infa.lt

Andrius Tapinas užsimojo „kažkaip“ perimti nacionalinio transliuotojo statusą savo YouTube kanalo televizijai

20 sausio
10:34 2018
Andrius Tapinas

Facebook nuotr.

Žurnalistas Andrius Tapinas socialinio tinklo paskyroje atskleidė savo planus „kažkaip perimti” nacionalinio transliuotojo statusą iš LRT, „kai ją perims valstiečiai ir pavers Naisių televizija”.  Nuo balandžio mėnesio, tikėtina, „Andriaus Tapino Televiziją” stebėsime kaip ir iki šiol internetu, tik tada ji jau vadinsis „Nacionaline LaisvėsTV(LTV)”. infa.lt cituoja šio grandiozinio pasiekitimo detales:

2018 metai Laisvės TV bus ypatingi. Gniauš kvapą Prezidento rinkimai, gal net dar svarbesni bus savivaldybių rinkimai ir mes planuojame būti įvykių sūkuryje.

Be to, kai balandžio mėnesį valstiečiai paims į savo rankas LRT ir pavers ją Naisių televizija, reikės kažkaip perimti nacionalinio transliuotojo statusą ir rasti vietos padoriems žurnalistams ir laidų vedėjams, tikintiems nepriklausoma žiniasklaida.

Be to, laukia daug visuomeninių projektų ir pilietinių iniciatyvų.

Todėl jau šiandien mes ieškome:

SCENARIJAUS AUTORIŲ – išmėgink savo jėgas „Laikykitės ten”. Laidoje, kuri kopijuoja viską nuo Oliverio iki Urganto, ir vis dar sukelia vidinį žagsulį nacionalinės ir vietinės reikšmės politikams. Šmaikščiai rašai, turi crazy idėjų, domiesi politika ir visuomeniniu gyvenimu: atsiųsk trumpą skečą pasirinkta aktualija arba įsivaizduojamą temą „Laikykitės ten”, ir savo gyvenimo aprašymą. Galimi part-time ir full-time darbo variantai.

ŽURNALISTŲ – turi laiko, noro ir talento kantriai rinkti medžiagą, viešinti visuomenės pūlinius, stoti prieš tuos, kurie stoja prieš viešąjį interesą. Prisijunk prie tiriamosios žurnalistikos projekto RITA komandos, dirbk tikrai nepriklausomoje televizijoje. Atsiųsk motyvacinį laišką ir gyvenimo aprašymą. Taip pat galim part-time ir full-time darbo variantai.

PROJEKTŲ VADOVO/PRODIUSERIO – „Laisvės TV” ne tik kuria laidas, bet ir vykdo visuomeninius projektus – nuo dešimtis tūkstančių sutraukiančio „Laisvės pikniko”, iki motyvacinių paskaitų regionų vaikams, susitikimų su bendruomenėmis ir jaunimo pilietiškumo skatinimo. Jei tau ne vis vien, kokia bus ateities Lietuva (man, pavyzdžiui, ne vis vien, nes kažkas iš dabartinių vaikų turės man uždirbti pensiją, lol), jei tau irgi nepatinka baimė ir nepotizmas tvyrantis regionuose, prisijunk prie mūsų – atsiųsk motyvacinį laišką ir gyvenimo aprašymą. Pozicija labiau full-time, bet galimi ir part-time variantai.

Motyvacinius laiškus, CV ir skečus siųskite man – andrius.tapinas@gmail.com.

Laiške būtinai pažymėkite, į kokią poziciją – Scenaristo, Žurnalisto ar Projektų vadovo/Prodiuserio – aplikuojate. Pokalbiui prie kavos kviesimės tik atsirinktus kandidatus.

Jeigu pasidalinsite ar pažymėsite žmones, kuriems tai gali būti aktualu – nuoširdus ačiū.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 554

Žymos:

Atsiliepimų 2

  1. Hmm    -  2018-01-20, 12:47

    O kaip dabar LRT laižo padus landsberginiams, tai viskas OK? Nėra Lietuvoje objektyvių TV ir žiniasklaidos portalų, kur visi lygiois teisėmis galėtų reikšti savo nuomones. Žurnalistai rašo straipsnius pagal savo „priklausomybes”, be to pilna komercinių straipsnių, kur belekas gali apie save prisirašyti ko tik nori, nes žurnalistai per silpni profesine prasme ir per tingūs, kad pasidomėtų kontekstu. Nėra tikrai gerų profesionalių žurnalistų, kurie puikiai išmanytų sritį ar kelias sritis apie kurias rašo. O jei pasitaiko – tai būna parsidavęs vienam ar kitam politikui. Gal žurnalististai pasižiūrėtų patys į save ir pasinagrinėtų, kokia „žiniasklaida” šiais laikais yra Lietuvoje, kokią ji įtaką padarė ir svarbiausia ko nepadarė, kad dabar turime tokią situaciją? Abejoju ar sugebėtų, tiesa būtų per daug baisi. Toks įpsūdis, kad iš kitos planetos tie mūsų taip vadinami žurnalistai…

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Remigijus    -  2018-01-20, 12:52

    Stebėtina, kad Tapinas to nebandė daryti anksčiau, kai karaliavo konservatorių atstovai – ar tada viskas buvo gerai ir „Nacionalinis transliuotojas” atitiko tą kategoriją, kurią ir turėtų atitikti LRT? – Keistoka kažkaip, kai tik klausimas kilo apie LRT išleidžiamus pinigus – A. Tapinui klausimas iškart „pasistojo”, kad LRT kažkas „perima”.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Tomai, negalima taip negražiai atsiliepti apie mūsų dabartinėje valdžioje esančius buvusius komunistus vei įslaptintus KGB...

Okupacijos laikų kolaborantas su daugiau kaip 30 m. narystės TSKP stažu man ne autoritetas. Kandidatas...

2030 m. paties seimo gali nebūti. Bus eurosojūzo vietinė taryba....

Blazyte, laiskas keisti straipsniu fotografijas, ta su raudona ir su violetine jau smarkiai nusidevejo, reiktu...

o kiek žmonių psichologine prievarta buvo verčiami skiepytis " išmes iš darbo", "negalėsi maisto nusipirkti...

žvygiui nėra vietos Lietuvoje...

Nu, bl, nesu matęs individo su tokiu durnu snukiu.Durnumas iš jo fontanu trykšta....