infa.lt

Hagos miesto tarybos narė, išprievartauta imigrantų, nusižudė

12 rugpjūčio
17:22 2018
Wilhelmina Ruurdina Dille

PVV-raadslid Willie Dille. © anp

Olandija sukrėsta kriminalinės-politinės tragedijos.:Wilhelmina Ruurdina (Willie) Dille, kuri gimtojoje Hagoje buvo vadinama tiesiog Willie Dille, baigė gyvenimą savižudybe, palikusi video kreipimąsi.

Kreipimesi Dille papasakojo, jog prieš metus ją pagrobė ir išprievartavo aštuoni imigrantai-musulmonai, pagrasinę, jog nužudys ją, jeigu ji ir toliau „tęs savo pasisakymus“ ir apskritai užsiims politine veikla.

Dille, Hagos miesto deputatė nuo Nyderlandų dešiniosios „Laisvės partijos“, apkaltino tokio išprievartavimo užsakymu kitą miesto tarybos narį Arnoud van Doorn iš „Vienybės partijos“ (kuri, pasak Vikipedijos, palaiko islamą ir net turi savo tarpe musulmonų bei kovoja už nacionalinių mažumų, musulmonų teises ir gyvūnų gerovę).

53-ejų metų amžiaus Dille paskelbė šį įrašą rugpjūčio 8-ą diena, pabaigoje pareiškusi, jog išeina iš politinio gyvenimo, o 9-ą dieną ji buvo aptikta pas save namuose nebegyva. Tyrimo organai priėjo išvados, jog moteris pati pakėlė prieš save ranką. Kokiu būtent būdu buvo įvykdyta savižudybė spauda neskelbia.

Van Doornas neigia kaltinimus savo adresu, vadindamas juos pramanais, ir grasina paduoti ieškinį už šmeižtą, tiesa, neaišku prieš ką. Policijoje buvo pabrėžta, jog žinojo apie „galimą išprievartavimą“, tačiau pati Wilhelmina Dille nepadavė pareiškimo ir nepranešė teisėsaugos organams konkrečių detalių, kurios bū tų davusios pagrindą baudžiamajai bylai pradėti.

Dille 25 metus dirbo su invalidais, ji buvo ištekėjusi, turėjo keturis įvaikintus vaikus.

Straipsnyje minimą vaizdo įrašą paskelbė „GeenStijl” savo interneto svetainėje. Nuo šiol vaizdai pašalinti iš „Dille” „Facebook” puslapio. Kas pašalino – duomenų nėra.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 4 451

Žymos:

Atsiliepimų 6

  1. Vardas    -  2018-08-12, 17:29

    ‘palikusi video kreipimąsi’, ‘Raštelyje Dille papasakojo’… Tai paliko video ar vistik rasteli? – get your story straight.

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Laima    -  2018-08-12, 22:44

    Visiškas tolerantiškos politikos fiasko. Kai atvykėliai pradeda prievartaut vietines politikes ir jiems už tai nieko nebūna, nes, esą nukentėjusi nesikreipė, nors policija žinojo….kiek reikia smukt visai sistemai, kad nesugebėt net savo politikių moterų apgint arba bent jau, blogiausiu atveju, nubaust prievartautojus. Ir visų visur laukia tas pat.Nes smurtautojų mentalitetas visiškai vienodas.

    >>Vardas – paskutinėje eilutėje viskas aprašyta, Greičiausia paliko ir tą ir tą.

    Atsakyti į šį komentarą
  3. Jonė    -  2018-08-13, 14:03

    Paskelbė video kreipimąsi ir nusižudė. Kalbama apie savižudybę, o žmogžudystės versija atmetama, kad neduok Dieve nepaaiškėtų, kad tai tų pačių musulmonų darbas.

    Atsakyti į šį komentarą
  4. regis    -  2018-08-14, 14:27

    Jei ji nusižudė, valdžia vis tiek to niekada nepaskelbs, nes tai būtų visos jų vykdytos politikos pabėgėliu atžvilgiu krachas. Nors jai ir taip krachas, kai net valdžios atstovams darosi nebesaugu.

    Atsakyti į šį komentarą
  5. Vardas    -  2018-09-22, 23:17

    o… Malonu matyti, kad story got straight 🙂
    Beja. Netikiu, kad nusizude.

    Atsakyti į šį komentarą
  6. to - Laima    -  2018-09-22, 23:26

    nemanau, kad paliko ir ta ir ta, nes gyvenime dar tokio atvejo negirdejau. Dar tai butu visiskai nelogiska ir tik patvirtintu zmogzudystes versija, nes na zmones, kurie nori iskeliauti yra nesuinteresuoti visus informuoti ir dar skirtingom priemonem. O vat zudikai norintys nuzudyma pridengti po savizudybes priedanga, tai uzsiimtu rasliava.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Aplinkosaugininkai turi saugoti miškus bei gyvūnus, o ne bausti vairuotojus, kurie neišgali įsigyti naujo automobilio...

Pirmiausia išmok rašyti be klaidų, chunveibine....

US subyrėjimo laukiam nuo 1947 m. nu niekaip nesulaukiam....

tik neap siš ik iš laimės....

kokiam uriupinske ar žopinske gyveni?...

Kodėl tiek mažai?...

Specialiai pasitikrinau - tik vakar paskelbta info apie Pugačiovą, neknisk proto troli. Ir dar net...