infa.lt

Seimo konservatorė kaltina Dainių Kepenį bauginant visuomenę ir kurstant rasinę neapykantą

12 balandžio
18:26 2019

Seimo Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) frakcijos seniūno pavaduotoja Radvilė Morkūnaitė-Mikulėnienė kreipėsi į Seimo Etikos ir procedūrų komisijos pirmininkę Ritą Tamašunienę dėl Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) frakcijos nario Dainiaus Kepenio pasisakymų.

Parlamentarė etikos sargų prašo apsvarstyti Seimo nario D. Kepenio elgesį, įvertinti jo atitikimą Lietuvos Respublikos teisės aktams bei etikos ir moralės normoms.

Duodamas interviu LRT laidai „Specialus tyrimas“ D. Kepenis teigė: „Dabar bajeriai baigėsi. Dabar aš pareikalavau, kad būtų ištirti… Nieks niekuomet nieko netyrė. Po skiepo daugybė atvejų, bet neištirtų iki šiol. Dėl to, kad netyrė! Aš šiek tiek pasidomėjau ir sudėtį skiepų ir pamačiau… man pačiam buvo šokas, kad ten gali būti tokių dalykų! Reiškias, įdomiausia, jie man neįrodė, kad po to, kai į mus suleidžia ten, sakysime, žmogaus embriono ląstelių arba beždžionės tenai, sakysim, inkstų ląstelių arba viščiuko inkstų ląstelių… O kas žino, ar ten ne negriuko buvo kokios DNR su tom ląstelėm… Įleidžia į mus ir sako „nieko čia negali būti, mes viską išvalėm“. Pabandykit DNR išvalyti iš kažkokio tai skysčio. Kaip jie tą išvalė? Su tuo DNR mes gauname tam tikrą medžiagą, kuri naikina mūsų vaisingumą. Niekas neatsako, kas įdomiausia, niekas neatsako“.

Seimo narė kreipimesi pažymi, jog piktnaudžiaudamas savo išskirtine Seimo nario ir valstybės politiko padėtimi D. Kepenis aktyviai prisideda prie visuomenės bauginimo, melagingų žinių konstravimo ir kursto rasinę neapykantą. Negana to, savo pasisakymais ir prieš vakcinas nukreiptomis iniciatyvomis, prisideda prie mažėjančių imunoprofilaktikos apimčių Lietuvoje, kas sukelia grėsmę visuomeniniam atsparumui užkrečiamosioms ligoms, ir taip pažeidžia viešąjį interesą.

Radvilė Morkūnaitė-Mikulėnienė„Liūdna stebėti, kaip parlamentaras p. D. Kepenis ir toliau baugina visuomenę, konstruoja melagingas žinias, iš esmės ragina žmones nesiskiepyti ir tokiu būdu prisideda prie užkrečiamų ligų protrūkio. Negana to, kad kelia grėsmę visuomenės sveikatai ir saugumui, tai dar ir kursto rasinę neapykantą, savo pasisakymais kuria nuomonę, kad kitos rasės žmonės yra prastesni“, – teigė R. Morkūnaitė-Mikulėnienė.

Pranešimo autorė primena, jog 2019 m. kovo 21 d. rezoliucijoje „Dėl neatidėliotinų priemonių siekiant padidinti skiepijimo aprėptį Lietuvoje“ Seimas yra pažymėjęs melagingų žinių įtaką imunoprofilaktikos apimčių mažėjimui ir ragina politikus susilaikyti nuo nepatikrintų ir mokslinėmis žiniomis nepagrįstų nuomonių apie vakcinas žinių sklaidos. Dainius Kepenis šį raginimą ignoruoja. Be to, jis aktyviai menkina Seimo remiamas pastangas padidinti imunoprofilaktiką Lietuvoje iki Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) rekomenduojamų aprėpčių ir stiprinti visuomenės saugumą

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 344

Žymos:

Atsiliepimų 6

  1. Pilietis    -  2019-04-13, 10:05

    Radvilė Morkūnaitė-Mikulėnienė gyvena dar sovietiniais laikais, kai informacija buvo sunku gauti, tikejom tuo, ka rase laikrasciai. Atsimerkite, ponia, visas pasaulis, ne vien tik D.Kepenis raso apie skiepu zala. Yra gyvi pavyzdziai aplink-suluosinti vaikai, kurie, buve sveiki, po skiepu tampa invalidais visam gyvenimui. Ir valstybe neatsako uz tai-tevai privalo pasirasyti, prisiimdami visa atsakomybe uz pasekmes. Kokia yra skiepu sudetis-irgi ne paslaptis, be zmogaus embrionu lasteliu(!) ten pilna organizmui kenksmingu medziagu. Tai ar as turiu buti idiotas, kad nuodyciau savo vaika? Tegul idiotai ir skiepyja.

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Laima    -  2019-04-13, 10:19

    Palaikau Kepenį, duok dieve Jums sveikatos įrodyti kad farma ne gydo žmones, o pelnosi iš visų!!!

    Atsakyti į šį komentarą
  3. Dainiau, daug žmonių Jus palaiko    -  2019-04-13, 10:51

    Jau nebežino kaip dar į subinę farmacininkams sulįst, tai net rasinę neapykantą išpaišė. Glušiai jūs glušiai, parsidavėliai jūs parsidavėliai, nepriversit jūs lietuvių leistis į savo kūnus nei gyvūnų, nei negrų DNR, ir visai nesvarbu, geresni jie už mus, ar blogesni.

    Atsakyti į šį komentarą
  4. Vida    -  2019-04-13, 15:06

    Ši pana pralenks savo durnumu ir pačią Juknevičienę.Loja geriau už ją.

    Atsakyti į šį komentarą
  5. ziauru    -  2019-04-14, 02:34

    bendrauja su oponentais komsomolka morkunaite napisala danos.kas per partija gryni komunistai.taz kepenis ir nekazkokio proto bet konservai tai …

    Atsakyti į šį komentarą
  6. Vytis    -  2019-04-17, 17:04

    nebepasitiki visiskai zmones farmacininku vilionemis ar skiepais,ir svarbiausia jie nenori prisiimti atsakomybes jei kas atsitiks negero po tokiu skiepu.Daug apie farmacininku mafija rase savo knygose daktare a.a. Filomena Taunyte.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Teisę kontroliuoti turės lygiai tiek, kiek ir balsuoti. Bet pareikš savo nepasitenkinimą kuriuo nors valdžios...

jau pasimate daugumai,kur veda ta "Vakaru ideologija"!? Idomu tik,ar besugebesime ta mesla nusiplauti ir kiek...

BRICS padarys savo darbą...

Del

tolesnio vogimo,o ne pagalbos! Saliai reikia taikos,o ne tolesnio susinaikinimo!...

valdziu valios,jis net "sto gram" neikaltu,ne tai kad telegram neikurtu....

Su

14 androido kalejimu - bus ir Samsungui sunkus laikai. Niekam nereikia telefono,kur neisidesi tau reikalingu...

artimieji Rytai daro pinigus,o Ukraina - juos tik vagia....