infa.lt

Algis Džiugys. Viskas ką reikia žinoti apie politinę pedofiliją ir Gretą Thunberg

30 rugsėjo
13:39 2019
Greta Thunberg

nuotr. youtube

Galima visus apgauti vieną kartą,
galima vieną žmogų apgaudinėti visą laiką,
tačiau negalima visų apgaudinėti visą laiką.
Naivuoliai

Algis Džiugys | algis-dziugys.blogspot.com

Vaikų išnaudojimas nešvariuose politiniuose žaidimuose siekiant asmeninių tikslų turėtų vadintis politine pedofilija ir būti baudžiamas taip pat kaip ir už vaikų tvirkinimą. Kai ruošiamasi eilinei pasaulinei apgaulei ir kiaulystei, dažniausiai pradedama nuo vaikų, nes žmones lengviausia apgauti juos sugraudinant vaikiška ašara ir pasinaudojant žmonių meile vaikams.

Taigi, Greta Thunberg nėra pirmas vaikas, kurį pasaulio valdantieji išnaudoja savo nešvariems darbeliams. Kai tik vaikas išstatomas aukštose pasaulio tribūnose – lauk pasaulinės kiaulystės. Keli vaikai jau skelbė karus, o 1992 metais 12-metė mergaitė Severn Cullis-Suzuki pasakė kalbą Jungtinių Tautų Aplinkos ir plėtros konferencijoje (Žemės Susitikime) ir buvo pavadinta „mergaite, kuri nutildė pasaulį 5 minutėms„.

Valdantieji Severn pastebėjo, kai ji, būdama dar devynerių metų, įkūrė Vaikų gynimo lygą, kurios tikslas buvo skleisti ekologines žinias tarp vaikų. Šiuo metu ji yra plačiai žinoma žaliųjų judėjimo aktyvistė, bet dabar tai jau nesvarbu.

Dabar svarbu yra tai, kad po Severn kalbos Žemės Susitikimo metu, buvo priimta Jungtinių Tautų Bendroji klimato kaitos konvencija, kurios svarbiausia išdava buvo Kioto protokolas, t.y. pasaulinio masto finansinė afera – prekyba angles dvideginiu (CO2), kai gamtą teršianti gamyba buvo perkelta į trečiąsias šalis, tuo pačiu priverčiant jas už tai dar ir susimokėti.

Pažiūrėkime kaip Severn kalba pakeitė pasaulį. Interneto platybėse rasite daugybę lentelių ir paveiksliukų, įrodinėjančių, kaip puikiai sekasi kovoti su CO2 išmetimais (pvz. Europos Sąjungoje ir dar apie tai), tačiau neapsigaukite, nes nuo 1993 metų iki 2014 metų pasaulyje bendri CO2 išmetimai į atmosferą išaugo apie 63 %, o CO2 išmetimai dėl iškastinio kuro išaugo apie 60-70 %:

CO2 grafikasnors žmonių padaugėjo tik 33 % per tą patį laiką. T.y., nepaisant viso to sukelto alaso dėl kovos su klimato kaita ir rūpesčių mūsų vaikų ateitimi, CO2 išmetimai augo labiau nei žmonija, kas įrodo valdančiųjų veidmanystę ir tai, kad jiems rūpi tik jų valdžia ir jų pelnai. Kai kas bandys įrodinėti, kad CO2 išmetimai išaugo, nes kiniečiai ir indai irgi nori gyventi taip pat gerai, kaip ir europiečiai ar amerikonai. Tačiau ir šis argumentas lengvai paneigiamas paprastais skaičiavimais.

Kitas pavyzdys, tai per tą patį laiką suvešėjęs „parametrizavimas” – dirbtinis daiktų susidėvėjimas ar sugedimas, siekiant vartotojus pirkti naujus daiktus. Žmonių pasipiktinimas šiuo reiškiniu jau toks didelis, kad Prancūzijos valdžia buvo priversta priimti įstatymą, kuriuo „parametrizavimas” pripažįstamas nusikaltimu. Tačiau ar daug kas apie tai girdėjote?

Nors per ilgą laiką teisybė vis tiek išlenda į paviršių, tačiau sukčiai žino, kad kai jau neina nuslėpti apgaulės, tada reikia pereiti prie kitos apgaulės. Todėl grįžkime prie Gretos Thunberg, kurios atvejis yra dar skaudesnis nei Severn. Skaudesnis todėl, kad jei Severn gyvenimas šiuo metu yra lyg ir nusisekęs, tai Gretos ateitis labai jau miglota, nes iš visų naivių ir veiklių vaikų, kovojančių už savo ateitį, politiniai pedofilai išsirinko ligotą mergaitę.

Gretos Thunberg šeimos istorija, Gretos iškilimas ir veikla yra vertos psichologinių ir politologinių tyrimų. Tačiau dar svarbiau suprasti, kas per žmonės slypi už viso to ir kokie yra jų tikrieji tikslai. Tai, kad tos žmogystos ryžosi savo nešvariems darbams pasinaudoti ligotu vaiku, reiškia, kad ruošiamasi dar didesnei apgavystei nei CO2 prekyba.

Žmonės, būkite budrūs, o ypač tada, kai propaganda jums įkyriai bruka vaikus. Net kai ta propaganda yra primityvi, kaip ir Gretos atveju, nepasiduokite iliuzijai, kad jums pavyko nuspėti sukčių kėslus. Dažnai būna ir taip, kad smulkus niekšelis bando primityviai apgauti, pavyzdžiui, brangiai parduoti kokį nors akivaizdų niekelį. Jūs niekšelį viešai išjuokiate, gal net ausis apskaldote, ir nueinate patenkintas savimi. Ir tik po kurio laiko apsigraibote, kad kol tyčiojotės iš to primityvaus niekšelio, jo sėbrai apkraustė jūsų kišenes.

Taip yra ir su Greta. Visas jos atvejo propagandinis primityvumas lenda per visas skyles. Tiek jos iškėlimas į viešumą, tiek Sorošo remiama jos „ekologinė” kelionė buvusia Rotšildo jachta ir pasisakymų naivumas, ir pan. yra plačiai išjuokiami visame pasaulyje. Tačiau ar nebus taip, kad triukšmas apie sukeltas apie Gretą yra viso labo tik priedanga eiliniam mūsų kišenių iškraustymui? Turiu minčių apie tai, kas per žmonės ir kokią apgaulę sumąstė, bet nesu tikras nes manau, kad jų vaizduotė dar platesnė. Gal jūs turite kokių nors minčių?

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 539

Žymos:

Atsiliepimų 3

  1. dėl apklausos    -  2019-10-01, 07:45

    dėl dabar vykstančios apklausos: ‘Ar Gitanas Nausėda kaip prezidentas pateisina jūsų lūkesčius šiai dienai?’
    Iškart buvo aišku, kad į kėdę bus pasodintas statytinis nausėda kai transvestitas pirmą dieną surinko virš 20K elektroninių balsų ir iškart buvo aišku, kad jis tęs grybo paliktą lietuvių genocido programą.
    Tad galima sakyti, kad statytinis pateisino lūkesčius, nes kaip maniau jog jis kenks lietuviams, taip ir yra.

    Atsakyti į šį komentarą
  2. ačiū infa•lt už šį straipsnį    -  2019-10-01, 23:49

    Įlindau į originalą (algis-dziugys.blogspot.com/2019/09/zvelk-giliau-viskas-ka-reikia-zinoti.html) tai ten truputi daugiau faktų

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Tomai, negalima taip negražiai atsiliepti apie mūsų dabartinėje valdžioje esančius buvusius komunistus vei įslaptintus KGB...

Okupacijos laikų kolaborantas su daugiau kaip 30 m. narystės TSKP stažu man ne autoritetas. Kandidatas...

2030 m. paties seimo gali nebūti. Bus eurosojūzo vietinė taryba....

Blazyte, laiskas keisti straipsniu fotografijas, ta su raudona ir su violetine jau smarkiai nusidevejo, reiktu...

o kiek žmonių psichologine prievarta buvo verčiami skiepytis " išmes iš darbo", "negalėsi maisto nusipirkti...

žvygiui nėra vietos Lietuvoje...

Nu, bl, nesu matęs individo su tokiu durnu snukiu.Durnumas iš jo fontanu trykšta....