infa.lt

Islamas ruošia spąstus, nuosmukį kenčiantiems Vakarams

26 gegužės
14:24 2015

israelhayom.co.il
Efraimas Herrera

paveikslėlisDemografiniai duomenys nemeluoja: Europa vykdo savižudybę. Tam, kad išsaugoti gyventojų skaičių, gimstamumo lygis turi siekti 2,1 vaiko vienai moteriai. Šiandien Europoje šis rodiklis sudaro 1,6, o kai kuriose šalyse, kaip Vokietija ir Italija, tik 1,4. Vienas iš demografinių problemų sprendimo būdų – imigrantų priėmimas. Ispanijoje, Britanijoje, Vokietijoje ir Nyderlanduose imigrantų jau 10%, o Austrijoje – 15.

Imigrantų daugumą sudaro išeiviai iš musulmoniškų šalių. Dauguma jų savo šalyse gyveno vargingai, ir jiems galimybė persikelti į valstybes su europietiška socialine sistema atrodo labai patraukliai. Milijonai musulmonų atvyko ir azijietiškų ir afrikietiškų valstybių. Daugumoje atvejų jie motyvuojami socialiniais-ekonominiais motyvais. Tačiau yra intelektualinio rato ir religijos atstovai, kurpiantys sąmokslus ir besitikintys užkariauti Europą šių imigrantų pagalba.

Pavyzdžiui, pagrindinis dvasinis „Brolių-musulmonų“ autoritetas, labai populiarus islamiškose šalyse, šeichas Jusufas al Qaradawi, 30 metų bėgyje kruopščiai planuoja Europos užkariavimą be prievartos metodų taikymo. Planas labai paprastas – įtakoti imigrantus, grąžinti jaunimą į tikrojo islamo tikėjimą, daryti įtaką stambioms politinėms partijoms, užimti svarbiausius postus, ir pasekoje, kai musulmonų skaičius pakankamai išaugs, perimti valdžią demokratiniu keliu.

Libijos lyderis Muammaras Kaddafis perspėjo apie tai dar 2006-aisiais. Jis palaikė Vakarus kovoje su laisva nelegalia imigracija į Europą, tačiau vėliau vakarų šalys nusisuko nuo jo ir dabar moka už tai aukštą kainą. Nelegali imigracija tapo Europai didžiule problema, susitvarkyti su ja labai sudėtinga. Balandžio 23-ią, 28 Europos Sąjungos šalys susirinko į pasitarimą, skirtą imigracijos klausimams. Suprantama, joks realus sprendimas nebuvo priimtas. O konkrečiai, Italijos pasiūlymas skandinti laivus dar neišėjus jiems iš uostų – buvo atmestas.

„Brolių-musulmonų“ strategija duoda savo vaisius. Ketvirtoji musulmonų karta europietiškose šalyse pasirodė kur kas religingesnė, nei jų tėvai ir seneliai. 40% Didžiosios Britanijos musulmonų palaiko šariato įstatymų įvedimą savo gyvenamuose rajonuose. Jeigu Prancūzijoje 1989-aisiais mečetėse lankydavosi 7% musulmonų iki 25 metų, tai šiandien šis skaičius siekia jau 23%. Devyniasdešimt procentų prancūzų musulmonų pasninkauja Ramadano metu. Prancūzijos prezidentas Fransua Holandas tiesiogiai pajautė jų įtakos rezultatus: 85% šalies musulmonų balsavo už jį ir padėjo iškovoti pergalę prezidento rinkimuose.

Tačiau yra ir kitos jėgos, planuojančios panaudoti augantį musulmonų skaičių Europoje siekdamos užkariauti šį kontinentą. „Islamo valstybė“ siekia iškart dviejų tikslų: užtvindyti Europą musulmonų imigrantais ir pakeisti demografinį balansą bei nusiųsti į ES savo smogikus teraktų vykdymui ir vietos gyventojų bauginimui.

Libijos miesto Sirto, esančio Viduržemio jūros pakrantėje kontroliavimas, palengvina šią užduotį. ISIL planuoja nusiųsti į Europą pusę milijono imigrantų ir sukurti humanitarinę krizę, dėl kurios Vakarai susipainios etikoje ir bus priversti skirti milžiniškas lėšas problemos sprendimui.

Tuo metu ISIL galės įterpti į imigrantų minias savo žmones. Panašu, kad ši programa jau perėjo į sekančią stadiją: ISIL smogikai fotografuojasi Italijoje su grasinančiais pareiškimais.

Iš čia atsiranda netiesioginė grėsmė Izraeliui. Musulmonų jaunimas Europoje išsiskiria ultra antisionistinėmis pažiūromis su aiškiais antisemitizmo požymiais. Europiečių lyderiai vykdys jų reikalavimus, kadangi jiems reikalingi musulmonų balsai. Ko pasekoje Europos šalys griežtins santykius Izraelio atžvilgiu. Izraelio kompanijų produktų boikotas plėsis. Prie viso to, „Broliai-musulmonai“ ir „Islamo valstybė“ laiko žydus pagrindiniais islamo priešais, todėl reikėtų ruoštis žydų centrų teroristiniams aktams, kaip jau yra buvę Belgijoje, Prancūzijoje ir Danijoje. Izraelio lyderiams reikėtų koncentruotis į pagalbą europiečiams jų kovoje su nelegalia imigracija iš islamo šalių. Tas galų gale duos naudos ir mums.

Autorius – mokslų daktaras, islamo tyrinėtojas, knygos „Džihadas: teorija ir praktika“, autorius.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 937

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Sunku jums vasarai...!...

Nereikia jokiu mokesčių, reikia tik paprasto sprendimo. Pirmiausia tokiai mažai valstybei reikalinga turėti karo instruktorių...

Man tai absurdo viršūnė, kuomet naujas mokestis reklamuojamas per komercinę radijo stotį. Ir, aišku, reklamos...

Kažką praleidau : Iki šiol maniau, kad jankiai visur gauna malkų ir gėdingai sprunka. Vien...

Kokia mamytė, toks ir sūnelis....