infa.lt

Į ką kreipia dėmesį vyrai per pirmąjį pasimatymą?

29 liepos
01:01 2015

Vieno JAV universiteto studentų atlikta išsami apklausa į dienos šviesą išvilko ir apnuogino vyrų vidų, apie kurį labai įdomu būtų sužinoti ir moterims. Apklausos tikslas – išsiaiškinti, kas juos labiausiai domina draugystės su moterimi pradžioje, kokios moters savybės žavi, kurias galima toleruoti, o kurios yra nepriimtinos.

Ką pirmojo susitikimo metu vyrai pastebi pirmiausia?

Krūtinę (be komentarų)
Kūno proporcijas. Būtent proporcijas, o ne parametrus. Tai yra, svarbiausia, kad visos kūno dalys būtų proporcingos viena kitos atžvilgiu ir pagal ūgį.
Veidą. Na, kam koks veidelis tinka ir patinka – atskira tema, tačiau faktas tame, kad veidą vyrai nužvelgs būtinai. Tačiau galima teigti, bet beskonybė bei per daug grubus makiažas balų merginai nepridės tikrai. Reiktų pažymėti, kad dauguma vyrų moters veide idealaus grožio ir neieško: užtenka to, kad veidelis yra malonus, švelnių bruožų, kas dažniausiai pasiekiama natūralios šypsenos ir išraiškingų akių pagalba.

Ko vyrai tikrai nepastebės?

Naujo supermanikiūro bei nagų formos. Nagus, be abejo, vyrai pastebi, tačiau nei jų formos, nei spalvos nesureikšmina ir nagų išvaizda jų sprendimams bei elgsenai neturės absoliučiai jokios įtakos. Žinoma, jei panagėse kažkas auga, to nepastebėti neįmanoma, bet su tokiais nagais į pasimatymą neis nei viena moteris.
Madingos šukuosenos. Nauja ir įspūdinga šukuosena, be abejo, gražu, tačiau vyrai į ją žiūri, kaip į privalomą ir natūralų atributą, net nesusimąstydami, kad jos sukūrimui tūla moteris sugaišo net kelias valandas. Taip, į netvarkingą galvą vyras dėmesį atkreips būtinai, tačiau į modernią šukuoseną – ne.

paveikslėlis

foto: http://photo.99px.ru/

Vyras pradės jus tyrinėti. Kokios moters savybės vyrams ypač svarbios?

Jumoro jausmas. Jei moteris nemoka juokauti, galbūt ji gali prisiminti kokį nors linksmesnį įvykį iš savo gyvenimo? Negali? Nejau jos gyvenimas toks nuobodus?
Bendravimo paprastumas. Moteris per daug sudėtingai, bei per daug “protingai” kalbėti neturėtų – ir tai dėl elementarių ir visiems žinomų priežasčių. Sugebėjimas kalbėti “apie nieką” šiuo atveju tik sveikintinas.
Informacijos ribojimas. Tai reiškia, kad visa laiką tylėti nereiktų, tačiau čiauškėti be perstojo – dar blogiau. Kai kurioms merginoms tai gana sunki užduotis…
Sugebėjimas viešumoje elgtis natūraliai, per daug nesikuklinant ir tuo pačiu – neišsišokant. Ši savybė gana aktuali tada, kai pirmas susitikimas vyksta draugų ir pažįstamų kompanijoje. Svarbu, kad moteris “nesibaidytų” jai nepažįstamų žmonių ir sugebėtų pilnaverčiai dalyvauti pokalbyje bei išreikšti savo nuomonę.
Keiksmažodžiai – tabu. Besikeikianti mergina niekaip nesužavės net ir to, kuris pats nuolat ir dažnai keikiasi. Taip, tai nelygybė, tačiau taip yra ir nieko čia nepakeisi.

Vyrus dominantys moterų pomėgiai

Dainavimas, šokiai, bėgiojimas, siuvinėjimas, alpinizmas bei triušių veisimas – tai absoliučiai nesvarbu. Svarbiausia turėti savo asmeninį gyvenimą, su merginai tikrai patinkančiais užsiėmimais, apie kuriuos ji galėtų pasakoti su džiaugsmu bei užsidegimu.

Taigi, kas konkrečiau domina vyrus? Atsakymas paprastas: viskas!

Apsiskaitymas ir erudicija. Čia reiktų pažymėti, kad apklausoje dalyvavo taip pat tik apsiskaitę ir išsilavinę vyrai, tad šios moters savybės jiems tikrai svarbios. Apie kito lygio vyrus informacijos, deja, kol kas nėra. Moteris (norinti padaryti įspūdį) privalo nuolat skaityti, žiūrėti naujausius ar klasika tapusius filmus, domėtis pasauliu ir ja supančia aplinka. Taip pat moteriai nepatartina vaidinti ir sudarinėti dirbtinio įspūdžio, būti savimi, o pokalbyje remtis tik savo įgytomis, patirtomis žiniomis, o ne vadovautis išmoktomis frazėmis, kurių kartais nesupranta ir pati. Taip pat dauguma vyrų pageidavo, kad moterys nemąstytų socialiniuose tinkuose skleidžiamomis tezėmis ir išminties perlais.

Ką vyrai mano apie moters aprangą?

Taip, rengtis, pasirodo reiktų stilingai, tačiau… Dėmesio!
Kaip ir už kiek pirkti drabužiai, kokia ant jų etiketė (brandas ar ne) – vyrams absoliučiai nesvarbu! Svarbiausia – stilius, skonis, švara ir tvarka. Tuo viskas ir pasakyta.

Dar keletą žodžių šia tema. Žodis “šopingas” nepradžiugins tikrai nei vieno vyro ir šis “hobis” galėtų užimti vieną pirmųjų vietų apklausos “Kas patinka vyrams” ANTI reitinge. Susidaro įspūdis, kad žodis “šopingas” pirmojo susitikimo metu didžiajai vyrų daliai – tas pats, kas raudona skraistė įniršusiam buliui.

Moters vidinė branda anot vyrų

Būtų gerai, jei moteris, išgirdusi žodį “seksas” neapalptų, o būtų realistė ir savo mintimis nelakiotų padebesiuose.
Taip pat būtų nuostabu, kad moteris, nepriklausomai nuo savo amžiaus, nepradėtų žaisti vaikų darželio: nekurtų dirbtinių kliūčių tolimesniems susitikimams ir, jei vyras patinka, jei norisi su juo susitikti ir vėl, be didelių “laužymųsi” duotų savo telefono numerį arba sutiktų su pasiūlymu susitikti dar kartą.
Kaip nebūtų keista, kai kurias moteris nuo šios “vaikų darželio” ligos išgydyti gana sunku, o nuo jos dažniausiai kenčia 35 – 40 metų gražiosios lyties atstovės.

Žalingi įpročiai

Kaip nebūtų keista, tačiau žalingi įpročiai į pačių pačiausią topo viršūnę nepateko. Taip, vyrams svarbu, kad moteris nerūkytų bei negertų, bet šie punktai pateko į pačią apklausos apačią. Tačiau absoliučiai visi vyrai skundėsi tuo, kad jiems sunku susirasti… nerūkančią draugę. Gerbiamos damos, čia rimtai?

Tarp kitko, absoliučiai negeriančiomis moterimis vyrai dažniausia nepasitiki.

Santykis su pinigais/ sugebėjimas apsirūpinti pačiai

Vyrus domina moterys, kurios apie žmones nesprendžia pagal jų turimą pinigų kiekį, automobilį ir pan. Juos vilioja moterys, sugebančios vyruose įžvelgti perspektyvas.
Sugebėjimas apsirūpinti ypač svarbus buvo tiems vyrams, kurie ieškojo tikrai tik rimtų santykių ir, kaip buvo išsiaiškinta, jie nori, kad mergina turėtų taip pat ir savo gyvenimą, įdomų darbą ir nuo vyro priklausytų tik dalinai.
Absoliučią priklausomybę nuo vyro labiausiai sveikino tie, kurie ieškojo “tėčio – dukros” santykių. Lygiaverčiams santykiams tai necharakteringa.

Kas dar žavi vyrus?

• Gerumas
• Švelnumas
• Dvasingumas
• Žmogiškumas
• Atvirumas
• Dosnumas
• Malonus, moteriškas balso tembras.

Stebėtina, į ką pirmojo pasimatymo (susitikimo) metų vyrai kreipia dėmesį. Išsireiškus trumpiau – dėmesį jie kreipia Į VISKĄ. Tačiau yra du keisti dalykai:

1. Pagal statistiką ir daugiametę patirtį, merginos, kurios pirmojo pasimatymo metu elgiasi vadovaujantis aukščiau aprašytomis taisyklėmis bei patarimais, retai sutinka vyrą, kuris tai atitinkamai įvertintų ir suprastų.
2. Būti tokiomis, kokias nori matyti vyrai, nėra taip jau ir sudėtinga. Tokiomis yra visos tikros, natūralios merginos ir moterys, turinčios moteriškas charakterio savybes. Tačiau čia ir yra tikrų moterų bėda. Jas pamatę vyrai pradeda dvejoti, kai kurie išsigąsta, nes mano, kad yra per prasti, nors moterims taip ir neatrodo… Bet tuo pačiu, jei moteris ką išsirenka, tai būna tikrai drąsus ir pats teisingiausias “variantas” 🙂

 pagal užsienio spaudą parengė:

Saulius Veržikauskas

harmonio.net

 

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 2 191

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. manogroziui.lt    -  2021-11-29, 15:23

    Žinoma, galbūt visų manikiūro subtilybių ir nepastebi, net nesupranta, tačiau rankos privalo būti tvarkingos, nes labai krinta į akis. O tvarkingus nagus galima turėti ir nesilankant pas profesionales, tikrai įmanoma viską pasidaryti namų sąlygomis.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Durnius rimtu veidu....

Tokiu kliedesių net skaityti neverta. Užtenka antraštės....

Aistės Gedvilienės įstatymo keitimo pasiūlymas: e-seimas.lrs.lt/portal/legalAct/lt/TAK/11562a80f72e11ee97d7f4f65208a4ec?jfwid=-u1ksosflp Algirdo Stonšaičio įstatymo keitimo pasiūlymas: e-seimas.lrs.lt/portal/legalAct/lt/TAK/3346c470f70f11ee97d7f4f65208a4ec?jfwid=-u1ksosfh5 Abiem atvejais baudėjai...

Regis programa i prezidentus nereikia ir kurti, samdyti specialistus o tiesiog paskaityti aktuolijas ir gali...

Ona

Labai gerai, kad kreipėsi, gal sumažins...

Tikrai taip. Mes visi tapome įkaitais ir skaitmeniniais vergais. Baisu pagalvoti kas bus kai panaikins...