infa.lt

Facebook priėmė Izraelio pasiūlymą kartu kovoti prieš kurstymą smurtauti

15 rugsėjo
01:01 2016

Facebook pranešimai

Facebook socialinis tinklas, t.y. jo vadovybė 95% išpildė Izraelio valdžios prašymą pašalinti skleidžiantį ir kurstantį smurtą turinį, pareiškė Izraelio teisingumo ministrė Ayelet Shaked. Pirmoje eilėje kalba eina apie palestiniečių skelbiamą medžiagą, praneša BBC.

„Mūsų pagrindinis tikslas tame, kad šios [interneto-] kompanijos vykdytų savo stebėseną tos medžiagos, kuri ragina imtis prievartos“, – pareiškė žinybos vadovė po susitikimo su Facebook atstovais.

Anksčiau buvo skelbta, jog Izraelio valdžia ir Facebook vadovybė susitarė sukurti specialias darbo grupes kovai su ekstremizmu socialiniame tinkle.

Pasak Shaked, Izraelis prašo socialinio tinklo vadovybės elgtis su palestiniečių skelbiama medžiaga, kuria kviečiama smurtui, taip pat, kaip ji tai daro su ekstremistinės grupuotės, „Islamo valstybė“ video įrašais.

Ministrė pareiškė, jog portalas YouTube sutiko užblokuoti 80% medžiagos iš to, ką prašė užblokuoti Izraelio valdžia.

Facebook atstovė nepatvirtino informacijos apie 95% pašalintos medžiagos, tačiau pastebėjo, kad kompanija reguliariai vykdo įvairių šalių, organizacijų ir žmonių, kurie prašo pašalinti įžeidžiamą ar ekstremistinę medžiagą, reikalavimus. cenzūra

Pasak Shaked, praėjusiais metais Izraelis pateikė 120 kaltinimų palestiniečiams ir dar 50 – Izraelio piliečiams už įrašus „Facebook“, kuriuose buvo raginimai smurtauti.

Praėjusią savaitę Izraelio valdžia pradėjo statyti požeminę užtvarą išilgai pasienio su Gazos sektoriumi, siekdama sustabdyti palestiniečiams smogikams kasti tunelius, vedančius į Izraelio teritoriją.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 71

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

matome pavyzdžius valstybių, kuriose nepriklausoma žiniasklaida nutildyta ar sunaikinta, o demokratijos deguonis – laisvos minties,...

Meluoja ir giriasi tuo ko nėra. Turkijos skačius visada reikia dalinti iš penkių, o gal...

Tai labai jaudina, net klynas šlapias :))))...

Vagis turi sedėti...

Tuoj turėsime kuopos generolų....

>> Baltijos šalys pranešė, kad nedalyvaus, tačiau jos nebuvo kviestos. Dvarniaškės gali paskalyti ir namie...