infa.lt

Barniai amerikiečių „beprotnamyje“ gresia Vakarams griūtimi, o Europai – rusų kalba

14 sausio
14:12 2017

Vladimiras Putinas

Nežabotas Donaldo Trampo žygis“ prieš amerikiečių MIP ir tas „pyktis“, su kuriuo išrinktasis JAV prezidentas ir spec tarnybos „kariauja“ vieni su kitais, meta šešėlį į „(buvusią) pagrindinę laisvojo pasaulio valstybę“, rašo vokiečių Oberbayerisches Volksblatt.

Dar daugiau, rimtus nuogąstavimus iššaukia „liberalių demokratijų ir jų pranašumo prieš autoritarines sistemas Maskvoje ir Pekine“ būklė, toliau rutulioja mintį leidinys.

Oberbayerisches Volksblatt leidiniui abejonių nekelia tik vienas dalykas: „Šiomis dienomis Putinas, neabejotinai – pagrindinis nugalėtojas amerikiečių beprotnamyje“.

Kam šiandien įdomi niūri mafijinė Putino Rusija, kai Vašingtone vyksta tokie pasibjaurėtini tašymaisi purvais, kokių dar nė vienas Holivudo režisierius nebuvo susigalvojęs, – pareiškia leidinys. – Tiems, kurie niekina demokratiją ir jau šiandien įkurtų Europoje naujas totalitarines valstybes, visa tai, lyg šventė“.

Leidinio nuomone, situaciją apsunkina ir „JAV atsisakymas imtis liberalios pasaulinės tvarkos garanto vaidmens. Europoje (Rytų) užduodamas teisingas klausimas, ko bus vertas Vašingtono pažadas remti NATO vadovaujant Donaldui Trampui. Ar nebūtų protingiau vietoje to pasislėpti po Maskvos sparneliu? KGB mokinys Vladimiras Putinas nedels ir net paskatins šitą neužtikrintumą.

Sekančių rinkimų metu Vokietijoje, Prancūzijoje ir Olandijoje jis paleis į darbą visas tas (sėkmingai išbandytas JAV) destabilizacijos technologijas, kurias interneto epocha parengė agresyviems autokratams. Yra grėsmė, jog po to, kartu veikiantys ir užsidarę savyje Vakarai tiesiog nustos egzistavę. Kaip pamaina ateis padalintas tarp Maskvos, Vašingtono ir Pekino pasaulis: su Europa, kurioje vėl visi daugumoje kalba rusiškai“.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 266

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Taikliai.aciu....

Briuselio politikos veidmainystė akivaizdi....

Melas ir dezinformacija buvo tada, kai mums buvo bandoma įteigti, kad vakcinos apsaugo nuo ligos...

Teisę kontroliuoti turės lygiai tiek, kiek ir balsuoti. Bet pareikš savo nepasitenkinimą kuriuo nors valdžios...

jau pasimate daugumai,kur veda ta "Vakaru ideologija"!? Idomu tik,ar besugebesime ta mesla nusiplauti ir kiek...

BRICS padarys savo darbą...

Del

tolesnio vogimo,o ne pagalbos! Saliai reikia taikos,o ne tolesnio susinaikinimo!...