infa.lt

Vokietijos vaikai iš baimės atsiverčia į islamą

25 balandžio
16:51 2024

Islamas ateina

Bild: dėl patyčių mokykloje vaikai Vokietijoje vis dažniau priima islamą

Dėl migrantų, nenorinčių asimiliuotis naujoje visuomenėje, antplūdžio, tarp jaunimo kilo religiniai susirėmimai, pasakoja Vokietijos saugumo pareigūnas interviu „Bild” leidiniui. Pasak jo, daugelis vietinių vokiečių vaikų nori atsiversti į islamą, kad „nebūtų atstumtieji”.

Mūsų mokyklose prasideda religinis karas!

Žemutinės Saksonijos kriminologinių tyrimų instituto (KFN) atliktos apklausos duomenimis, dauguma mokinių iš musulmoniškų šeimų (67,8%) teigia: „Korano taisyklės man svarbesnės už Vokietijos įstatymus”. Kiek mažiau nei pusė (45,8%) mano, kad islamo teokratija yra geriausia valdymo forma.

O dabar valstybės saugumo pareigūnas interviu BILD skambina pavojaus varpais: „Situacija mokyklose dar dramatiškesnė”. Jis pasakoja: „Vis daugiau vokiečių vaikų tėvų kreipiasi į konsultacinius centrus, nes jų vaikai krikščionys nori atsiversti į islamą, kad mokykloje netaptų atstumtaisiais.”

„Migrantai iš Sirijos, Afganistano ir Irako yra kilę iš labai archajiškų kultūrų”

Priežastis: musulmonų vaikų skaičius mokyklose jau daugelį metų sparčiai auga. Krikščionių vaikai dažnai sudaro mažumą, ypač didžiuosiuose miestuose.

Valstybės saugumo pareigūnas: „Per pastaruosius aštuonerius metus dėl didelio imigracijos masto gerokai padidėjo jaunuolių ir vaikų, kurie save identifikuoja kaip musulmonus, dalis. Be to, daug vaikų yra iš griežtai religingų šeimų”. Ypač migrantai iš Sirijos, Afganistano ir Irako kartais yra kilę iš labai archajiškų kultūrų”.

Daugelio musulmonų šeimų iš šių šalių moralės normos labai skiriasi nuo egzistuojančių vokiečių šeimose. Pasak valstybės saugumo pareigūno, jie gyvena griežtai pagal Koraną, o islamas ir šeimos garbė jiems yra svarbiausia.

„Jei mergaitės mokykloje musulmonų paauglių akyse elgiasi pernelyg vakarietiškai, nenešioja skarelių ir susitikinėja su berniukais, mokiniai vyrai jaučiasi turį ginti garbę ir auklėti mergaites, kad jos elgtųsi kaip teisingos musulmonės. Tai taip pat sukuria bendraamžių spaudimą, jie nori prisitaikyti”.

„Musulmonai mokiniai yra labai agresyvūs ir kartais smurtauja”

Vokiečių mokytojai mokyklose yra pervargę, žiūri pro pirštus, nieko nedaro, nesirūpina. Valstybės saugumo pareigūnas įspėja: „Daugeliu atvejų musulmonų mokiniai taip pat yra labai agresyvūs ir kartais smurtauja. Mokyklų teritorijose jie sukuria tikras gaujas. O jei šią vasarą į mokyklas vėl ateis daug pabėgėlių vaikų, situacija taps dar sprogstamesnė”.

Didžiuosiuose miestuose atsirado mokyklų, kuriose mokosi daugiau kaip 80% musulmonų. Taip yra, pavyzdžiui, Berlyne, Frankfurte, Offenbache, Duisburge ir Esene. Mokinius provokuoja musulmonai kurstytojai.

Valstybės saugumo pareigūnas žino: „TikToke yra tam tikri kanalai, kuriuose islamistų popžvaigždės įtikinėja moksleivius, kad jie turi priešintis vakarietiškam gyvenimo būdui, kad tik kalifatas yra teisinga valdymo forma.”

Dabar mūsų vaikai turi mokėti už tai, ką politikai sumalė su integracija. „Jiems sakoma, kad musulmonų moksleiviai yra išskirtiniai, o krikščionių moksleiviai, taigi ir netikintys moksleiviai, yra niekas”, – sako valstybės saugumo pareigūnas, turėdamas omenyje neapykantos sklaidos kanalus socialinėje žiniasklaidoje.

Daugeliui musulmonų moksleivių vienintelė tikra religija yra islamas.

infa.lt: Lietuva sparčiai žingsniuoja tuo pačiu keliu. (Straipsnio vertėjo name Vilniuje, iš 50 butų mažiausiai 12 nuomojami islamo atstovų)

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 152

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. 123    -  2024-04-30, 22:12

    Neturiu nieko prieš islamą. Geriau jis, nei iśsigimusi vakarų „kultūra”.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Nesvarbu, kas balsuoja ir kaip iruz ka, svarbu, kas balsus skaiciuoja......

A5

Jau senai visiemas aisku, kad ne su situo narkomanu klaunu....

Tai su kuo dabar Putinas derėsis....

Cha

tai šitą scenarijų jau seniai rusai žino, bus liepta liandzbergui blokuoti jūra ir Kaliningradą neva...

Na,

perejo i vergovine santvarka. Tik,ar tai laimejimas!?...

imi pinigus "uz paslauga" - tu negali nepriklausyti nuo jos pirkejo!...

bus,kai baigsis ukrainieciai? Uz ko tada slepsis Londonas?...