infa.lt

Daily Express: CŽV išslaptino ataskaitą apie rusų kareivių susitikimą su NSO

24 vasario
01:01 2017

suakmenėjęs kareivis

Išslaptintuose CŽV dokumentuose yra „šokiruojanti ataskaita“ apie tai, kaip 1993 metais rusų kariškiai buvo susidūrę su NSO, praneša Daily Express. Sprendžiant pagal šią ataskaitą, po TSRS griūties, daugelis tarybinės žvalgybos dokumentų atsidūrė amerikiečių rankose ir jų tarpe, esą, buvo šis dosje 250 puslapių apimtimi, kuriame buvo atvaizdai ir mačiusiųjų liudijimai.

Virš karinio objekto Sibire buvo pastebėtas žemai skrendantis lėkštės formos objektas. Vienas kareivis paleido į jį „žemė – oras“ klasės raketą ir objektą numušė. Iš jo išėjo penki nedidelio ūgio humanoidai didelėmis galvomis ir didelėmis juodomis akimis, kurie čia pat virto baltu šviečiančiu rutuliu, skleidžiančių švilpimą ir gaudimą. Rutulys sprogo ir 23 kareiviai, kurie į jį žiūrėjo virto akmenimis. Išgyvento tik du buvę šešėlyje žmonės.

Suakmenėjusių kareivių kūnai buvo pristatyti į slaptą tyrimų centrą Pamaskvėje. Specialistų liudijimu, kol kas nežinomas Žemės gyventojams energijos šaltinis akies mirksniu pakeitė kareivių organizmo struktūrą, pavertęs juos molekuliniame lygmenyje į kažką tokio, panašaus į kalkakmenį.

CŽV atstovai tuo tarpu pažymėjo, jog jeigu tai tikra informacija, tada tai labai grėsmingas faktas. „Ateiviai turi tokią ginkluotę ir technologijas, kurios randasi už mūsų suvokimo ribų“, – pacitavo leidinys jų komentarą.

Beje, Daily Express pažymi, jog CŽV ataskaita – tai straipsnio vertimas iš ukrainiečių laikraščio „Vakarinis Ternopolis“. Ir prie viso to „reikėtų būti atsargiems su CŽV viešai skelbiama informacija, kadangi tai gali būti dezinformacija“, – įspėja specialistai.

Gerbiami skaitytojai, jei manote, kad informacija, pateikta infa.lt svetainėje buvo jums kažkuo naudinga, jūs galite prisidėti paremdami ją Jums patogiu būdu

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 491

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Vakarų debilai valdžioje pasapnavo, kad gali nugalėti Rusiją, atsibudę pamąstė savo debiliškomis smegenimis, kad gerai...

Kas sugeba - daro. Kas nesugeba - vadovauja. Kas nesugeba vadovauti - moko....

Kryti i bedugne - sustabdyti neimanoma!...

salys mandagiai ju taip ir nepasiunte?...

ir reikejo daryti,kada valdei!...

LB

dėl tavęs šiek tiek pamažinsim....