infa.lt

Korrespondent: gėjų paradas Kijeve baigėsi vos prasidėjęs

06 birželio
21:46 2015

korrespondent.net

LGBT eitynės Kijeve buvo nutrauktos vos prasidėjusios, praneša „Korrespondent“. Provokatoriai iš dešinių radikalų tarpo metė į minią dūminius užtaisus ir petardas. Pasekoje nukentėjo du tvarkos saugotojai.

saugo milicija - paveikslėlis

Milicija saugo parado dalyvius išsirikiavusi dviem eilėm | foto: Hromadsketv / Twitter

Kaip praneša „Korrespondent“, įvykęs Kijeve gėjų paradas vargu ar tęsėsi bent pusvalandį. Po ko, jo organizatoriai įspėjo akcijos „Lygybės maršas“ dalyvius, kad jie išsivaikščiotų nedidelėmis grupėmis ir nevažiuotų metro.

Renginys neapsiėjo be provokacijų, praneša leidinys. „Nežinomieji“ metė į minią dūminius įtaisus ir petardas, du milicininkai buvo sužeisti. Taip pat „Lygybės maršo“ akcijos vietoje buvo pastebėti „Dešiniojo sektoriaus“ autobusai.

Leidinys primena, jog renginio išvakarėse, šio radikalaus judėjimo atstovai pažadėjo nutraukti LGBT aktyvistų eiseną. Ukrainos sostinės meras – Vitalijus Kličko taip pat pasisakė prieš homoseksualų paradą, tuo tarpu prezidentas Porošenko pasisakė už, tačiau dalyvauti atsisakė.

Paaiškėjo, jog paradas buvo rengiamas ypatingo slaptumo sąlygomis, jo dalyviai bei spaudos atstovai registravosi interneto tinklapyje ir tik neužilgo iki paties renginio pradžios gavo žinutes į savo telefonus apie renginio pradžios laiką ir vietą.

video reportažas (rus.k. 3:02 min)

 

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 880

Žymos:

Atsiliepimų 5

  1. ra    -  2015-06-06, 22:27

    O juk Porošenko palaikė šį paradą – nepadėjo. Niekas nepadės, jei visuomenė bus prieš. O jei toje visuomenėje tokia grupuotė kaip „dešinysis sektorius” dar yra, ir jis čia nagus prikišęs – tai nepadės niekas.

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Susirūpinęs    -  2015-06-06, 23:05

    Jetus tu mano,taigi Lietuva turi Europarlamente kelti skandalą dėl mūsų didžiai gerbiamų,kaip juos vadino laikraštis”Respublika” – šūdplakių pažeminimo.Kur tai matyta,juk ne kokią daugiavaikę motiną,kur Lietuvoje mažai kas bevertina, nuskriaudė o mūsų ateitį,Lietuvos valdžios didžiai gerbiamus,pasak „Respublikos”-šūdplakius.

    Atsakyti į šį komentarą
  3. Rasa    -  2015-06-07, 17:23

    ajajai kaip nepasiseke ))

    Atsakyti į šį komentarą
  4. ra    -  2015-06-07, 18:34

    Ne sekantį, tai dar sekantį kartą pasiseks, juk jie jau turi sistemą, po žingsniuką eina.. pradžioj įsiprašo, kad juos bent išklausytų, na o po to, pradžio nediskriminacija, paradai, o vėliau žiū – jau ir šeimą jiems duok.. ir mūsų vaikus, nes kokia gi šeima be vaikų. Tai normalių žmonių šaimos erdvės okupavimo technologija. Ir sprendžiant pagal tai, ką matome vykstant paaulyje – ji puikiai veikia.

    Atsakyti į šį komentarą
  5. darko    -  2016-04-09, 19:24

    Putinas tą eiseną organizavo. Nori nupederastinti Ukrainą 😀

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Vakarų debilai valdžioje pasapnavo, kad gali nugalėti Rusiją, atsibudę pamąstė savo debiliškomis smegenimis, kad gerai...

Kas sugeba - daro. Kas nesugeba - vadovauja. Kas nesugeba vadovauti - moko....

Kryti i bedugne - sustabdyti neimanoma!...

salys mandagiai ju taip ir nepasiunte?...

ir reikejo daryti,kada valdei!...

LB

dėl tavęs šiek tiek pamažinsim....