslo plėtrą, tai bus pakankamai progų jūsų sumanymų įgyvendinimui. Taip pat jūsų laukia ir perspektyvių partnerių atradimas, su kuriais jūs galėsite atidaryti dukterinę įmonę, ir net ne vieną. Be to, išnyks kažkoks, stabdantis jus faktorius, ir tai taip pat palankiai atsispindės jūsų finansinėje padėtyje. Jeigu jūs nesate verslo savininkas, o samdomas darbuotojas, jūsų laukia atlyginimo padidėjimas ir, galbūt, pakilimas pareigose. Tiesa, visa tai, greičiausiai, įvyks tik rudenį, todėl pirmųjų aštuonių mėnesių eigoje jums teks dirbti perspektyvos vardan. Pasistenkite nedaryti klaidų, nerodykite kaprizų, kai jums bus duodamos nepatogios jums užduotys, ir nekonfliktuokite su vadovybe.

Šaulys (lapkričio 22 ноября – gruodžio 21)

Šauliams 2016 -aisias metais gali kilti tam tikrų sunkumų. Didelė tikimybė, jog kažkokie teisiniai draudimai ar apribojimai negatyvia atsilieps jūsų profesinei veiklai ir, atitinkamai, pajamoms. Greičiausiai, jūs būsite priversti kuriam laikui sumažinti savo išlaidas ar atsisakyti kažkokių projektų. Tačiau, jei jūs greitai susikoncentruosite į situaciją, tai ne tik išsaugosite tai ką turite, tačiau ir padidinsite savo kapitalus. Tam jums teks ieškoti naujų dalykinių partnerių, gauti kažkokias specifines žinias ir įrodinėti aplinkiniams, kad su jumis galima turėti reikalų. Prie viso to, galbūt, jūs pasirinksite galimybę bendradarbiauti su žmonėmis iš kitų šalių. Papildomai, neatmestina, jog jūs aktyviai imsitės labdaros, ir net tik šaukiami širdies, bet ir dėl kažkokių komercinių motyvų. Ateinančiais metais jūsų laukia ir pagalba žmonių, kuriems jūs patys kažkada teikėte paramą.

Ožiaragis (gruodžio 22 – sausio 19)

Finansinė Ožiaragių padėtis 2016 -aisiais metais tiesiogiai priklausys nuo jų darbinio aktyvumo ir sugebėjimų įveikti kliūtis. Jeigu jūs neplauksite pasroviui, o imsitės kovoti su tuo, kas jums trukdo, jūsų profesinė veikla atneš jums stabilias pajamas ir perėjimą į naują karjeros lygmenį. Jeigu gi, jūs, dėl kažkokių priežasčių nuspręsite, kad visi barjerai „ištirps savaime“, tai labai greitai jums teks, arba susitaikyti su mažėjančiu pelnu, arba keisti darbą, o naujos vietos paieška gali užimti ne vieną mėnesį. Bet to, yra tikimybė, kad jums teks užsiimti giminaičių finansiniais reikalais – padėti jiems materialiai ar spręsti kažkokius ginčytinus paveldėjimo klausimus, tad besibaigiant ateinantiems metams jūs vargu ar sukaupsite stambų kapitalą. Beje, jeigu jūs, periodu nuo sausio iki rugpjūčio visgi sėkmingai atsikratysite nuo stabdančių jus faktorių, tai ruduo atneš jums daugkartinį jūsų pajamų padidėjimą.

Vandenis (sausio 20 – vasario 18)

Vandeniams 2016 metais piniginių įplaukų padidėjimą atneš kolektyvinė veikla. Tai gali būti ir bendra įmonė, organizuota kartu su senais verslo partneriais, ir projektai, kuriais jūs užsiimsite su savo kolegomis kaip bendraautoriai. Tačiau bet kuriuo atveju bendra veikla su suinteresuotais rezultatu žmonėmis suteiks galimybę žymiai padidinti jūsų pajamas. Jeigu jūs – meno žmogus, tai pinigai jus pasieks dėka jūsų kūrybinės savirealizacijos. Jūs galėsite juntamai padidinti savo gerovę, kadangi jums už jūsų veiklą bus pradėta mokėti kur kas daugiau, nei jūs gaunate dabar. Neatmestinas ir toks dalykas, jog apie jus ims kalbėti ne tik jūsų šalyje, bet ir užsienyje, ir tai suteiks jums galimybę brangiau parduoti savo darbo vaisius. Tarp kitko, minimu atveju nebus apsieita be sėkmingo bendradarbiavimo – jūsų laukia nauja kūrybinė sąjunga, kuri padės jums pakilti į visiškai naują lygmenį.

Žuvys (vasario 19 – kovo 20)

Žuvims 2016 -aisiais gali kilti kai kurių finansinių sunkumų. Neatmestina, jog jūs patys juos ir išprovokuosite, atsisakę pilna apimtimi įvykdyti prisiimtus sau įsipareigojimus. Tai ypač aktualu, jeigu jau dabar jūs susimąstote apie darbo keitimą, tačiau nieko nedarote dėl to, kad pasieškoti labiausiai priimtino varianto. Nuovargis nuo dabartinės profesinės veiklos, galbūt blogai jums atsilieps – jūs perstosite kreipti pakankamą dėmesį į savo pareigas, kas prives prie darbo susitarimo nutraukimo, ir kas svarbu – ne jūsų iniciatyva. Jeigu jūs viskuo patenkinti, dirbate kaip bitutė, ir nenorite nieko keisti, tai ateinantieji metai atneš jums pajamų augimą. Tiesa, dėl to jums teks prisiimti papildomus įsipareigojimus, įsisavinti kažkokius papildomus profesinius įgūdžius ir darbe praleisti ne tik vakarus, bet ir išeigines. Jūsų laukia kažkokie grandioziniai projektai, kurių dėka jūs juntamai praturtėsite, tačiau tuo pačiu jums teks pamiršti apie save ir apie kitas jūsų gyvenimo sferas.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 2 500

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. ale,    -  2015-11-23, 10:01

    Patirtis pataria elgtis visiškai priešengai tokiems patarinėjimams…

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Sunku jums vasarai...!...

Nereikia jokiu mokesčių, reikia tik paprasto sprendimo. Pirmiausia tokiai mažai valstybei reikalinga turėti karo instruktorių...

Man tai absurdo viršūnė, kuomet naujas mokestis reklamuojamas per komercinę radijo stotį. Ir, aišku, reklamos...

Kažką praleidau : Iki šiol maniau, kad jankiai visur gauna malkų ir gėdingai sprunka. Vien...

Kokia mamytė, toks ir sūnelis....