infa.lt

Saulius Skvernelis konservatoriams: „Gal ir reikėtų toje įstaigoje kai kam pabūti, dėl to, ką jūs padarėte”

06 gruodžio
21:12 2018
Saulius Skvernelis

foto: youtube

Saulius Skvernelis Seimo posėdžio metu pristatant biudžetą, ištrauka iš jo kalbos:

„Sodra yra stabili, mes panaikinome jūsų įvarytą skolą Sodrai (atsigręžia į konservatorius) – tris su puse milijardo eurų, ir pasakėme – nediskredituokite daugiau pačios Sodros. Tai tvari sistema, mes sakome, kad žmonės kauptų, bet ne visi kai jūs suvarėte, prievarta arba agitacija į privačius fondus. O tie, kas gali sukaupti, gauti be Sodros papildomą, privačiuose fonduose sukauptą pensiją… Bet skirtingai nuo jūsų, tie, kurie išėjo arba sugrįžo, – mes sakome – jūs gaunate visą Sodros pensiją, mes jos nesumažiname nors jūs ir dalyvavote kaupime.

Neatėmėme iš jūsų senatvės pensijos. Pasakome, kad jeigu jums apsimoka kaupti ar neapsimoka kaupti, bet pagrindinis dalykas, – 200 milijonų eurų Sodros pensininkų sąskaita buvo finansuojama. Dabar tai bus, jeigu žmogus apsispręs kaupti ir jam tai bus naudinga – tai daroma iš biudžeto.

Aš suprantu, kad tai jums yra labai blogai (vėl žiūri į konservatorių pusę) – 200 milijonų (atimama) iš privačių pensijų fondų, nes jūsų (konservatorių) lyderio mokyklą, stato pensijų fondas – 11 milijonų eurų yra. (kyla triukšmas) Tai matyt čia yra esminis dalykas, čia yra esminis dalykas – rėžia S. Skvernelis. Mes jums sutrukdėme toliau daryti matyt tuos darbus, ką jūs darėte anksčiau.

Vytauto Bako tyrimas padarytas yra, parodė kokia žala valstybei yra daroma. Kiek šimtų milijonų eurų buvo padaryta [žala]? Elektrinės atominės uždarymo ir statybos procesai? Galiausia jūsų konsultacijos nuolatinės su verslu dėl partijos programos vykdymo. Tai padarė būtent tai, kad tų pinigų ir nėra.

Čia yra Lietuvos Respublikos Seimas – pabrėžė S. Skvernelis. Tai apie tai ir kalbėkime. Gerai, kad jūs gaudotės bent jau šitoje situacijoje. Labai džiugu yra, kad supratote kur esate, – replikuoja premjeras į konservatorių komentarus.

Nors, galbūt reikėtų ir toje įstaigoje kai kam pabūti, dėl to, ką jūs padarėte. Atsisukęs į konservatorių pusę linkteli patvirtindamas – taip. Taip – pakartoja.

 

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 2 221

Žymos:

Atsiliepimų 2

  1. Kazimieras    -  2018-12-07, 18:09

    Stebiuosi ir neatsistebiu bevaikių moterų demoniškumu, gaunasi parazitavimas sąskaita tų pačių dorų moterų, kurios paklūsta savai prigimčiai ir yra garantas tautos išlikimui. Neleidžiama valstybei kištis į šeimos gyvenimą, net jei ir kas būtų,kiekvienas turi atidirbti savo likimą,tiek vaikas tiek suaugęs. O tokios likimo apdalintos „padėjėjos”, kaip ir jų kuratoriai,visi, išsidalins sukeltą skausmą tūkstančiams, ir jei įstatymas nenubaus, pasirūpins motulė gamta, – nusiūs atiduoti skolą prievartiniu būdu. Jokių šansų išvengti atsakomybės. Galėtumėt man padėkoti, kad gaištu savo brangų laiką aiškindamas amžinas tiesas,o gal žinote tik nedarote, kurie žino, bet nedaro yra demonai.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...
A5

"Lietuva be miškų, be kelių, be mokyklų, be smulkaus verslo ir be ateities !" su...

Jei tikėti tik tuom ką matei, tai(nerandu žodžių, padėk)...

Gal paspringai bevardindamas kad iki Lietuvos nedasikasei......

Apie totalinę rusofobinę LT šizofreniją: lebionka.blogspot.com/2023/10/valdas-anelauskas-zombiu-lietuva.html...

Mes stojom i nato kad būtume apginti o db jau ir pulti norime)))...

Ginklų pramonė labai pelninga, kas turit pinigų ir galit - investuokit, daug uždirbsite. Tik nereikia...

Fu

Jei prievartauja nes neturi merginos tai sprendžiama labai paprastai, neturės kuo prievartauti tai ir merginu...