infa.lt

Buvusi JAV Senato darbuotoja pabėgo į Rusiją – „JAV jai buvo grasinama mirtimi”

31 gegužės
19:25 2023
Tara Reade

„Twitter” vaizdo įrašo kadras

Rusijoje šiandien šventė.

Buvusi JAV Senato darbuotoja Tara Reade, apkaltinusi JAV prezidentą Joe Bideną seksualiniu priekabiavimu, pabėgo į Rusiją.

Apie tai ji pranešė savo Twitters paskyroje, pasidalinusi spaudos konferencijos, kurią surengė Rusijos žiniasklaidos holdingas „Russia Today”, vaizdo įrašu.

Ten šią moterį pavaizdavo kaip „rašytoją, publicistę ir buvusią J. Bideno padėjėją”. Pokalbio metu Reade paaiškino, kad ji ir jos šeima JAV sulaukė grasinimų nužudyti.

Anot jos, „grasinimai mirtimi” pradėjo plaukti šiais metais po to, kai ji pakartojo savo kaltinimus J. Bidenui ir paskelbė norinti duoti parodymus po priesaika Kongrese.

„Tikiuosi, kad čia gyvensiu saugiai. Esu labai dėkinga savo draugams čia, Maskvoje, Rusijoje, kurie priėmė mane išskėstomis rankomis… Norėčiau kreiptis dėl Rusijos pilietybės ir paprašyti Rusijos prezidento Vladimiro Putino suteikti man šią pilietybę”, – sakė ji.

Reade apibūdino savo sprendimą bėgti į Maskvą kaip „sunkų” ir atsiprašė savo „brolių ir seserų rusų už agresyvią JAV administracijos poziciją”.

Gegužės 1 dieną „The New York Times” leidinys išspausdino redakcinį straipsnį, kuriame Demokratų partija raginama išslaptinti prieš Joe Bideną pateiktų skundų, kuriuos jau pateikė kelios moterys, turinį.

„Aš nesu iš kategorijos „pati prisiprašė” auka. Esu vieniša motina, kuri visą gyvenimą palaikė Demokratų partiją, baigė teisės mokyklą ir buvo išprievartauta Joe Bideno, savo buvusio viršininko, demokrato”, – parašė ji socialiniame tinkle „Twitter” 2020 metų balandį.

J. Bidenui tada buvo priminti ir kiti „išdykavimai”, pavyzdžiui, 22 metų Caitlin Caruso spaudai pasakojo, kad J. Bidenas ją įtartinai ilgai laikė apkabinęs ir net uždėjo ranką jai ant šlaunies, ir tai įvyko kaip tik per konferenciją prieš seksualinį priekabiavimą.

Buvo ir kitų nusiskundimų, kuriuos, kaip ir pirmąjį, Baidenas griežtai neigė, aiškindamas, kad „anksčiau socialinės normos buvo kitokios” ir kad „asmeninę erdvę apibrėžiančios ribos tapo naujos”. Pasak jo, Baidenas pokalbio metu mėgdavo „apkabinti žmones, juos pralinksminti”, tačiau jis nesivadovavo seksualiniais motyvais.

Na, o Rusija šiandien džiūgauja, galėdama „iš pirmų lūpų” paskleisti pasauliui „žinią” apie JAV demokratiją., iš kurios „bijodami susidorojimo bėga net buvusieji Demokratų partijos rėmėjai”.

JAV prezidentui ši situacija gali atsiliepti būsimuose 2024 metų prezidento rinkimuose. Kad ja pasinaudos respublikonai, beveik nėra abejonių.

PAREMSIU? - ar infa.lt darbas reikalingas? Nuspręsti galite tik jūs.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 175

Žymos:

Atsiliepimų 2

  1. R    -  2023-05-31, 19:26

    Komedija. Demokratinės Jungtinės Valstijos. Rusijoje dabar kvatojasi, o Vakaruose tylu. Nežino kaip reaguot. Ieškojau, radau tik rusų tinklapiuose ir Twitteryje.

    Atsakyti į šį komentarą
  2. VŽA    -  2023-06-01, 07:54

    Įdomu už kiek milijardų rublių ji „prisiminė” prievartavimą?… Paskutinių metu ir Lietuvoje buvo populiarūs tokie „prisiminimai”, vykę prieš 30-40 metų…
    PUIKU, kad tokia pabėgo į Rusiją, iš arčiau susipažins su „Russkij mir” dorybėmis…

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Kelios jachtos ir tiek....

Jei kas rašo "konservatoriai šaunuoliai" tai jo problema kur kas didesnė, nei alkoholizmas...

Pritariu, dalyvausiu, tik balsuosiu prieš, nes pasiūlymas "pasirašykit ant tuščio lapo" man nepriimtinas...

Taip pat noriu pasiteirauti mūsų prokurorų, ir konkrečiai berods gerbiamos Grunskienės - kur yra jūsų...

O kam ją stabdyti? Gerai varo, tegu varo....

Kai tik pasukome į NATO mes jau pradėjome maitinti svetimą kariuomenę....

Fu

Jei reikia tegul prisispausdina tu milijardų savo grivnomis......