infa.lt

Nadežda Savčenko – Trojos arklys būsimuose Ukrainos parlamento ir prezidento rinkimuose

27 gruodžio
01:08 2016
Nadežda Savčenko

REUTERS nuotrauka

Kremlius Nadeždos Savčenko atžvilgiu turi didelių planų, tvirtina ukrainiečių analitinio centro „Politika“ direktorius Nikolaj Davidiuk. Kaip ekspertas papasakojo „Telekanalui novin 24“, Rusijos politechnologai planuoja, jog ji turi „išreikšti paprastas ir tuo pat metu labai pavojingas Ukrainai tezes“, praneša ukrainiečių portalas 24tv.ua

Be to, įsitikinęs Davidiuk, priešakyje Savčenko laukia parlamentinė ir prezidentinė kampanija, kurioje ji „stengsis diskredituoti proukrainietiškus kandidatus“, todėl ukrainiečiams būtina įdėmiai sekti jos žodžius ir veiksmus, ir vietas iš kur jie skelbiami..

„Daugelis nusivylė Nadežda Savčenko, tačiau pas ją atsirado auditorija. Jos elektoratas šiandien išsikristalizavo,o palaikymas šiai dienai siekia 5-6%. Ji neš aiškią mintį : „Už taiką bet kokia kaina“. Vienintelis dalykas, dėl kurio tie, kurie ją palaikys nesusimąsto, jog į sąvoką „bet kokia kaina“ įskaityti žodžiai „nepriklausomybė“, „suverenitetas“ ir žmonės, kurie jau žuvo ir dar žus nuo Kremliaus rankų“, – pažymi politologas.

Taipogi Davidiuk neatmeta, jog Savčenko gali kokybiškai išsiskirti kai kurių Ukrainos valdininkų ir politikų, skendinčių korupcijoje, fone.

„Deja, gali gautis taip, jog Trojos arklys atrodys kur kas geriau, nei lyg ir patriotiški politikai skendintys korupcijoje“, – pabrėžė Nikolajus Davidiuk.

„Telekanal novin 24“ primena, anksčiau Nadežda Savčenko Minske buvo susitikusi su Aleksandru Zacharčenko ir Igoriu Plotnickiu. Gruodžio 22 ji pravedė spaudos konferenciją Berlyne, kur pareiškė, jog jie „užguiti, iškankinti karo žmonės, kurie daugiau nebenori kariauti, protingi, blaiviai mąstantys, verti mano pagarbos“.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 154

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Iš tiesų, paskaičius galima taip pamanyti. Kita vertus, greta yra Kuolio tekstas apie tai, kas...

Manau, kad Vaitkaus komanda šitokiu būdu patys sau kuriasi piarą? Klounai...

nacistui putinui.......

Hm

Maskvoje sutelkta daugiausiai oro gynybos, bet yra daug visiškai nesaugomų ir vertingų taikinių, tai ten...

ble su sibiru kariaus xoxlai kuria vis kuria o iki maskvos nedatraukia...

Vakarų debilai valdžioje pasapnavo, kad gali nugalėti Rusiją, atsibudę pamąstė savo debiliškomis smegenimis, kad gerai...