infa.lt

„Idealūs sekso robotai sugriaus civilizaciją”

30 spalio
21:35 2019

Žmonijai reikia bijoti ne globalaus atšilimo ar dirbtinio intelekto (DI). Sekso robotai yra būtent ta technologija, kuri padarys galą tai visuomenei, kokią mes ją žinome, sako psichologė Marianne Brandon. Robotai – tai galimybė etišku būdu išgydyti daugelį seksualinių sutrikimų. Laikui bėgant jie bus įtraukti į sveikatos draudimą. Nuo šio momento prasidės civilizacijos saulėlydis.

Medicinos simpoziume, kurį organizavo Taikomosios evoliucijos psichologijos draugija, psichologė Marianne Brandon pristatė savo požiūrį į tai, kaip realistiški ir prieinami sekso robotai pakeis visuomenę. Prieinamumas ir realizmas yra du pagrindiniai veiksniai, pabrėžia „Psychology Today“.

Brandon įsitikinusi, kad lūžio momentas įvyks, kai terapija su sekso robotais bus įtraukta į sveikatos draudimą. Kongresas, kuriame dominuoja vyresnio amžiaus vyrai, lengvai patvirtins šią iniciatyvą.

Be to, pacientams jos privalumai yra akivaizdūs: galintys patenkinti bet kokius noris robotai – etiškas būdas susidoroti su iškrypimais ir disfunkcijomis.

Tačiau Mariannai Brandon „sąlyginai-nemokami sekso robotai“ yra tik pasakojimo apie besikeičiančią visuomenę pradžia ir tradicinės civilizacijos pabaiga.

Ji teigia, kad žmonijos istorija bent jau šimtmečio eigoje – tai istorija apie vis daugiau ir daugiau „papildomų paskatų“, kuriomis siekiama pelno, atsiradimą. Taigi ji vadina žmogaus sukurtus ir stipresnius stimulus, pakeičiančius natūralius, sukurtus evoliucijos.

Tarp tokių stimulų galima paminėti pernelyg kaloringus skrandžiui mėsainius ir picas, taip pat įkyrią grožio industriją – spindinčius lūpų dažus ir nenatūralias plaukų spalvas. Įmantri pornografija taip pat jų tarpe. Ir dabar ji eksploatuoja stipriausią evoliucijos stimulą.

Robotai pakels pramonę į naują lygį ir, pasak Brandon, anksčiau ar vėliau jie taps idealiais partneriais, gebančiais realizuoti bet kokį seksualinį aktą, kuris šaus jų savininkui į galvą.

Patrauklių, prieinamų ir, atrodytų protingų DI dėka, sekso robotų plėtra atves prie to, kad vis daugiau žmonių atiduos jiems pirmenybę, prieš tradicinius santykius su neišvengiamomis problemomis, kompromisais ir sudėtingais laikotarpiais.

M. Brandon prognozuoja, kad žmonija susidurs su neregėto masto demografine krize: bet kokia smulkmena taps santykių nutraukimo priežastimi, o tradicinės šeimos taps kažkuo tarp atavizmo ir ekscentriškumo.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 515

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Vakarų debilai valdžioje pasapnavo, kad gali nugalėti Rusiją, atsibudę pamąstė savo debiliškomis smegenimis, kad gerai...

Kas sugeba - daro. Kas nesugeba - vadovauja. Kas nesugeba vadovauti - moko....

Kryti i bedugne - sustabdyti neimanoma!...

salys mandagiai ju taip ir nepasiunte?...

ir reikejo daryti,kada valdei!...

LB

dėl tavęs šiek tiek pamažinsim....